- Член од
- 21 ноември 2011
- Мислења
- 1.666
- Поени од реакции
- 1.026
- Локација
- Severo Jug
- Веб-сајт
- www.youtube.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Neka se sirat Telekabel kakvi i da se nasi se, gi mrazam germancive.Одговор од телекабел на фејсбук
се е во ред ама ако одат од почеток ќе им биде тешко да го покријат цел град. Секако ќе влечат кабли по бандери ама и тоа е захтевна работаNeka se sirat Telekabel kakvi i da se nasi se, gi mrazam germancive.
За две години некаде ќе се прошират колку толку, зависи колку екипи ќе има пуштено да ја прошируваат.се е во ред ама ако одат од почеток ќе им биде тешко да го покријат цел град. Секако ќе влечат кабли по бандери ама и тоа е захтевна работа
Баш ме интересира како ќе почнат и од каде (кога тогаш). Наскоро пишеше сигурно нема 2-3 години да местат мрежаЗа две години некаде ќе се прошират колку толку, зависи колку екипи ќе има пуштено да ја прошируваат.
Нема оптика според нивната веб страна за проверка на улицата...Dobro e ama prefrli se na a1 kombo
Super se Telekabel zemi bez dogovor seПланирам да се префрлам на Телекабел на семеен пакет, сега сум на Телеком Магента. Ме интересира за стабилноста на интернет сервисот (300/300). Дали има проблеми или се е во ред. Се работи за локација Аеродром,Скопје.
Prasaj vo glaven niven salon dali ima optika i ako nema prasaj za nivna optika preku infrastruktura na Telekom isto ne e losoНема оптика според нивната веб страна за проверка на улицата...