Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
понекад и слепа кокошка ќе кљуцне по некое зрно на рандом

Неспоредливи се христијанските жртви со муслиманските. Муслиманите само во Нигерија убија 60.000 христијани во име на религијата.
Нас деца на Велигден ни убивте во име на исламот, ние барем тоа добро го знаеме.

Нас деца на Велигден ни убивте во име на исламот, ние барем тоа добро го знаеме.
...не биле убиени, тоа е благ збор на криминал, тие ѕверски биле мачени и егзекутирани на колена еден до друг збиени и упуцани со 21 куршум од блиску од две автоматски пушки АК-47 и пиштол од 9 мм, тоа ни човек, ни животни не го направат, туку само ѕверови во чопор врз невини деца,

Не сум Албанец, не знам што е смешно. Македонец сум.

20

А проблем е ако е турско или?

Си слушнал за Медитеранци веројатно?

Шпанци, Португалци, Итаљани, Грци
Автоматски споено мислење:

Македонката Клеопатра, ќерка на еден крал од династијата на Птоломеидите

Ти ако си Македонец, јас сум Чилеанец.

Ќе правеле овие друго државно уредување :pos: ајде, ние чекаме второ полувреме, немој после циу миу.
Македонија на Македонците

Каков терор еј. Ја летала кокошката овој овој па се жалел. Ај женет бил па нормала. Ја неможам да претставам како има плачено овој додека оваа орално го пеела.

Аоаооа јајаја шпресава парче се правела во ЊуЈорк. Ееее за оваа ви збореше @Sussaro . Со вакви земри треба да се дружи човек. Јајаја од толку што ги е**ла плачеле овој Индијецеов или Арабов што ти бил.
Ама и имево бомба. Лорна. Лорна етнике.

Последно уредено:

Каков терор еј. Ја летала кокошката овој овој па се жалел. Ај женет бил па нормала. Ја неможам да претставам како има плачено овој додека оваа орално го пеела.

Аоаооа јајаја шпресава парче се правела во ЊуЈорк. Ееее за оваа ви збореше @Sussaro . Со вакви земри треба да се дружи човек. Јајаја од толку што ги е**ла плачеле овој Индијецеов или Арабов што ти бил.
Ама и имево бомба. Лорна. Лорна етнике.
Хаха, за ова дојдов да го постирам...

Lorna Hajdini was born on October 3, 1989, in Albania. Details about her childhood and family remain largely private, as she has not shared much about her early years in public forums. She is of Albanian origin, and reports indicate she speaks Albanian fluently in addition to English. Her family background includes relatives such as Luljeta Hajdini, though specific information on her parents or siblings is not widely available.

Screenshot 05-03-2026 16.23.15.pngScreenshot 05-03-2026 16.24.54.png

... најди ги разликите на двете различни постирани фотографии на двата примера на верски државен празник на истите вработените на различни религии во нашето здравство!

- ако има баклава и пијалок на приготвена трпеза на работно место со вработените, зошто нема исто фотографија со црвени вапсани јајца на трпеза и пијалоци со вработени ?

-и кој празник се празнува со „бели јајца“ што ги постирал “со респект“ Директорот на Здравствен дом!

*секогаш угнетени обесправени на збор, а на дело токму обратно!

Back
На врв Bottom