Тешки амеби се демократите. Али трамперов све погрешно прави кога се работи за одржување власт.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги гледаш содржините и си велиш ова е како од лош бот. И потоа ти текнува...Аман бе, една саглам дискусија неможеш да истераш без да ти биде апла пропганда.
Капак е и видеото е АИ.

Прегледај го приврзокот 474403
Ова ќе го оставам тука за сите што пљукаа дека Никола не беше визионер.
Banalna e za povekjeto normalni lugje. Za tebe veruvame deka ne e.Ох, ова нешто таму транс и геј...
Уопште не е така едноставно и наивно за да се сведе на некакви си грижи за транс и геј. Не се глупирај, џабе ја банализираш идеологијата, никој повеќе не мисли дека е банална и безвезна како што сакаш да ја претставиш.
А тоа дека Американците се глупи и пак ќе ја донесат на власт, нема да ме чуди.
Повеќето нормални луѓе исто како и ненормалните поденакво јадат ќутек и биваат силувани од рандом муслиман на сред улица у Лондон, Париз и слични места. Подеднакво заобиколуваат цели квартови во својот роден град, затоа што се тоа no-go муслимански зони. Подеднакво им ветрее пијалокот заради глупото капаче што е закачено. Подеднакво праат судари на места кај што требало да има знак за забрането полукружно. Подеднакво нивните ќерки се во опасност од мажи што смеат да идат уженски ве-цеа.Banalna e za povekjeto normalni lugje. Za tebe veruvame deka ne e.
За жал тука се работи за прифаќање на идеологија.Паранојата е заебана работа. Само што не е параноја од нуклеарен напад него од смена на власт и гонење за криминал.

Сезона на печурки е!
Абе овој скроз штракнал со умот.