Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
А ти да си се држиш до исламистите, заедно со Ванѓелко. Заедно да си славите на AI видеа за соборени Ф-18. МИГА, Make Islam Great Again.
Israel Bibi GIF

Хаха, ги изброи прстите пред да го ставиш? Во глава ти е 24/7, ако, живеј си во светот од бајките и бори се за исламската република.
Нееее, си згрешил ти со некого. Кур ме боли мене за Биби дали бил жив или не. Паметен си ти можеш да ме цитираш ако сум тврдел нешто поинаку. А овие шегиве, искрено апла глупи ти се. Барем сарказам да искористеше некој.
Леле бори се за исламската република :pos:

Викаш не го погодиле ф-18кава а ?

Мене не ми изгледа ова на АИ.Стварно еј. И јас мислам со бекатонки дека го гаѓале.

И не никако не сме исламисти. Тоа што ви укажуваме на лицемерноста на Сад, патем ти сам овде некои геоанализи Кина ова она споменуваша. Па сега подржувачи на исламот лелеле. Не бе батка. И најголеми атеисти да се пак ќе ги бомбардирате. Така да со ова исламистиве, иди на некој неписмен продавај ја тезата.

Пример само. Србија не беше исламистичка па мува не ве лазеше да ги рамнете. Нели?
Кина името Мухамед го забранува да се дава на новороденчиња па пак трн во око ви е. Само можете да цицкате од Кина.

Последно уредено:
Нееее, си згрешил ти со некого. Кур ме боли мене за Биби дали бил жив или не. Паметен си ти можеш да ме цитираш ако сум тврдел нешто поинаку. А овие шегиве, искрено апла глупи ти се. Барем сарказам да искористеше некој.
Леле бори се за исламската република :pos:

Викаш не го погодиле ф-18кава а ?

Мене не ми изгледа ова на АИ.Стварно еј. И јас мислам со бекатонки дека го гаѓале.

И не никако не сме исламисти. Тоа што ви укажуваме на лицемерноста на Сад, патем ти сам овде некои геоанализи Кина ова она споменуваша. Па сега подржувачи на исламот лелеле. Не бе батка. И најголеми атеисти да се пак ќе ги бомбардирате. Така да со ова исламистиве, иди на некој неписмен продавај ја тезата.
Погодиле AN/ALE-50 во најдобар случај.

Си се запрашал ти зошто видеото е само 30 секунди, ако го соборија, немаше да биди подолго? Или ќе добиевме слики од авионот каде што е паднат.

Погодиле AN/ALE-50 во најдобар случај.

Си се запрашал ти зошто видеото е само 30 секунди, ако го соборија, немаше да биди подолго? Или ќе добиевме слики од авионот каде што е паднат.

Повели курка. Поставувај сега прашања зошто се различни видеа. Зошто се 32 секудни, 42 или нз таму 19. Види напрај математиките :LOL:

Буквално во лага се фати сега.

Али нека остане така. Нека биде АИ.

Па и граѓаните на Рим скоро деценија не знаеле дека империјата е капут.
Нема да биде прв случај.
Има тука една „мала„ разлика-брзината со која се шират вестите, или модерно кажано, информациите.

Римјаните дознале доцна, а Американците не веруваат (дека се во пад...) ниту кога се навремено информирани, во реално време...дотолку полошо ако се погрешно информирани.

Повели курка. Поставувај сега прашања зошто се различни видеа. Зошто се 32 секудни, 42 или нз таму 19. Види напрај математиките :LOL:

Буквално во лага се фати сега.

Али нека остане така. Нека биде АИ.
Знаеш што е AN/ALE-50?

Каде се сликите каде што е срушен авионот?

Ако ова не е AI тогаш е огромна реклама за способноста на Ф-18ките и нинвната електронска одбрана.

Знаеш што е AN/ALE-50?

Каде се сликите каде што е срушен авионот?

Ако ова не е AI тогаш е огромна реклама за способноста на Ф-18ките и нинвната електронска одбрана.
Нека биде и AN/ALE-50 и кур се тресе. Дали го погодија или не со бекатонка?

Па ти изгледа неписмен си или незнаеш да дебатираш. Знаеш што е разлика, погоден и соборен?

Ете со ф-35ката. Најдобриот ловец евер. Па го спржија со бекатонки :icon_lol:

Да те прашам сега пак. АИ е сега ова или не? Да не губам време.

Џералд Форд е на Крит. Сите авиони слетале во некоја база и цела опрема е тргната од носачот оти чади како турска кафана.

IMG_2436.jpeg

IMG_2438.jpeg

IMG_2437.jpeg

Има тука една „мала„ разлика-брзината со која се шират вестите, или модерно кажано, информациите.

Римјаните дознале доцна, а Американците не веруваат (дека се во пад...) ниту кога се навремено информирани, во реално време...дотолку полошо ако се погрешно информирани.
Е сега земи спореди ја можноста на цензура и дезинформација, која не се споредува. Тако да на исто му дојде!
Автоматски споено мислење:

Џералд Форд е на Крит. Сите авиони слетале во некоја база и цела опрема е тргната од носачот оти чади како турска кафана.

Прегледај го приврзокот 473135

Прегледај го приврзокот 473136

Прегледај го приврзокот 473137
Ханија е убедливо најубав град на Крит, овие најдоа таму база да сместат. Бљак.

Нека биде и AN/ALE-50 и кур се тресе. Дали го погодија или не со бекатонка?

Па ти изгледа неписмен си или незнаеш да дебатираш. Знаеш што е разлика, погоден и соборен?

Ете со ф-35ката. Најдобриот ловец евер. Па го спржија со бекатонки :icon_lol:

Да те прашам сега пак. АИ е сега ова или не? Да не губам време.
Ова ти го постираше, треба да ти преведам што значи shut down? Србите беа поефективни со нивната воздушна опрема, барем тие соборија F-117ка, овие не се способни еден да соборат. Ама лампионите како тебе се радуваат на бекатонки.

1774471782945.png

Како што некои луѓе со двојно државјанство ги земаат предвид интересите на двете земји (евреите и Израел), така и јас, како носител на двоен пасош, ги имам предвид интересите на Македонија.
Јузе сакам да ти кажам да успориш, не ти кажувам за да те осудам
Мислам тоа го разбираш од меѓусебните дискусии

Тоа не е твојот „етнос“, тоа е еден вид на збирштина од различни народности кои одлучиле да се викаат Американци бидејќи некој прв извикал Америка.

Амери, Сумери итн.. :icon_lol:

Ок, супер идеа, терај незнам што друго да ти кажам

Глеаш како одма споредба на цивилизации може да се направи, тоа е така бидејќи такви идеи постојат уште од антика
Но со причина се уништени и не опстоиле

Арапите инвестираат, Америте градат а Евреите купуваат
Супер тандем нема што
Замисли Евреин, Американец и Арап седнуваат да се договорат и што може од тоа да искочи..
Ништо добро за обичниот народ сигурно.

Овие се пред ментален колапс сите таму.:ROFLMAO: Какво е ова прифаќање пораз? Поразот треба да го нанесеш, не да го ПР-осуваш преку медиуми.

Ова ти го постираше, треба да ти преведам што значи shut down? Србите беа поефективни со нивната воздушна опрема, барем тие соборија F-117ка, овие не се способни еден да соборат. Ама лампионите како тебе се радуваат на бекатонки.

Прегледај го приврзокот 473138
Ајдееее типот што пред два дена викаше дека со зољи гаѓале авиони во Афганистан, се фатил за техникалиите овој пат. Нели беше поентата да се сфати, како врв на интелегенцијата ама изгледа пак некаде во средно се заборавила она нели?
Ех Јузе јузе.

Знаеш дека е небитно тој што пишал. Како што си паметен, најди го мојот прв пост поврзан со ова. И прочитај што јас напишав. Дали е напишано погоден или шат даун. Па ќе продолжиме понатака.

Не е радување. Туку чисто онака разглабување како дејствува првата армија во светот. Не мора толку да си бутхурт.
И јас верувам дека цело ПВО им е уништено на овие босиве според МИГА и Хегсет па сега со бекатонки гаѓаат.

Се сведоа на Manpads Иранците?
Каква мизерија. Имаа С-300, Иранскиот пандан на С-300, па Кинески ПВО, па со среден дострел, па интегрирани, па далекуметни радари, се имаа.

Еден авион не соборија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom