Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Baram Aprila 50cc od starite........makisimum do 1300e....da ne bide postara od 2004 god......

Видов имаше еден 990 евра ама продаден е
другите се скапи

Некој околку 900-1000 ако има кажете

Продавам

BMW 320 cupe (3 врати), 2002 год, сребрена боја, фул опрема, ПП

Каде да најдам мотор за Голф 3? Сеедно дали дизел или бензинец,само да имам документ од тој штоќе го менува,за да можам да го регистрирам.....
Овој што е на него е и така менуван,па не го бива.

Продавам

BMW 320 cupe (3 врати), 2002 год, сребрена боја, фул опрема, ПП

ааа да, колата е на италијански табли, 8400еур (мислам дека може и подоле, зш колата не ја продавам јас,туку мој братучет)

Каде да најдам мотор за Голф 3? Сеедно дали дизел или бензинец,само да имам документ од тој штоќе го менува,за да можам да го регистрирам.....
Овој што е на него е и така менуван,па не го бива.

Евентуално цел голф 3 со убав дизел мотор,па јас ќе си се снаоѓам за делови?
Нешто така со германски таблици или којзнае какви.....:smir:

Имаше еден во куманово, продаваше половни мотори за различни возила... Имаше за сите модели по околу 400-500 евра беа. Барај на www.pazar3.com.mk од таму го знам.

бушав цел голф да земиш и ке си смениш и мотор и друго шо не ти чини а другите делови ке ги продадеш малце продажбата оди споро ама ке си ги вратиш парите од голфот шо ти е на странски табли и ке направиш и некој ќар

од искуство јас така направив со пежо 405 а да и продавам резервни делови за пежо 405 механика и лимарија се исправно

некој да продава априлиа ср50 ????
ЗБЕСНАВ ЗА АПРИЛИААА... :salut:

Некој да продава Seat Ibiza од постарите модели (94-96 год. од прилика) или па Honda Civic (исто постарите модели, кратки)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom