The xx
Russia state-affiliated bot. ☑️
- Член од
- 8 април 2013
- Мислења
- 8.640
- Поени од реакции
- 16.747
А ти да си се држиш до исламистите, заедно со Ванѓелко. Заедно да си славите на AI видеа за соборени Ф-18. МИГА, Make Islam Great Again.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти да си се држиш до исламистите, заедно со Ванѓелко. Заедно да си славите на AI видеа за соборени Ф-18. МИГА, Make Islam Great Again.
Хаха, ги изброи прстите пред да го ставиш? Во глава ти е 24/7, ако, живеј си во светот од бајките и бори се за исламската република.
Нееее, си згрешил ти со некого. Кур ме боли мене за Биби дали бил жив или не. Паметен си ти можеш да ме цитираш ако сум тврдел нешто поинаку. А овие шегиве, искрено апла глупи ти се. Барем сарказам да искористеше некој.Хаха, ги изброи прстите пред да го ставиш? Во глава ти е 24/7, ако, живеј си во светот од бајките и бори се за исламската република.

Погодиле AN/ALE-50 во најдобар случај.Нееее, си згрешил ти со некого. Кур ме боли мене за Биби дали бил жив или не. Паметен си ти можеш да ме цитираш ако сум тврдел нешто поинаку. А овие шегиве, искрено апла глупи ти се. Барем сарказам да искористеше некој.
Леле бори се за исламската република
Викаш не го погодиле ф-18кава а ?
Мене не ми изгледа ова на АИ.Стварно еј. И јас мислам со бекатонки дека го гаѓале.
И не никако не сме исламисти. Тоа што ви укажуваме на лицемерноста на Сад, патем ти сам овде некои геоанализи Кина ова она споменуваша. Па сега подржувачи на исламот лелеле. Не бе батка. И најголеми атеисти да се пак ќе ги бомбардирате. Така да со ова исламистиве, иди на некој неписмен продавај ја тезата.
Погодиле AN/ALE-50 во најдобар случај.
Си се запрашал ти зошто видеото е само 30 секунди, ако го соборија, немаше да биди подолго? Или ќе добиевме слики од авионот каде што е паднат.
Има тука една „мала„ разлика-брзината со која се шират вестите, или модерно кажано, информациите.Па и граѓаните на Рим скоро деценија не знаеле дека империјата е капут.
Нема да биде прв случај.
Знаеш што е AN/ALE-50?
Повели курка. Поставувај сега прашања зошто се различни видеа. Зошто се 32 секудни, 42 или нз таму 19. Види напрај математиките![]()
Буквално во лага се фати сега.
Али нека остане така. Нека биде АИ.
Нека биде и AN/ALE-50 и кур се тресе. Дали го погодија или не со бекатонка?Знаеш што е AN/ALE-50?
Каде се сликите каде што е срушен авионот?
Ако ова не е AI тогаш е огромна реклама за способноста на Ф-18ките и нинвната електронска одбрана.
Е сега земи спореди ја можноста на цензура и дезинформација, која не се споредува. Тако да на исто му дојде!Има тука една „мала„ разлика-брзината со која се шират вестите, или модерно кажано, информациите.
Римјаните дознале доцна, а Американците не веруваат (дека се во пад...) ниту кога се навремено информирани, во реално време...дотолку полошо ако се погрешно информирани.
Ханија е убедливо најубав град на Крит, овие најдоа таму база да сместат. Бљак.Џералд Форд е на Крит. Сите авиони слетале во некоја база и цела опрема е тргната од носачот оти чади како турска кафана.
Прегледај го приврзокот 473135
Прегледај го приврзокот 473136
Прегледај го приврзокот 473137
Ова ти го постираше, треба да ти преведам што значи shut down? Србите беа поефективни со нивната воздушна опрема, барем тие соборија F-117ка, овие не се способни еден да соборат. Ама лампионите како тебе се радуваат на бекатонки.Нека биде и AN/ALE-50 и кур се тресе. Дали го погодија или не со бекатонка?
Па ти изгледа неписмен си или незнаеш да дебатираш. Знаеш што е разлика, погоден и соборен?
Ете со ф-35ката. Најдобриот ловец евер. Па го спржија со бекатонки
Да те прашам сега пак. АИ е сега ова или не? Да не губам време.

Јузе сакам да ти кажам да успориш, не ти кажувам за да те осудамКако што некои луѓе со двојно државјанство ги земаат предвид интересите на двете земји (евреите и Израел), така и јас, како носител на двоен пасош, ги имам предвид интересите на Македонија.
Какво е ова прифаќање пораз? Поразот треба да го нанесеш, не да го ПР-осуваш преку медиуми.
Ајдееее типот што пред два дена викаше дека со зољи гаѓале авиони во Афганистан, се фатил за техникалиите овој пат. Нели беше поентата да се сфати, како врв на интелегенцијата ама изгледа пак некаде во средно се заборавила она нели?Ова ти го постираше, треба да ти преведам што значи shut down? Србите беа поефективни со нивната воздушна опрема, барем тие соборија F-117ка, овие не се способни еден да соборат. Ама лампионите како тебе се радуваат на бекатонки.
Прегледај го приврзокот 473138