Darling
High Value
CIA psyop kako I prviot.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште немало обид со ДроновиПак обид за атентат.
![]()
White House Correspondents’ Dinner shooting live updates: Trump recounts ‘shocking’ moment he heard gunshots
Follow The Post’s live updates on the White House Correspondents Dinner for the latest news, analysis and more.nypost.com
Има се повеќе шпекулации дека ако не ја продолжи војната со Иран ќе најдат друг што ќе ја продолжи, повторно се тера пропаганда дека тој е миротворец ама ете другите не му дозволуваат.Какво утроо.
Се помочал ли Трамп? Зна ли се шта?
Ама ова им беше голем security breach. До лоби им дошол.Има се повеќе шпекулации дека ако не ја продолжи војната со Иран ќе најдат друг што ќе ја продолжи, повторно се тера пропаганда дека тој е миротворец ама ете другите не му дозволуваат.
Имаше некаква снимка(збрзана) овој како торнадо прелета овие додека се свестат него го немаАма ова им беше голем security breach. До лоби им дошол.
Освен ако сами не си го напраиле и ова.
Или е карма или уше едно шминкање, сеа да сејат страв по Америка дека се натегнал некој да иде у WH да ги пуца.
Секој кој се залага за мењање пол на деца, уништување на христијанските вредности, семејството, уништување на американскиот начин на живот и слични глупости, е со психички проблеми.Некој со психички проблеми бил. Не делува ова ко да го праеле професионалци.
Професионалец од километар и повеќе без грешка ја врши работатаНекој со психички проблеми бил. Не делува ова ко да го праеле професионалци.
Само ќе прават проблем ако станат и урлаат вака смирено ако немаат оружје (немаат) ќе ги евакуираат и тоа е. Што очекуваш да прават?Се јунак до јунак, оној се крие под маса
На овие да им улетат Иранците за 3 минути сите од срце ќе рикнат.