Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Ако е точно ова шо го пиши на Википедиа светла ни е иднината
То се играчи на кои потпрецедникот му има пишано на месинџер.
Исто ко јас на Памела Андерсон и Парис Хилтон.

Се дупат со Боки и Зоран овие приврзаниците на дпмне...Му ја поганат страната на wikipedia.:D

Тие не се кадарни да најдат број за контакт за пола од тие наведените таму а не да преговарат со некои од нив.

Нивото нив му е Котар, Нинџа или некој сличен на нив, отпадок од балканските екипи.
Ги дупи онај србинот агентот, како за оние од бешикташ. Треба да соработват со Бојевиќ шо ги донесе Мараш, Мандалинич и компанија и дечкото шо го донесе Видомски

Za ovie so se pisani ima komentar od toj so gi dodal deka se igraci so mu bile ponudeni od agenti, a na site ovie agent mu e toj srbinot

Илич има до 2028ма договор, Шушња до 2027ма нема шанса мислам за нив, реален овде е само Цупара него му истеква договорот сега.

Ние во ЛШ ни пола од овие играчи не донесовме не па сега за ЕХФ Куп.

Илич има до 2028ма договор, Шушња до 2027ма нема шанса мислам за нив, реален овде е само Цупара него му истеква договорот сега.

Ние во ЛШ ни пола од овие играчи не донесовме не па сега за ЕХФ Куп.
Следната сезона Македонија има 1 место за ЛШ со вајд карта шо 100% ке ја добијат и 2 за ЛЕ, така да ке играме ЛЕ

Следната сезона Македонија има 1 место за ЛШ со вајд карта шо 100% ке ја добијат и 2 за ЛЕ, така да ке играме ЛЕ
Ако завршиме 2ро место, ќе добиеме вајлд карта за ЛШ пак со кој сака се кладам.
Ако сме 3то место ќе играме ЛЕ без квслификации, дирек во групи.

Само трагедијата е шо нема 2ри да завршиме ова сезона.

Последно уредено:
Колкава е квотата денес дека влт 1 ќе му го дај купо на влт 2? Прашвам за другарче, сакало да пиши спортска..;)
daj be ne prajte majtap
se ispod 10 razlika isto ko da ne go osvoj vardar ke bidi
ne mu gi sporam pobedite na ohrid zasluzeni si bea nema tuka so a dojdoja od problemite nasi vo soblekuvalnata
i nema potreba so vakvi of topici tuka ke idat sea razni makedoni hausi simevi pacineti so nezanat topka za rakomet kako lici i temata u kurac ke faka

Шуќур :D

Колкава е квотата денес дека влт 1 ќе му го дај купо на влт 2? Прашвам за другарче, сакало да пиши спортска..;)
Некако не ја дават засега, му немат речено за доброто на Мак ракометот да му ја пуштат!

Vardar si pobedi i si osvoj sosema zasluzeno i dvete tituli. Ete to e ko ke klubot ima profesionalnost i ko ke ima uprava so vizija. Bez razlika na budzetot, ete nie imavme povekje budzet vo proslite godini, ova godina bevme tuka nekade, i niednas ne izdominiravme kako niv ova sezoona do kraj, za razlika od niv, koi se vratija i si osvoja dve tituli. Tie ne cekat kako nas do 8 mi septemvri da potpisvat igraci ili do sredinata na juni da ne barat igraci i alibi da mu bidi “cekajte dali ke igrame ls”naprotiv sovreme si go gradat timot zemat igraci ekstra kvaliteti i zemat igraci od kluboj kaj so treba da se pazari. Nekjam da gi velicam sakam da gi razbudam nasite ili ednostavno da mu dam prost primer kako izgleda klub koj e sampion, iako mislam deka dzabe pisam ko nisto nema da se smeni. Normalno ova se odnesuva samo na prviot tim, barem vo mladinski skoli i makedonski igraci to sme mn podobri od niv edinstvenata svetla tocka..

Vardar si pobedi i si osvoj sosema zasluzeno i dvete tituli. Ete to e ko ke klubot ima profesionalnost i ko ke ima uprava so vizija. Bez razlika na budzetot, ete nie imavme povekje budzet vo proslite godini, ova godina bevme tuka nekade, i niednas ne izdominiravme kako niv ova sezoona do kraj, za razlika od niv, koi se vratija i si osvoja dve tituli. Tie ne cekat kako nas do 8 mi septemvri da potpisvat igraci ili do sredinata na juni da ne barat igraci i alibi da mu bidi “cekajte dali ke igrame ls”naprotiv sovreme si go gradat timot zemat igraci ekstra kvaliteti i zemat igraci od kluboj kaj so treba da se pazari. Nekjam da gi velicam sakam da gi razbudam nasite ili ednostavno da mu dam prost primer kako izgleda klub koj e sampion, iako mislam deka dzabe pisam ko nisto nema da se smeni. Normalno ova se odnesuva samo na prviot tim, barem vo mladinski skoli i makedonski igraci to sme mn podobri od niv edinstvenata svetla tocka..
Абе што ќе се освестат , ејјјј на Охрид му текна колку и да барал го зеде јапонецот до крај на сезона .
Абе од кога замина Периќ тука се пиши среден бек треба , па земи бе прати кој се слободни и најмала шанса дојси некој,овие нашите паднати од Марс и лажна слика со последните утакмици во ЛШ.
Ние да го земевме јапонецот место охриѓани ќе освоевме пак титула па и куп.Арно ама како што пиша чекат прво Вајд карта , сега за ЛЕ првен 100% ќе чекат ждрепката, оти секако максимум 3-ти ќе завршиме под услов алкалоид последна дома не не трпат , среќа имат повредени и тие .

Абе што ќе се освестат , ејјјј на Охрид му текна колку и да барал го зеде јапонецот до крај на сезона .
Абе од кога замина Периќ тука се пиши среден бек треба , па земи бе прати кој се слободни и најмала шанса дојси некој,овие нашите паднати од Марс и лажна слика со последните утакмици во ЛШ.
Ние да го земевме јапонецот место охриѓани ќе освоевме пак титула па и куп.Арно ама како што пиша чекат прво Вајд карта , сега за ЛЕ првен 100% ќе чекат ждрепката, оти секако максимум 3-ти ќе завршиме под услов алкалоид последна дома не не трпат , среќа имат повредени и тие .
Istoto go mislam potpolno...da imavme sreden bek na polusezona od kalibarot na japonecot, kje gi izgazevme site...bukvalno
Dve godini mu zborame za salam sreden bek, tie go slusat Zvonko deka jaki sme bile, ne trebalo
Celata situacija i odnosot ke bese podrug so samo eden igrac

Можно е овај да биди другиот среден бек на Пелистер, така пишуваат французите и плус гледам дека го заследил Пелистер на инстаграм, дечкото беше повреден не ја играше првата полу сезона

Беше втор среден бек во Нант ама незнам точно шо се случи и замина од клубот

Attachments

• IMG_0376.jpeg
    IMG_0376.jpeg
    202,3 KB · Прегледи: 132
Последно уредено:
1776759779078.png

Не дека верувам на ова од wikipedia, нели претходно други играчи имаше па сега е сменето?

Back
На врв Bottom