ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Ќути бе комедичар тоа само кај вас и педерите може така да е
abe malo dete si da se zamaras so mene zivotot mi ide vo ulici ja sum od najgolemata geto vo skopje ti mene ke mi kazes kako idat rabotite + se glea najgolemiot 17g gi ima, prasaj gi po starite vasi kako vi vlezevme do 7ca dodeka ve brkame od jumbo, posle dojdi da se debatirame.

@Park вечер кога ќе доагате пополека предпазливо гледајте лево десно да не искочи од негде сенката на аеродромци
Cuvajte gi grafitite na site ima da se slikame!!!
Автоматски споено мислење:

@Park вечер кога ќе доагате пополека предпазливо гледајте лево десно да не искочи од негде сенката на аеродромци
Шо е бе параноја да не ве мава :pos:

Прегледај го приврзокот 473284Прегледај го приврзокот 473285Прегледај го приврзокот 473286 капиштец празен од пусти страв се плашите и во маало да седите. пустелија пред дерби
28.03.2026 00:45 Петок
Пак ќе кажам, дај не се брукајте не ебете све што направи вашата група изминативе 20год

Пак ќе кажам, дај не се брукајте не ебете све што направи вашата група изминативе 20год
што е тука за брукање другар вие се брукате у 12саат никој да ви нема у маало срамота

Автоматски споено мислење:

Шо е бе параноја да не ве мава :pos:
Sto ne kazete javno, kako sutot od kumani Milos bozinovski vi ja vodi grupata, i Coa Karpos neka pazi koga izlaga od zgrada da ne go izede pomracina, i da bideme jasni SEX ne vi bega dali 20 ili 200

што е тука за брукање другар вие се брукате у 12саат никој да ви нема у маало срамота
Не завземам страна на никој ама гледам во последно доста рикверци и срамотилаци јадите,а дека со ова едно минутно сликање ќе докажите нешто сте се излажале па кој можи цел Петок да си го помини да си дреми пред графити иту баш кога вас ви одговара да одите,па јави му се бе кажи му дека ќе бидете таму,не постирајте вакви смешни глупости ќе си мисли некој кизнај каква акција било.

Dali na derbito vo 2liga Bregalnica - Ohrid ima dve NG ?

Mora da se napraj napor da vlelqzat vakvi kluboj so dve tribini vo prva liga pa eve Kavadarci ako starvation plus reflektori da sw napraj stadionot I vo Tetovo I wdnas za sekogas da se sciatica prva liga od kluboj so nemaat normlani uslovi I gostuvanje na NG

Sto ne kazete javno, kako sutot od kumani Milos bozinovski vi ja vodi grupata, i Coa Karpos neka pazi koga izlaga od zgrada da ne go izede pomracina, i da bideme jasni SEX ne vi bega dali 20 ili 200
Ajajaj nema da pagjam na tvoe nivo I da vlagam u bilo kakva debata so mocko sto bapnal Edna crta vecer pred derbi. Nema da pisuvam iminja I preziminja znaete vie najdobro a poleka I drugite ve gledaat kakvi ste filmasi. Imaj ubava vecer mladicu namali so drogata.

Последно уредено:
Еј само жити мене немој да дојдете до мичурин и рикверц доете повнатре како што зборите цело време дека ќе дојдете ние ќе ве чекаме без гајле знаете кај да дојдете многу убаво

Од наредна сезона регионална лига ракомет. Дали е ова шанса да се крене навивачката сцена кај нас на едно ниво погоре? Што ке кажете на ова?

Dali na derbito vo 2liga Bregalnica - Ohrid ima dve NG ?

Mora da se napraj napor da vlelqzat vakvi kluboj so dve tribini vo prva liga pa eve Kavadarci ako starvation plus reflektori da sw napraj stadionot I vo Tetovo I wdnas za sekogas da se sciatica prva liga od kluboj so nemaat normlani uslovi I gostuvanje na NG
Имаше и гостински

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom