Pogotovo ovo, kako ga je zloco izreklamirao,ima da procvjeta posaoreklama je reklama... kakva god bila..![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pogotovo ovo, kako ga je zloco izreklamirao,ima da procvjeta posaoreklama je reklama... kakva god bila..![]()

otisle vam liste sa kojih ste radili screenshotoveOde nam dijetlic,a fino se zabavljali steta.
Pa gdje si ti čovječe?Pozdrav staroj ekipi sa Kajgane.
Nadam se da ste svi dobro i zdravo i da se jos u dobroj zezanciji prepucavate ko ima vise listi![]()
pozdravPozdrav staroj ekipi sa Kajgane.
Nadam se da ste svi dobro i zdravo i da se jos u dobroj zezanciji prepucavate ko ima vise listi![]()

Ja imam najmanje!Pozdrav staroj ekipi sa Kajgane.

U sunce ti zarko i kraljvic marko.otisle vam liste sa kojih ste radili screenshotove
sta da ti radim kada si amater pa si objavio screenshot kanala koji radi sa tacnim vremenom na playeru
trazis test listu da bi objavio screenshot nekog kanala koji radi , toliko si nisko pao
trazi opet test liste ko zna mozda ih i dobijes
p.s sve test liste su pogasene koje su aktivirane u zadnjih 36 h
Автоматски споено мислење:
eto kako panelrazarac zatrazi test listu pa objavi screenshot kanala zvrktvmojtv folk mix 2 u 15:08 danas ali kao i svaki amater nije pazio jer je na playeru bio i sat i videlo se tacno vreme gledanja tog kanala
Kakva crna HRU sunce ti zarko i kraljvic marko.
Samo nemoj pogasit sve usere.
Ulazim pijeske sad u pleyer tvoj hahaaa.
Nisam znao da su ove ip adrese iz HR
Heheee mene si nasao starog lava.
Krivi si ugasio opaaaaa.Kakva crna HR
to je hr eronet mostar
cim vidis hr odmah ti se hrvatska prividja
Mucek desiotisle vam liste sa kojih ste radili screenshotove
sta da ti radim kada si amater pa si objavio screenshot kanala koji radi sa tacnim vremenom na playeru
trazis test listu da bi objavio screenshot nekog kanala koji radi , toliko si nisko pao
trazi opet test liste ko zna mozda ih i dobijes
p.s sve test liste su pogasene koje su aktivirane u zadnjih 36 h
eto kako panelrazarac zatrazi test listu pa objavi screenshot kanala zvrktvmojtv folk mix 2 u 15:08 danas ali kao i svaki amater nije pazio jer je na playeru bio i sat i videlo se tacno vreme gledanja tog kanala
Sta ne gasis stalno ti ulazim.nista nije krivo ugaseno
ugasena je ona lista sa koje su uradjeni oni screenshotovi ona 2 screenshota sto si objavio zajedno sa onim jelen pivom
da li st ti trazio taj test ili neko drugi pa ti poslao screenshotove da objavis to me ne interesuje
u glavnom ta test lista je odsvirala svoje
a sa te 2 ip adrese mobilni internet hr eronet mostar ste ukupno 5 test listi trazili i koristili preko te 2 ip adrese
licenca za player se ibnavlja svaka 3 meseca automatski tako da ne treba nista da brines
a vec sam ti ranije napisao
da su svi ostali tako slabi u skeniranju kao sto si ti ja zastitu ne bi nikada radio na serveru i panelu
kurcite se po forumima sa test listama
vidim kako radi samo popis kanala i filmova postavljasSta ne gasis stalno ti ulazim.
Ludnica ovi kanali
A ove ima i na yutubu sta si to stavljao
A tek zvrk na macic i to pratis hahaaa
Pa kad visis gore 24 h i spavas na serveru hahaaa.Al brate katastrofa ti lista gluposti gore natrpao.vidim kako radi samo popis kanala i filmova postavljas
hvala ti na reklami koju radis za listu