Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако успееме Чуамени и Балеба, плус Вортон/Скот би било топ лето за средината. Чуамени и Балеба би конкурирале за местото до Мејно, а Вортон/Скот со Мејно. Ротација, комбинации еден куп за тие 2 позиции во средината.

Мислам околу Едерсон што не спомнуваат е да го натераат Атлетико побрзо да реагира и да плати тоа што го бара Аталанта.
Балеба у никоја комбинација не би го ставил, спремни играчи ни треба.

ПС еве уште една опција Гарнер пре нека го вратат, одколку да го преплатиме Балеба.

Им помина тој воз 100М да ќарат од Балеба
Јеби га нивен играч и 200 ќе бараат.

Последно уредено:
Тонали да, ама последните информации велат дека тешко веројатно е да се земи Тонали.
Зашто тешко да се земе Тонали ? Играчот не сака или некој спрема 200 милиони ?

Реал, Ливерпул, Псж и Сити( ако пропадне Андерсон) се заинтересирани за него.

Јас колку што имам читано, Њукасл нема да го пуштат, едино за некоја луда понуда.

Понеделнички... Hello darkness my old friend. Плус ни суди моронот што го исклучи Бруно, па потоа го поништија црвениот, и Веб рече дека морале да го пратат судијата самиот да си провери на ВАР.

После 2та поста од погоре мора да кажам дека по малку сум и среќен што имав заборавено дека играме денеска, па и потврдив на сопругата дека сум слободен на 27ми во 20:00 да одиме на театар. :D

Ќе гледам второ од мобилен, јебига.

После 2та поста од погоре мора да кажам дека по малку сум и среќен што имав заборавено дека играме денеска, па и потврдив на сопругата дека сум слободен на 27ми во 20:00 да одиме на театар. :D

Ќе гледам второ од мобилен, јебига.
United
Wife
Kids

In that order..

:icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

Понеделнички... Hello darkness my old friend. Плус ни суди моронот што го исклучи Бруно, па потоа го поништија црвениот, и Веб рече дека морале да го пратат судијата самиот да си провери на ВАР.

23.02 (понеделник) ги победивме Евертон 0-1, ама ти ја сфаќам поентата :icon_lol:

Последно уредено:
Пу, пак Шешко од почеток!
Штета што Куња не е фит, иначе Шешко е најдобар у Солскјер мод, вака само сите ќе не нервира од старт!

Back
На врв Bottom