- Член од
- 30 октомври 2021
- Мислења
- 2.066
- Поени од реакции
- 4.721
Ти си гуруто на форумот, кој има енциклопедиско знаење од сите области, а јас, како обичен лаик, не можам да се расправам со тебе.Хмммм...на добар пат сте Б‘лгарија да ја претворите во земја на „леб и игри„...нешто кое низ историјата е веќе видено и кое само по себе е показател на состојбата со населението во една држава.
Автоматски споено мислење:
Кој ќе чека-ќе дочека.
Повели:
![]()
БУГАРИЈА СО ЗАКОН ЌЕ ЈА ИСКОРЕНУВА НОСТАЛГИЈАТА КОН „ЕДНОУМИЕТО“? Секој споменик од комунистичкото минато мора да содржи и осуда - plusinfo.mk
Предлог-законот, исто така, предвидува сите државни органи и органи на локалната власт, јавни правни, културни и образовни институции, вклучително и правни и физички лица, да преземат активности за отстранување на сите симболи на комунизмот, на БКП (Бугарска комунистичка партија) и на нејзините...plusinfo.mk
![]()
(Видео) Бугарија се разделува со комунистичкото минато и неговите симболи - Трибуна
Бугарија конечно се разделува со минатото и неговите симболи, јавува БГНЕС.tribuna.mk
Во право си за сè.
Додека Бугарија стагнира и колабира без никакво производство и чека само помош и средства од ЕУ ,и се потпира само на „леб и игри “, вие под мудрото водство на Мицко и Николоски, веќе сте три и пол пати подобро економски од Европа, а верувам дека до крајот на годината ќе бидете подобро и од целиот свет и ќе бидете економска всесила.
Не го следам македонскиот печат и не сум запознаен со вестите, па ако можеш, би ли ме информирал за тоа што ново и позитивно се случува при вас ?
По сите овие позитивни изјави, претпоставувам дека имате големо зголемување на платите и сте лидери не само на Балканот, туку и во Европа ,имате еден од највисоките стандарди за живот, а бруто-домашниот производ е пред сите,се градат и отвораат нови погони и фабрики, десетици нови иновативни производствени капацитети ,компании, инфраструктурни и спортски објекти,се реставрираат и обновуваат згради и локации кои се симболични за македонскиот дух и историја.
Тукушто прочитав дека сте лидери во регионот и во воздушниот сообраќај.
Сите овие успеси не можат да не имаат влијание, и сигурен сум дека во рок од неколку месеци Македонија ќе биде сериозен играч на политичката сцена и ќе има влијание врз донесувањето важни одлуки за иднината на светот