Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледам, во 5 пензионери! Едниот те мерка!
Jas sum tojГледам, во 5 пензионери! Едниот те мерка!

Он сирот си мисли него го слика. Е за тоа ми е непријатно да сликам вака по кафани и рестораниГледам, во 5 пензионери! Едниот те мерка!

Не ја задевај чолка, нека си ужива со бебушот и нека фаќа D витамини..Мислиш на Чоколисимо Поаро, Чоколисимо Холмс, Чоколисимо Дупин, Чоколисимо Бланк, Чоколисомо Марпл, Чоколисимо Марлоу. Нема читано за психопати, не ги ни разгледала елементите на делото, пред се мотивот, го прочитала насловот и знае да препознае патерн. Има еден квалитет, а тоа е има желба да се распрашва низ комшилук кој, што, кога, како и зошто. Некој нешто ќе разбере, преку расипан телефон ќе дознае и она, малку криво, и ќе пренесе натаму. И така се формира магичен круг. Така, татко и на Вања беше дежурен виновник се до самиот крај.
Дури и да знаеш дека некој е темпирана бомба, не можеш да му правиш надзор 24/7. Таквите обично се и многу параноични, дури и да имаат предбележан мотив, веќе и намера да го извршат делото, можеш да детектираш, но не и да превенираш. Еве, му се заканувал на Заев пред години, оттогаш нема направено правен престап. Станува збор за имотно-правен спор, значи од лична природа, а не од верска, етничка или идеолошка. Ама според ова што го прочитав, класична дефиниција за клерофашист. Ако добро ме држи сеќавањето, протестираа и за законот за јазиците. Па и тука имаше некој наратив на милитаризам.
Od kaj znajs so si mislamОн сирот си мисли него го слика. Е за тоа ми е непријатно да сликам вака по кафани и ресторани![]()

А, ти ли си? Ако си ти, знам што мислиш.Od kaj znajs so si mislam![]()
I dojde tro umot, ne se pika poke vo zatvoreni i zacadeni objektiНе ја задевај чолка, нека си ужива со бебушот и нека фаќа D витамини..
За фудбал не ја бива, ама скраја да е, нема врска она со рамни земји, ХАРП-ови, ватикани, масони.. и што ти не!
Други се тие пациенти

Sto ?А, ти ли си? Ако си ти, знам што мислиш.

Само една мисла ти се врти во глата. Кај ти е запалката и кога ќе го запалиш цигарчето.I dojde tro umot, ne se pika poke vo zatvoreni i zacadeni objekti
Автоматски споено мислење:
Sto ?![]()

Axa misli si tiСамо една мисла ти се врти во глата. Кај ти е запалката и кога ќе го запалиш цигарчето.![]()

Axa misli si ti
P.s ova crna hronika bese temata oti malce ko da zabegavme so muabetite![]()
... ниеден не е вмровец, напротив од другата партија се сдсмовска или пишман -не знам, а БИ ги разгледува фактите за да има барем некое мислење- сопствено, не од социјални мрежи, за техничар, медицинска сестра(брат) да напишеш дека е лекар, иако нема веза ако човек, сепак новинар со погрешни факти џабе новинарски факултет и замајување на читателите.Добро, тука е детектив Би. Она има поинаков, методичен пристап на опсервација: секој вмровец е невин иако се докаже спротивното.
Jas ne postam za razlika od tebeВладе, конторилиСај си ги мислите. не е убо‘ таќе...од мислите произлегуваа и зборојте и (не)делата.

Човекот што снимаше Facebook live видео дека ќе го убие Заев бил СДСМовец ... дефинитивно има логика... ниеден не е вмровец, напротив од другата партија се сдсмовска или пишман -не знам