Маж ми отварал профили на сајтови за casual sex.

Статус
Затворена за нови мислења.
... не знам зошто терате дека мора женската да се облече провокативно да го привлече мажот, тоа може еднаш да опали или два пати, ама не повеќе пати, мажот сака природно провокативно, не дотерано наменско провокативно, а при секс соблакањето најчесто е набрзака секој за себе и потоа двајцата лави дави турбуленции, мажот сака танга да ја почувствува курвински жената, ама еднаш тоа ќе помине, втор пат јок!

... не знам зошто терате дека мора женската да се облече провокативно да го привлече мажот, тоа може еднаш да опали или два пати, ама не повеќе пати, мажот сака природно провокативно, не дотерано наменско провокативно, а при секс соблакањето најчесто е набрзака секој за себе и потоа двајцата лави дави турбуленции, мажот сака танга да ја почувствува курвински жената, ама еднаш тоа ќе помине, втор пат јок!
Глупости се изнапишаа на темава, божем јас во шалварите одам, си одам нормално облечена, во хеланчиња блузичка, како и сите жени, летно време панталони кратки и поразголена маичка,но не е до тоа. Барем за по дома кога е жешко нели се случува и на гаќи да одиме не е до тоа, да беше само до тоа лесно е, пресимплифицирање на работите се прави ваму.

Глупости се изнапишаа на темава, божем јас во шалварите одам, си одам нормално облечена, во хеланчиња блузичка, како и сите жени, летно време панталони кратки и поразголена маичка,но не е до тоа. Барем за по дома кога е жешко нели се случува и на гаќи да одиме не е до тоа, да беше само до тоа лесно е, пресимплифицирање на работите се прави ваму.
Очекуваш некој друг освен тебе да знае до што е?

1_xXEd9PvifBMke25DnEA4xg.gif

... вака ги замислувам, Очајна очекува, но не превзема акција, а мажот читајќи ја мојата еротска песна од форумот, и шепоти:

„Како што Венера кружи околу Сонцето,
а Месечината околу Земјата,
ти се вртиш околу мојата аура,
ќе фатиш ли некоја воздишка,
на одредена бранова должина“

tumblr_n716vdcyaC1rs6a2oo1_400.gif

... а Очајна очајнички заспива со помислата од следните стихови:

Врти ги, врти ги моите брадавици,
можеби ќе фатиш некој сигнал,
ама на болка и негодување,
сепак си молчам и шепотам,
навлажни ги прстите!

Јас нигде не реков дека сексот ми ја дефинира среќата, сексот е хормонална потреба.
Каква хормонална потреба?
Почеста појава е одколку што си мислиш, нарочито во брачна заедница. Јас лично само познавам два случаја исти ко мојов целибатни во долг брак и пократок ко мојот.
Ама ти сакаш или не сакаш да го решиш проблемот?

Прегледај го приврзокот 475574

... вака ги замислувам, Очајна очекува, но не превзема акција, а мажот читајќи ја мојата еротска песна од форумот, и шепоти:

„Како што Венера кружи околу Сонцето,
а Месечината околу Земјата,
ти се вртиш околу мојата аура,
ќе фатиш ли некоја воздишка,
на одредена бранова должина“

Прегледај го приврзокот 475571

... а Очајна очајнички заспива со помислата од следните стихови:

Врти ги, врти ги моите брадавици,
можеби ќе фатиш некој сигнал,
ама на болка и негодување,
сепак си молчам и шепотам,
навлажни ги прстите!
Јас го читам форумов, а во позадина мајка ми поминува и ја гледа сликава на бијонс. Океј.

Тролаат гарант
Кој трола сестро? Знаеш ли колку непријатно сум се почувствувала. Па дури и ме праша што гледаш :pos:

Реклами викам излеваат. Еднаш ми дојде на гости и има што да види женава. :pos:

Срамота.

Јас го читам форумов, а во позадина мајка ми поминува и ја гледа сликава на бијонс. Океј.
...супер, баш ќе помисли, добро е ќерка ми е во тек со биочасовникот, ако нели воопшто догледува тоа што читаш, ист штос имаше друг член напишано, као демек му гледале мобилниот... :D па иди ма во друга соба кај „Иран“, таму постираат ракети и дронови, ова соба е за секс, што очекуваш алигатори! :cautious:

Реклами викам излеваат. Еднаш ми дојде на гости и има што да види женава. :pos:

Срамота.
Majka na gosti ti dosla, ti na mobilniot si spartas, recka ne i mavas.
Stvarno sramota :(

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom