Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Да!
Една добра сезона и да исфрлиме ќупче злато за него, ко летово нашите што пробуваа да го донесат Балеба.
Убаво пиша Видук погоре не е константен малот, ако Куња падна со подобра сезона лани, овој че се изгуби дали и стартер ќе фати.
Спореди им ја статистиката подобро ќе видиш колку е над него, нормално ако продолжи вака Роџерс че дојде на нивото на Куња и Мбеумо али сега се далеку над него.
Плус двајца до тројца играчи у стредината ни се побитни, Каземиро си оди а братот Меино се губи.

У која смисла, со што им е блиску во последните две три сезони од Куња и Мбеумо?
Како што потенцира Видук детето че даде гол па се губи неколку напревари, нели те потсеќа на Рашфорд и Гарначо тоа.
Добар играча али не е доволно константен и искусен да би фрлиле 100 мил за него, имаме идни позиции за средивње и повеќе приоритет треба да се посвети на бековите и средината.
Чекаше да дојде Видук да пише дека не е константен за да го вртиш сега тоа како расипана лента или ?
Прозван непрозван толку чекање од тебе не сме научени
@dantemkd дека е класи над него. Како кажува како да ги споредува Кејн и Велбек.
Велбек вреди повеќе од Кејн, погледни им статистика у ПЛ задњи две сезони

Чекаше да дојде Видук да пише дека не е константен за да го вртиш сега тоа како расипана лента или ?

Не нема врска, неможам да кажам дека секој натпревар на Вила го гледам, али има статистика кои натпревари давал гол и колку паузирал. За тоа колку се чека јеби га не сум активен 24/7 на кајгана. :D

Иначе тешко да одиме по Тонали.

Последно уредено:
Ете ако се фајќаш со статистика, со голови/асистенции им е блиску:
Лани: Мбуемо 22(без пенали), Куња 21, Роџерс 18
Сезонава: Роџерс 13, Мбуемо 12, Куња 9

Реков дека имаме други приоритетни позиции и дека Роџерс би ни бил луксуз во моментов но исто така е фер цена 80 милиони да бара Астон Вила за својот најдобар играч со оглед на пазарот.

Oва е ок, АМА, Роџерс ја игра скоро секоја можна утакмица по 90 минути. Куња на почеток на сезона се повреди, и го немаше некое време. Мбеумо го немаше месец дена. Верувам дека по изиграни минути наспроти голови и асистенции е прв Роџерс. Верувам дека цената е таа само заради англискиот пасош, а не заради квалитетот во моментов.

Роџерс очигледно има потенцијал, но е премногу неконстантен во моментов.

Ај погледни ги бројките последните 3 сезони, една сезона пркнал и одма бог и батина.
Како што реков добар играч можда ќе биде и подобар и од Куња и од Мбеумо али една сезона не го прави класа.

Брат не реков дека е лош играч, туку уште не е константен нека изигра уште некоја сезона на тоа ниво, погледни повеќе назад сезони. Плус како што реков ако дојде 100% нема да ги има тие бројки кај нас зш имаме нефункционална средина и бекови.
За цената нема фер, 100че или повеќе ќе бараат и нормално секој ќе проба да си извади повеќе за нивните играчи.
Ти погледни ги бројките на Куња, освен 2 сезони по 12 и 15 гола, се друго катастрофа.
Во Атлетико флопна, каде што лигата е многу полесна за голови, во Лајпциг катастрофа, во Херта по 5-6 гола у сезона.
Ако тоа е јака статистика, тогаш ок.

Така збориш пошо други позиции ви се приоритет, али лани да можевте да го земете лаганица ќе отидеше 80 милиони малиот.

Ти погледни ги бројките на Куња, освен 2 сезони по 12 и 15 гола, се друго катастрофа.
Во Атлетико флопна, каде што лигата е многу полесна за голови, во Лајпциг катастрофа, во Херта по 5-6 гола у сезона.
Ако тоа е јака статистика, тогаш ок.

Така збориш пошо други позиции ви се приоритет, али лани да можевте да го земете лаганица ќе отидеше 80 милиони малиот.
За 80 мил ни на сон нема да ни го дадат. Нека се среди средината и бековите па тогаш за крила ќе правиме муабет.

Озбилен си?
Што бројки имаше Куња на 26 години за 75 милиони?
2 сезони со по 15тина гола во Вулвс. Плус играше и 9ка.
Роџерс лани ораше за Астон Вила и во лигата и во ЛШ, имаше преку 20+ голови и асистенции, 23 години е, англичанец со доста искуство во лигата.

П.С. Годинава има поише голови од Куња :)

Според мене овој ви би бил врв засилување.
Остај го некои и за Кејн викаа тука дека не вреди, битно Роџерс ни бапна неколку гола и тоа какви сезонава, плус навивач на Јунајтед плус ќе искине на светско
Автоматски споено мислење:

Хахах вистина, плус за жал статистиката и фантази то е главна мера колку е добар играчот кој со Вила е на врвот на Пл, игра без топка, продори финални пасови, продори тоа не е битно, значи едно е ако е многу скап ама да кажеш дека играчот не е добар е харам. Кажи си дека си скептик оти ќе го земат не ми измислувај тука топла вода.

Последно уредено:
Хахах вистина, плус за жал статистиката и фантази то е главна мера колку е добар играчот кој со Вила е на врвот на Пл, игра без топка, продори финални пасови, продори тоа не е битно, значи едно е ако е многу скап ама да кажеш дека играчот не е добар е харам. Кажи си дека си скептик оти ќе го земат не ми измислувај тука топла вода.

Јас со живот може да се кладам дека го имам гледано сезонава на повеќе утакмици од тебе. Но ајде, каде реков дека Роџерс не е добар играч? Каде пишува?

Јас со живот може да се кладам дека го имам гледано сезонава на повеќе утакмици од тебе. Но ајде, каде реков дека Роџерс не е добар играч? Каде пишува?
Ја потпишувам дека го имаш гледано повеќе од мене, леле ќе ти објаснував ама со брат ти Данте имате улезено у некој филм опасен. Ама ти барем имаш став.
Мислам дека на претходната страна пиша дека 5-6 утакмици го нема, или неконстантен за мене е тоа исто и значи недоволно добар за твои стандарди. Ватевер. Дечкото ќе го биде и би бил корисен секаде, дали кај нас или Челзи или друг тим, само го гледај.

Ја потпишувам дека го имаш гледано повеќе од мене, леле ќе ти објаснував ама со брат ти Данте имате улезено у некој филм опасен. Ама ти барем имаш став.
Мислам дека на претходната страна пиша дека 5-6 утакмици го нема, или неконстантен за мене е тоа исто и значи недоволно добар за твои стандарди. Ватевер. Дечкото ќе го биде и би бил корисен секаде, дали кај нас или Челзи или друг тим, само го гледај.

Ако си читал подобро, ке видиш дека проблемот за мене со Роџерс е високата цена од аспект на тоа што плативме лани, помалку квалитетот на играчот.

Ако сакаш да продискутираме нешто, слободно цитирај, ке смениме мислења на разумен начин. Не знам зошто ти се потребни овие добацувања од типот на "го гледаат на фантази" или "влезени во филм".

Каков Роџерс какви бакрачи и да даде 100 гола не би го зел , зошто? Приоритет ни е ЦДМ и тоа класа плус уште еден во средината класа,десен бек и централен одбранбен. ( Точка ) . Ако се продаде ѓубрето како Дало , Угарте, Зиркзе, Маунт итн би додал и лев бек . Мора да се земат најмалку 5 нови играчи од кој централниот дел мора класа веке докажани играчи не таленти и второразредни играчи. Ке лупнам 200м за Тонали и Гимераеш ( Андерсон ) .

Ако сакаме резултати мора да се троши. Ама знеме какви ни се газдите тешко тоа. Но со ЛШ мора некако да се изведе тоа.

Тотенхем
То тен хем

Ако е луд од потенцијална Европа да иде во Чемпионшип ондак го разбирам што ги зема во обзир и нив
Кој знае калку плата ќе му лупнат кокошките, и мислам дека ќе се спасат ужасно играат али ќе скрцаат.

Back
На врв Bottom