Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Ne, oti imas vakvi igraci kako nego 4 vo klubot, ova e samo dzabe trupanje igraci i frlanje pari, raul ne go zadrzva go pusta od partizan a dogovor ima do 2027, znaci nie popametni od raul go zemame tuka da go prajme vtor sreden pokraj mirce i hadzic mk igraci..
Не ги заборавај Шулевски и Кико од вториот тим, Кико моментално е најдобар среден бек од Македонија, подобар и од Марко Митев од кога му падна формата

Не ги заборавај Шулевски и Кико од вториот тим, Кико моментално е најдобар среден бек од Македонија, подобар и од Марко Митев од кога му падна формата
На кој Кико мислиш? Митревски?

Среден бек е од ова сезона од кога си замина Ивановски, на среден ја изигра цела. Ама на википедиа го пиши лев
Знам дека ја изигра на среден, може да изигра и на десен, ама тоа што сега игра на среден не значи дека е среден. :)
Со 196 не може да е среден, ако разговараме за класичен среден.

Кој беше докторо шо изјави утре Серафимов дека ќе го објават(пред недела дена)..Уште чекам со рефрешо на страната матер ми еба докторе..
100% е потпишано, кај и да е ке објават секој момент

100% е потпишано, кај и да е ке објават секој момент
Знајме сите дека е, само шо има ликој овде шо знат(незнат) и минута кога ќе биди објавата демекк...не прајте мајтап

Тајник почнал да тренира...Лајт тренинзи ќе имал во наредниот период.
Целта била да го оспособат до Ф4 за купот.
Автоматски споено мислење:

sabotata beshe niz korzo serafimov mozi i vekje trenira so ekipata, ne mi e po kjef ama da ima zaklucok barem na izjavite
Наводно се чекало исписница да добие од клубот и зато неможат да го потпишат.
Многу се иступи приказната околу него непотребно, нешто слично на ланската приказна со Томовски и после 4 месеци шпекулации, ги еба и си замина во втора лига.

Ок играч, искрено само ради дека е македонец вреди да се донеси тука иначе не би било загуба и да не се донеси. Побитно е да успеат Мараш да го вратат (макар и на позајмица).

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom