То се играчи на кои потпрецедникот му има пишано на месинџер.Ако е точно ова шо го пиши на Википедиа светла ни е иднината
Исто ко јас на Памела Андерсон и Парис Хилтон.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
То се играчи на кои потпрецедникот му има пишано на месинџер.Ако е точно ова шо го пиши на Википедиа светла ни е иднината
Ги дупи онај србинот агентот, како за оние од бешикташ. Треба да соработват со Бојевиќ шо ги донесе Мараш, Мандалинич и компанија и дечкото шо го донесе ВидомскиСе дупат со Боки и Зоран овие приврзаниците на дпмне...Му ја поганат страната на wikipedia.
Тие не се кадарни да најдат број за контакт за пола од тие наведените таму а не да преговарат со некои од нив.
Нивото нив му е Котар, Нинџа или некој сличен на нив, отпадок од балканските екипи.
Следната сезона Македонија има 1 место за ЛШ со вајд карта шо 100% ке ја добијат и 2 за ЛЕ, така да ке играме ЛЕИлич има до 2028ма договор, Шушња до 2027ма нема шанса мислам за нив, реален овде е само Цупара него му истеква договорот сега.
Ние во ЛШ ни пола од овие играчи не донесовме не па сега за ЕХФ Куп.
Ако завршиме 2ро место, ќе добиеме вајлд карта за ЛШ пак со кој сака се кладам.Следната сезона Македонија има 1 место за ЛШ со вајд карта шо 100% ке ја добијат и 2 за ЛЕ, така да ке играме ЛЕ
daj be ne prajte majtapКолкава е квотата денес дека влт 1 ќе му го дај купо на влт 2? Прашвам за другарче, сакало да пиши спортска..![]()

Некако не ја дават засега, му немат речено за доброто на Мак ракометот да му ја пуштат!Колкава е квотата денес дека влт 1 ќе му го дај купо на влт 2? Прашвам за другарче, сакало да пиши спортска..![]()
Абе што ќе се освестат , ејјјј на Охрид му текна колку и да барал го зеде јапонецот до крај на сезона .Vardar si pobedi i si osvoj sosema zasluzeno i dvete tituli. Ete to e ko ke klubot ima profesionalnost i ko ke ima uprava so vizija. Bez razlika na budzetot, ete nie imavme povekje budzet vo proslite godini, ova godina bevme tuka nekade, i niednas ne izdominiravme kako niv ova sezoona do kraj, za razlika od niv, koi se vratija i si osvoja dve tituli. Tie ne cekat kako nas do 8 mi septemvri da potpisvat igraci ili do sredinata na juni da ne barat igraci i alibi da mu bidi “cekajte dali ke igrame ls”naprotiv sovreme si go gradat timot zemat igraci ekstra kvaliteti i zemat igraci od kluboj kaj so treba da se pazari. Nekjam da gi velicam sakam da gi razbudam nasite ili ednostavno da mu dam prost primer kako izgleda klub koj e sampion, iako mislam deka dzabe pisam ko nisto nema da se smeni. Normalno ova se odnesuva samo na prviot tim, barem vo mladinski skoli i makedonski igraci to sme mn podobri od niv edinstvenata svetla tocka..
Istoto go mislam potpolno...da imavme sreden bek na polusezona od kalibarot na japonecot, kje gi izgazevme site...bukvalnoАбе што ќе се освестат , ејјјј на Охрид му текна колку и да барал го зеде јапонецот до крај на сезона .
Абе од кога замина Периќ тука се пиши среден бек треба , па земи бе прати кој се слободни и најмала шанса дојси некој,овие нашите паднати од Марс и лажна слика со последните утакмици во ЛШ.
Ние да го земевме јапонецот место охриѓани ќе освоевме пак титула па и куп.Арно ама како што пиша чекат прво Вајд карта , сега за ЛЕ првен 100% ќе чекат ждрепката, оти секако максимум 3-ти ќе завршиме под услов алкалоид последна дома не не трпат , среќа имат повредени и тие .