Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Малку ми е нејасно како некои викаат за Кузмановски дека ја забавувал играта и го бркаат, и се бара да се донесат полетни бекови, а од друга страна се радувате на продолжување со најбавниот играч што баш поради тоа што е бавен игра само во еден правец, ама добро :)

Кое мислење го имате за Серафимов? Не толку како играч до сега, туку како би се вклопил кај нас, каде би играл - напад/одбрана, колку би дал придонес (ако знаеме дека Алушовски ќе си остани).

Кое мислење го имате за Серафимов? Не толку како играч до сега, туку како би се вклопил кај нас, каде би играл - напад/одбрана, колку би дал придонес (ако знаеме дека Алушовски ќе си остани).
Модерна верзија на Аце Станковски (така ми личи во фацата), му фалат тие пет до десет сантими, стартен репрезентативен бек, солидна техника, дупка во одбрана.

Супер, таман за 4 место.

Малку ми е нејасно како некои викаат за Кузмановски дека ја забавувал играта и го бркаат, и се бара да се донесат полетни бекови, а од друга страна се радувате на продолжување со најбавниот играч што баш поради тоа што е бавен игра само во еден правец, ама добро :)
Сега се измеша каша попара, Прво Кузмановски и Пешевски играт различни позиции, второ кај Кузмановски е проблем главата и однесувањето, трето Пешевски е на залез на кариерата и примањата му се таман како за македонска лига.

Јас стварно не знам дали се и 2% писмени овие што ги пишуваат статииве.. Од телефон на семафор дур чекаат ли ги пишуваат текстовиве, не знам стварно.
Во Пелистер оди на местото на тунискиот интернационалец Усама Хосни кој ќе го напушти клубот во реконструкцијата на екипата која е планирана за претстојното лето. Одамна е познзато дека Илија Абутовиќ ќе го облече дресот на Пелистер, а ќе си оди и Домен Тајник кој ќе биде нов член на Слован.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom