Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Utre bod ne ni znaci nisto,samo pobeda I so +4 boda pred Rabotnicki na cetiri kola do kraj sigurnen baraz imame.
Не прајме муабет за бараж туку директно да се спасиме да ги поминеме брера и башкими денес прво да тепаме...

Не прајме муабет за бараж туку директно да се спасиме да ги поминеме брера и башкими денес прво да тепаме...
da te baram na viber malce ne ubo da ti pram so ne si so nas ? :kezec: :ROFLMAO:

Мислам дека Брера ни лежи ова сезона, две победи во два натпревари, ама искрено ако нешто ме плаши е како ќе судат судиите и дали Пандев ќе има влијание пошто и нив му е од огромно значење...незгодна ама моментално и раштимана екипа се, му скинаја бодови на Шкендија во Тетово, Арсими го победија во Чегране и нерешено дома со Струга така да... + нов тренер е секогаш освежување ама се надевам дека можиме и мораме до победа.
Нека не бараат оправдување уште не почнати немаат нов тренер туку помошникот ќе ги води а судијата ќе биди Стојчевски Игор сите на листа се тие на ффм нивните а реално Брера не ни заслужува да биди прва лига со еден бек и еден штопер плус деца за џабе се мачат цела сезона време е тие и работнички малку да одморат во 2лига

Незнам ти, јас ќе го барам сигурно.
Cekajte ne prajte inkeri da tepame ednas,koskite mi se tresat za denesnata utakmica,ova ni e finaleto na sezonata.Denes ako pobedime raat ke se do barazot.

Neznam kako mozi da opstanime bez baraz koga ekipite so se vo sigurno zona ni begat 8-9 boda,osven Baskimi ako ne go isfrlat od ligata

тоа со исфрлањето на лигата или кратење бодови може да има казна за следната сезона,освен со брза и експресна одлука на "виша сила" со која ќе си донесат засилен мониторинг од уефа........сезонава остануваме во игра со баражот и преживување во баражот,а тоа ќе биди ништо во споредба со скратената лига в година каде ќе нема простор за опуштање и заебанции

kje ja davat be ovie na mrt2 ?
na trojka svinjenko ke odi

Шо тешко од очекуваното трите бода одат на Андреј голманот многу во грч ја игравме требаше да ја решиме порано преку Керим или некој друг пак ме фаќа сивилото не знам оти му ја думаме ко се знај секаде до крај мора да победиме и да го избегнеме баражот а ги стигаме сите и поминуваме од нас зависи само уште по лабаво и растрчани да бидиме пред се да нема себичење и секаде да победиме сега следна со Работнички во гости таму мора да одиме на три бода за да земиме бод ако играме на бод се знај нема ништо еве вчера видовме дека ѓорче можи да ги тепа значи можиме и ние и браво уште еднаш за Андреј Јовчевски победа шо треба опстанок да значи но се ќе биди завршено ако тепаме со Работнички ме смееме да славиме многу туку скроз да ги откажеме Работнички па тие долу полс ечи нека си вадат снимка сега оди на МТВ 3

МАНЕЕЕ 1000% !!!!
Можи и треба уште подобро !!!
Денес Брера одеше на бод и за тоа не доби ништо а ние освен првите шест минути после цело време чекавме и браневме наместо да ги решиме а освен Андреј кој беше најдобар со кдбранетито пенал откритие на Мане можи да се кажи за Крстевски сите утакмици ги изигра топ и пак ќе прашам за шо добива шанса детето од Пирот ? Било кој друг влези ќе трча и брка 15 минути но било како било трите бода беа најважни се друго се заброва а Мане пак ништо не менува и да губи а не вака да победува ме бендиса шо шо измената на Мирко жалку се кренаа погоре на пресинг но штета шо не кладовме уште еден и нивна грешка шо Луковиќ не го префрлија во шпицот да спушти топка немаа сили Брера се предадоа после повредата на нивниот капитен сега со ум против Работнички и уште појако за да се важи денешната победа!

Добиено финалето, имаме сигурен бараж.
Ова коло ни одеше во прилог и поразот на Работнички, реков дека после 2 недели појасни ќе бидат работите, поточно после ова коло. Работнички вчера ептен мизерен со Ѓорче и слаб, ако изиграме паметно можиме 3 бода и од таму да донесиме и да ги пуштиме по вода нив.
За во баражот е друга песна, апсолутни фаворити се прволигашните екипи и шансата да испадниме од второлигашите кои се борат за бараж се 10%.

Уште важи стариот формат последнитр две дирек испаѓат, третиот од долу бараж или има измени ?

Back
На врв Bottom