Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Паузава човече месец дена...па пократка пауза у лето имаат.

Ќе го чекаат Енрике изгледа.
Автоматски споено мислење:

Нели имаа овие подобри голмани.

Последно уредено:
Aко успеат да го извадат Енрике од ПСЖ, секоја чест. Во моментов, условите за работа му се најдобрите во светот. Бесконечно пари, го имаат веројатно најдобриот бековски пар во светот, страшен среден ред, Златна Топка играч, ги привлекуваат најдобрите таленти во светот, најдобриот спортски директор во светот. Одврзани раце што сака да прави со составот, заарантирана титула во домашно првенство. Мислам дека шансите за Енрике летово се помалку од 5%.

Касемиро, и ја сум за +1 година доколку воопшто е можно. Ама ми делува дека ке ги пали патиките за Америка. Со жена му киснат во Мајами.

Не ни беше тешко да се предвиди.

Доколку нема квалитетни опции за тренер оваа лето подобро да му дадат една цела сезона на Керик па следно лето да се види што и како отколку да назначат некој кој е трета-пета опција.

Aко успеат да го извадат Енрике од ПСЖ, секоја чест. Во моментов, условите за работа му се најдобрите во светот. Бесконечно пари, го имаат веројатно најдобриот бековски пар во светот, страшен среден ред, Златна Топка играч, ги привлекуваат најдобрите таленти во светот, најдобриот спортски директор во светот. Одврзани раце што сака да прави со составот, заарантирана титула во домашно првенство. Мислам дека шансите за Енрике летово се помалку од 5%.
Enough said. Ova beshe slikata za Man Utd pred godini realno.
Bashka PSG e uzivanje da se gleda so Enrike, a rezultatot na taa igra e seto ova shto go pisha.
Ama od druga strana bi bilo ok i fer da mu se dade shansa na Kerik.
Shto e do mene, daj bozhe da uspee, pa da imaat dilemi dali da go kiknat koga Enrike ke saka da dojde kaj nas.

не знам дали некој од тука сношти гледаше Босна против Италија... десниот фул бек на Италија, Марко Палестра е играч кој треба нашиве, ако имаат два грама мозок да го спакуваат многу брзо... читам игра во Каљари како позајмен од Аталанта, има 21 година...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom