Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pred 10 min pocnav da gledam. Kolku prekrsoci napravija milan nitu eden ne dosudija.Марота лига, чист фаул над Еступинан за голот на Лацио, поништен чист гол, и не свирен чист пенал.
Срамота!!![]()
![]()
ili si vo nekoe bunilo, ili za da isteras nekoja poenta zimas utakmici od LS vo predvid i kup koi nemaat vrska so ligata i toa koj e prvak.Интер од последните 9 меча, 4 да победи само, пак ќе биде првак.
Mislam deka pogresno go razbera. Zboruva za preostanatite 9 kola.ili si vo nekoe bunilo, ili za da isteras nekoja poenta zimas utakmici od LS vo predvid i kup koi nemaat vrska so ligata i toa koj e prvak.
Vo posledni 9 natprevari vo liga, Inter ima 7 pobedi, 1 neresena i 1 poraz, nisto strasno statisticki gledano, narocito sto do derbito so Milan bea vo super serija na pobedi koga i se nabilda cela prednost, edno 13-14 pobedi imaa i 1 neresena, so Napoli, taka nesto.
Dobro e sto ne mu napisa i dolgometrazen referat.Му се скара за џабе
Mnogu mu se skarav za dzabe duri ne ni sfativ zaso haha mi lupna, mozno e da imam mozocen udar. Izvini mondo.Му се скара за џабе
ne zamaraj ti, prasuvaj na drugi temi kaj e 100 milionskio, i mene pocna da mi fali.Dobro e sto ne mu napisa i dolgometrazen referat.
Mnogu mu se skarav za dzabe duri ne ni sfativ zaso haha mi lupna, mozno e da imam mozocen udar.