Ron Burgundy
137
Тешки амеби се демократите. Али трамперов све погрешно прави кога се работи за одржување власт.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги гледаш содржините и си велиш ова е како од лош бот. И потоа ти текнува...Аман бе, една саглам дискусија неможеш да истераш без да ти биде апла пропганда.
Капак е и видеото е АИ.

Прегледај го приврзокот 474403
Ова ќе го оставам тука за сите што пљукаа дека Никола не беше визионер.
Banalna e za povekjeto normalni lugje. Za tebe veruvame deka ne e.Ох, ова нешто таму транс и геј...
Уопште не е така едноставно и наивно за да се сведе на некакви си грижи за транс и геј. Не се глупирај, џабе ја банализираш идеологијата, никој повеќе не мисли дека е банална и безвезна како што сакаш да ја претставиш.
А тоа дека Американците се глупи и пак ќе ја донесат на власт, нема да ме чуди.
Повеќето нормални луѓе исто како и ненормалните поденакво јадат ќутек и биваат силувани од рандом муслиман на сред улица у Лондон, Париз и слични места. Подеднакво заобиколуваат цели квартови во својот роден град, затоа што се тоа no-go муслимански зони. Подеднакво им ветрее пијалокот заради глупото капаче што е закачено. Подеднакво праат судари на места кај што требало да има знак за забрането полукружно. Подеднакво нивните ќерки се во опасност од мажи што смеат да идат уженски ве-цеа.Banalna e za povekjeto normalni lugje. Za tebe veruvame deka ne e.
За жал тука се работи за прифаќање на идеологија.Паранојата е заебана работа. Само што не е параноја од нуклеарен напад него од смена на власт и гонење за криминал.

Сезона на печурки е!
Абе овој скроз штракнал со умот.