Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Како може да играмо јутре па у недељу против Тиквеш на гости па? Првпут гледам дека некој у едн викенд ќе игра две утакмице...
Потражено е да се одложи утакмица за понеделник или вторник али гледам дека веќ е закажана за недељу.

Охоо.. Јутре ако изгубимо и највероватно снемамо силу за Тиквеш у гости, ќе си останемо надвор од топ 6 на две кола при крај... Много не коштав онија порази од Чаир и Феникс. Ако уопште сакамо да се надамо на топ 6, јутре мора да се победи..

Охоо.. Јутре ако изгубимо и највероватно снемамо силу за Тиквеш у гости, ќе си останемо надвор од топ 6 на две кола при крај... Много не коштав онија порази од Чаир и Феникс. Ако уопште сакамо да се надамо на топ 6, јутре мора да се победи..

Све на све Стевановиќ ако е аут толко од нас

Мислу дека ке игра Стевановиќ
Автоматски споено мислење:

Потражено е да се одложи утакмица за понеделник или вторник али гледам дека веќ е закажана за недељу.
У понеделник се игра сс Тиквеш

Последно уредено:

Мзт е релативно ослабнстс екипа моментално, лошо е што су повреде на битни играчи, тфт може комотно овуј да гу изгуби за да се качимо на табелу малко ми нагоре а после други да ги тепа по некоју логику

Ама има болни некој и прашање е Урош колко е способан да игра

Судие га одлучисва победника а и ми смо криви што не тепасмо 69-69 резултат заѓан напад...

Судие га одлучисва победника а и ми смо криви што не тепасмо 69-69 резултат заѓан напад...
Имасмо гу победу у наши руке ама не умасмо да гу задржимо тој е... Сг ке се тресемо наредни утакмице Тиквеш или Работнички мора да се добиев у гости и Кожув дома

мада мислу дека Тиквеш ке не добие

Имасмо гу победу у наши руке ама не умасмо да гу задржимо тој е... Сг ке се тресемо наредни утакмице Тиквеш или Работнички мора да се добиев у гости и Кожув дома

Кожув дома ќе се тепа, битно е сс повише од 8+, Чаир имамо предност у случај на исти поени, Работнички ќе га едев од Мзт и ептен ќе паднев. Кожув наредни три Мзт, ми и Пелистер. Такој да мислу топ 5 ќе бидемо а после ќе мавамо плејоф

Кожув дома ќе се тепа, битно е сс повише од 8+, Чаир имамо предност у случај на исти поени, Работнички ќе га едев од Мзт и ептен ќе паднев. Кожув наредни три Мзт, ми и Пелистер. Такој да мислу топ 5 ќе бидемо а после ќе мавамо плејоф
У овија задњи 3 утакмице довољна ни е една победа, ако тепамо две на коња смо хаххахаха

Екипа не знае куде тера ама буквално. Сто пут полоши од лани.
Од странци едино Стевановиќ игра нешто труди се улази шутеви. Николиќ кд се изгуби не знае куде се наваѓа.
Од домашни Максим какв пад има тој не е можно нема га нигде у никој сегмент

Екипа не знае куде тера ама буквално. Сто пут полоши од лани.
Од странци едино Стевановиќ игра нешто труди се улази шутеви. Николиќ кд се изгуби не знае куде се наваѓа.
Од домашни Максим какв пад има тој не е можно нема га нигде у никој сегмент
За наредну сезону ако сакав нешто да направив треба што повише квалитетни македонци да има у тим.

Ѓуровски, Хот, Ефремовски, Робев, Мекиќ... па зашто да не се земе некој и од Мзт и Пелистер

Лука добар днска, Митевски подфрљи брат прави намерну личну после се чуди мислеја не смо у бонус, после прави фаул у напад у контру...
Ташовски не е лош да га доведемо ама некако улегна у биф сс публику нашу

Последно уредено:
Лука добар днска, Митевски подфрљи брат прави намерну личну после се чуди мислејаја не смо у бонус, после прави фаул у напад у контру...
Ташовски не е лош да га доведемо ама некако улегна у биф сс публику нашу

Ташовски сс године е у ТФТ и не верују дека би играја за друг клуб. Иначе па правимо Бајрам на памет људи. Видите прво кој е у управу, друго како се води клуб. Разибрам да га водите ви, ама овија битанге немав си појма од кошарку и било кој слободан играч да ги се укаже нема да успеев да га потпишев. Ја не знам и Стојана на коју фитну успеава да га доведев.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom