Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Сите викаа Пелистер ќе го спасат,а Вардар шампион.Како тргнало ниту Вардар ќе биде шампион ниту Пелистер ќе го спасат

Ќути има и полошо.....
Ќе не спасат политички, ама местото се знај кај ни е, со Струга во никој случај не можи да се мериме, три пати се појаки, бодој за во бараж треба да се бара / договори со Ѓорче, Брера, Шкупи и Башкими, со другите многу тешко....

Ќути има и полошо.....
Ќе не спасат политички, ама местото се знај кај ни е, со Струга во никој случај не можи да се мериме, три пати се појаки, бодој за во бараж треба да се бара / договори со Ѓорче, Брера, Шкупи и Башкими, со другите многу тешко....
Бодови можеше да се договорат со Силекс,а сега само со Тиквеш или евентуално Башкими ако договорите.Со Ѓорче и Брера тешко зашто и на нив им виси опстанокот

Ќути има и полошо.....
Koj ke ne spasi politicki,konkurentite ni izbegaa 7-8 boda,Rabotnicki ne go racunaj toj e sigurno spasen,poslednite 5 utakmici gi dobi,pola gi namesti.Nie sega igravme so Skendija I so Miravci I ostanvat uste 6 kola a kako so pisav pogore site ni izbegaa.Nema ni vreme ni zneane za opstanok.

Kurle ke ne spasi ne pa politicki ;) Denes trebase tri boda pa makar i da ja namestime ama tolku razbirat!
Prva minuta mozese sudijata crven direk da daj i ke bese sosema podrugo, isto taka i penal igra so raka e penal i tocka ama tolku zasluzvame izgleda.
I da opstanime ete kako so vikat politicki so ke prajme prva liga vgodina??? Pak najslabi ke sme i bez ideja i se nefudbalski so postoi go imame kaj nas so godini e taka za zal.

Kurle ke ne spasi ne pa politicki ;) Denes trebase tri boda pa makar i da ja namestime ama tolku razbirat!
Prva minuta mozese sudijata crven direk da daj i ke bese sosema podrugo, isto taka i penal igra so raka e penal i tocka ama tolku zasluzvame izgleda.
I da opstanime ete kako so vikat politicki so ke prajme prva liga vgodina??? Pak najslabi ke sme i bez ideja i se nefudbalski so postoi go imame kaj nas so godini e taka za zal.
Изгледа не ги разбираш правилата,ако топката го удри играчот во нога па рака нема пенал.За тоа во првата минута не го коментирам зашто не гледав од почеток

Изгледа не ги разбираш правилата,ако топката го удри играчот во нога па рака нема пенал.За тоа во првата минута не го коментирам зашто не гледав од почеток
Zavisi za koj tim se tie pravila zato ne se praj mnogu pameten ;) sepak e ova mafijaska liga bila i ke bidi.

Zavisi za koj tim se tie pravila zato ne se praj mnogu pameten ;) sepak e ova mafijaska liga bila i ke bidi.
Јас ти кажувам какво е правилото,а дека е мафијашка тоа е точно и ако му кажале на судијата да суди пенал ќе судеше

Јас ти кажувам какво е правилото,а дека е мафијашка тоа е точно и ако му кажале на судијата да суди пенал ќе судеше
E tocno taka. A ako nesto ne tie jasno ili ako ne pratis dovolno ligava, pobaraj pred nekolku kola miravci brera pa gledaj videoto za penal i citaj pogore so si go pisal za "praviloto".

E tocno taka. A ako nesto ne tie jasno ili ako ne pratis dovolno ligava, pobaraj pred nekolku kola miravci brera pa gledaj videoto za penal i citaj pogore so si go pisal za "praviloto".
Другар на Вардар годинава му помогнаа судиите на некои натпревари,но пеналот со Брера беше чист го удри дирекно во рака.Сепак јас сеуште мислам дека ќе се спасите и дека Ѓорче и Арсими ќе испаднат.Вчера Арсими повеќе одигра за инает да го победат Вардар и сега се ќе изгубат до крај

Другар на Вардар годинава му помогнаа судиите на некои натпревари,но пеналот со Брера беше чист го удри дирекно во рака.Сепак јас сеуште мислам дека ќе се спасите и дека Ѓорче и Арсими ќе испаднат.Вчера Арсими повеќе одигра за инает да го победат Вардар и сега се ќе изгубат до крај
Kako be Arsimi se ke izgubi do kraj,demek sakat da ispadnet,sedum boda ni begat,za da se spasi Pelister treba nekoj da se otkazi od ligata ili da pocni da mesti

Имав надеж за спас, ама некако и та ми бледеј. Има уште математики, сега само спас ни се контактите и да нудат пари на маса, поинаку неможиме. Најслабиот фудбал го играме во лигата, топката ја истушија.
Автоматски споено мислење:

Егри веројатно ќе се врати во составот пак, уште се води како активен фудбалер на Пелистер.

На маката се познаваат јунаците еве сега со оставката убо е да се смени цела атмосвера да се напрај хемија дај уште поголема подршка и да се спасиме сезонава за памет за следната колку ми е криво шо не слушаа и не зедоа шпиц оти не сме толку лоши колку другите пример не можам да разберам како арсими ѓорче па башкими и работнички се пред нас за тоа фала курцу шо замина овај шарлатанот од тренер иако ваков таков да земеше напаѓач можеше да ја спаси сезоната вака ќе види држ не дај до последно коло и уште сега ги чекам вгодина утакмиците со струга со Силекс и сите други шо ни покажуваат сила маме да му ебам на сите нема да отпадниме и да опстанеме уште по силни ќе се вратиме се надевам дека ја научија лекцијата или ќе бидиме клуб или вака че се малиме некој работи мора да ми се клај крај сега е прашањето кој да биди во тренер до крајот на сезоната оти сигурно нема слободни салам тренери ќе треба да се чека до на лето да се најди некој странец оти домашен сите поминаа си ја пробаа среќата ова шо ни се дешава последно е наша вина но мора да не напрај по силни и пред се за да се напрај ресет целосен оти вака не можи повеќе страмота и греота е на овие услови да се бориме за опстанок само не знам со кој ум денес ја товарвав кец и си мислев дека можиме да тепаме а се виде дека и тоа ффм ќе не турка ќе ни поможи денес не пуштија низ вода бог знај шо математики имаат еднаш ти помагаат после два пати ти земаат и сите мора да ќутат се мо мириса дека некој од помошниците ќе го продолжи водењето или пак спасителот Мане друг не гледам слободен и плус да се нафати како итоа е јасно кој да дојди нема време да смени нешто многу друго е тука некој наш шо ги познава работите пак на тест е управата која за жал не успеја ништо да договори со Силекс и Струга па сега ум за вгодина и за секогаш во иднина !

90% од играчите во првата полусезона беа одлука на Капинот, имаше слобода шо сака да прај, Мирко атакуваше кон други работи ама не се мешаше во играчи носење, можно е да убедваше играчи со кој живеј и приватно. Србите освен Лука се најголемо промашување последните 10 години, а нив ги донесе Капинот и стратегот Милан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom