Ocajna
Domakjinka
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 2.508
- Поени од реакции
- 4.525
Искрено да ти кажам ако читаме по сурат, еве мене на пример ни на крај памет не би ми паднало дека овој сурат од метро и жилет со 45 кила со се креветЗатоа што на 75% од луѓето баш им пишува на чело дека се насилници, склони кон зависности или на било каков друг начин погубни по себе и околината.

....со толку селска фаца, и најселско име може да биде насилен, искрено ми личи на селанче од Богданци шо секој викед продава пипер и бостан од неговата нива на кванташки, а не на некој си опасен тип. Гледаш дека сепак не се чита од "чело". Не е ни најмалку така! Туку на темава врие мисогонисти! Жалосно.

зрелата жена знае колку вреди и затоа со текот на времето критериумите наместо да се намалуваат тие замисли растат. Бидејќи жената полека се освестува и осознава некои работи за себе и животот. Спасот не е во мажот, умре фантазијата на принцезите од дизни филмовите, принцот нема да дојде, зашто принцови не постојат, жените се спасуваат самите себеси на крајот. Тоа повозрасните жени многу добро го знаат.