PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Ги познава картичките.
Ќе ти каже дека таква картичка е веќе регистрирана.
Мене Payoner ме дупеше со адреси.
Ми вика не ти се слага адресата на пријавување, со адресата на картичката.
Мамето нивно шпиунско, јас не се сеќавам што адреса сум имал кога сум вадел картица..
Abe realno Mtel ja eba rabotata, so ne gi prosledi sms porakite, ama jbg sega so e tuka e.
Ovie pa gjupci, da se nemalo korisnicka poddrska. Ustvari ima ama treba da si logiran inaku treba da im se javis vo picke si materine nekade.
Da imaja ke se resese rabotata za 5 min.
To e, se zboguvav so akauntot. Kartickata mi vazi uste nekoja godina, taka da ke baram nekoja alternativa. Ni na kraj na pamet mi idi da vadam druga na zdravo ili da si zemam uste edna.
Poke krivo mi e so za glupost mi go blokiraja akauntot, a si go imav uste od na vremeto, ko se registriravme so Slovenija. Takov propust ne vidoja, za edna mocana sms me blokiraja :(

Abe realno Mtel ja eba rabotata, so ne gi prosledi sms porakite, ama jbg sega so e tuka e.
Ovie pa gjupci, da se nemalo korisnicka poddrska. Ustvari ima ama treba da si logiran inaku treba da im se javis vo picke si materine nekade.
To e, se zboguvav so akauntot. Kartickata mi vazi uste nekoja godina, taka da ke baram nekoja alternativa. Ni na kraj na pamet mi idi da vadam druga na zdravo ili da si zemam uste edna.
Poke krivo mi e so za glupost mi go blokiraja akauntot, a si go imav uste od na vremeto, ko se registriravme so Slovenija. Takov propust ne vidoja, za edna mocana sms me blokiraja :(
Мене ми укинаа пристап на словенскиот. Не можев да се логирам дека со македонска ип.

Moze da se prima pari na paypal ili uste e toa da se plajke samo.

I mene takov mi bese, slovenski .
Pederi be :toe:
Не ти е блокиран, само не можеш да се логираш , ист ваков проблем јас имав, јави им се преку VoIP , и ке ти побараат информации речи им точни податоци и дека тој телефонски број него користиш повеќе и ке ти побараат нов, после ке ресетираш password и ке влезеш .
Автоматски споено мислење:

I mene takov mi bese, slovenski .
Pederi be :toe:
Не ти е блокиран, само не можеш да се логираш , ист ваков проблем јас имав, јави им се преку VoIP , и ке ти побараат информации речи им точни податоци и дека тој телефонски број него користиш повеќе и ке ти побараат нов, после ке ресетираш password и ке влезеш .

Последно уредено:
Мене Нетелер, исто СМС ми бара, на тмобиле сум. Не е до операторот.

Освен А1 и Телеком никогаш за вака битни работи да не користите срања од други оператори

Освен А1 и Телеком никогаш за вака битни работи да не користите срања од други оператори
Ehee, jas site gi pominav, od cosmotel pa nagore so se veli.
Автоматски споено мислење:

Јас и парите едвај ги извлеков. Можев директно да купувам со него, ама не да влезам во сметката.
Nemam probano, cekam malce da se podsmirat algoritmite.

Back
На врв Bottom