Пожар во Кочани, диско Пулс.

• Креатор на темата Креатор на темата Syn
  • Време на започнување Време на започнување
Документарецот за Кочани снимен од репортери на БТВ (Бугарија). Кај нас ретко вакви емисии.

Bugarija.jpg

Bugarija1.jpg

и од Грција

Последно уредено:
Документарецот за Кочани снимен од репортери на БТВ (Бугарија). Кај нас ретко вакви емисии.

Прегледај го приврзокот 472892

Прегледај го приврзокот 472893
@roden кои се навивачките групи од сликата? Гледам на втората пишува Пловдив. Сигурно се Локо Пловдив?

Пошто е од Бугарија членот, затоа прашувам. Не знам кои се другите.

@Del Boy кажи бе :pos:
ја мислев сум сменил име и националност :)
ич не ги знам, видов поддршка па постирав.
како и кај грците.

Грција се лекувале 18, Бугарија 15, Србија 17.

Има доста емисии и документарци, една година подоцна. Страшно, жалосно, ужасно. Вакво нешто никогаш да не се повтори. Многу потресни сведоштва и стории се изнаслушав. :(

@roden кои се навивачките групи од сликата? Гледам на втората пишува Пловдив. Сигурно се Локо Пловдив?
Навистина не можам да ти одговорам. Веќе многу пати напишав дека не сум од Бугарија и не живеам во Бугарија ,и не сум особено запознаен со бугарскиот фудбал.
P.S.Откако проверив на интернет и објави во печатот - првата фотографија са навивачите на Пирин Благоевград, а втората на Ботев Пловдив.

Последно уредено:
Деца вучат у дискотеки…шокантно.

Тој гомнар крајно време е некој да го претепа... Ама крв да моча едно 2-3 месеци.

Порано не ми сметаше многу, ама апла се гледа дека за читаност секакви срања ќе објави. Ова погоре е информација која во околностите ама баш на никој не му треба. Освен нему - за читаност, attention whore од најзаебан вид.

Тој гомнар крајно време е некој да го претепа... Ама крв да моча едно 2-3 месеци.

Порано не ми сметаше многу, ама апла се гледа дека за читаност секакви срања ќе објави. Ова погоре е информација која во околностите ама баш на никој не му треба. Освен нему - за читаност, attention whore од најзаебан вид.
Ма немој?
Нели задната врата беше затворена ради рација за дрога.
Децава биле пуни дрога У СИСТЕМ.
Шо бара у едново дете дијазепам?
IMG_0233.jpeg

Кој иде на журка на дијазепами? Знаеш?

Кој иде на журка на дијазепами? Знаеш?
Знам дека сега од овие срања никој нема корист. Само зијан, последно нешто што им треба на родителите и на блиските.
За другото: Нека направат рација во дискотеките каде идат копиљациве, не мора да глумиме лудило. Мислам ако некој сака нешто да направи, наместо филмови да прават.

Нема ни зијан од ова што го објавим. Барем други родителите малце ќе си ја чукнат главата и посветат повеќе внимание на нив оти верувај 99% од родителите немаат појма што и како нивните деца конзумираат

Back
На врв Bottom