vasicot
Soli contra omnes
Со срце за Пелистер on Instagram: "☘️ НИЕ СМЕ СО ТЕБЕЕ !"
494 likes, 6 comments - imoetodetekenavivazapelister on November 6, 2025: "☘️ НИЕ СМЕ СО ТЕБЕЕ !".
www.instagram.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
www.instagram.com
Рековме тоа здравје но мора кај нас да сменат нешто јасно е дека фали среден бек за џабе толкави странични бекој денес на сите му се сече мочта од голманот(солиден малку поќе од просек) освен за среден треба и психолог ја изгубивме утакмицата односно титулата уште 50 минута и тоа дома многу осцилации и презаситеност кај нас спрема лани се виде уште дома со алкалоид каде победена утакмица ја ебавме исто охрид не изгазија денес беше последното за да видат сите шо реков и слепите да видат а глувите да слушнат дека треба промени сега веќе кога сме рает за платформата и плус спонзори важно е да продолжи зелената ера да биди полна салата и да се фини за дресот па макар имало и порази немаме гајле ние учени сме и на лошо и на арно нека му ја думаат тие шо одат само за титули бараат карта повеќе за ЛШ само жалосно за другите и навивачите но јбг одиме понатаму нема предавање !NEmora be sekoja godina da sme sampioni...kolku i da izgubime tituli lani na sred skopje so gi tresnavme nikogas nema da go doziveat toa..se vrakame vgodina posilni.
ps. Pola ministertva mu se sponzori toeto

Ви реков дека ќе ви го убиеме ајтолахот!Никаква подршка од голман се немаше денес.
Ај ај радвај се заслужено чив велиш го убивте браво, само едно ќе ти речам после пак 2 год хибернација да не одиш?Ви реков дека ќе ви го убиеме ајтолахот!
Тој среднио 3 години го бараме, никако да дојди..Не беше реално да очекуваме во плејофот титула со -4, нека му е честито титулата тие не ја освоја ние ја изгубивме ама тоа не е важно се бројат титулите. На Кузмановски му требаше среден управата не дека не знај вероватно знаеа дека готово е со титулата и оставија во периодов да се бара среден. Сега нека ги засукат работите и да почнат со чистка.
Искрено реално е за очекување да замини Кузмановски (што од една страна е голем хендикепт за нас но од друга страна вероватно најдобри решение за нас се виде дека играта се на еден играч не носи резултат годинава) а треба да се ослободат најмалце уште тројца и да се донесат играчи за напад на титулата наредна година.
У Хибернација бев од здравствени причини.Ај ај радвај се заслужено чив велиш го убивте браво, само едно ќе ти речам после пак 2 год хибернација да не одиш?
Утакмицата ја изгубивте со носењето на Стевче за тренерУтакмицата се изгуби всоблекувална на полувреме....
До искажи се или пиши ПП тука или на фбУтакмицата се изгуби всоблекувална на полувреме....
Веројатно мисли на Манасков, што се виде и на ТВ, му мафташе со рацете и воопшто не го слушаше Стевче на тајм аут.До искажи се или пиши ПП тука или на фб
Цела утакмица провокаци на релација играчи тренер, Манасов готов беше вгуша да се фатат, Фитиљо од кур не го маваше Стевче, 2 ро полувреме непрепознатлив Пелистер.До искажи се или пиши ПП тука или на фб