Фан клуб - РК Вардар

Подобри сме од нив во секој аспект.
-имаме подобра публика
-имаме подобри навивачка група
-имаме подобар тренер
-имаме подобри играчи на секоја позиција
-имаме пододобра покриеност на секоја позиција
-имаме подобра ротација
-имаме подобар здравствен билтен
-имаме подобра хемија
-имаме подобра историја

Секогаш било така, и ќе биде
Сакаш со мене кладба дека утре ќе изгубите како млади мајмуни .
Ти давам и нерешено , кој губи една година да не коментира на кајгана форум .
Deal ?

Deal ?
Џони глеј си масата пиј си пивото.

Цвик хахаах.ќао
Глеав сеа Охрид-Алкалоид, коментаторот вика дека Пелистер коаа ќе пораснел сакал Металург да биде, така нешо кажуел Хасбула по интервјуа.
Може и плавите дресови да ги вратите

Глеав сеа Охрид-Алкалоид, коментаторот вика дека Пелистер коаа ќе пораснел сакал Металург да биде, така нешо кажуел Хасбула по интервјуа.
Може и плавите дресови да ги вратите
Пелистер им е историја бате они за Работник си навиваат и си фураат филм

E kako be istorija .. pa rakometo od kade pocnuva.. ehf kup igraa polufinale ne e zaebancija toa
Некој крева европски титули, на некој му се крева паркетот.
Автоматски споено мислење:

Пелистер им е историја бате они за Работник си навиваат и си фураат филм
Значи Работник има 3 титули?

Deal ?
После поразот утре може да има само јавен линч на Аљушо, носење пола тим во 300 пи‘ке материне на Фејсбук, повлекување на џуџињата со платформата и ребрендирање од Пелистер во Работник... сето тоа зачинето со стандардните многу солзи и мрсули како судиите се против вас а вие сте вечните жртви. Бетер сте од евреите за глумење жртва

-имаме подобри навивачка група
Се сменија работите во групата пред некое време. Не се враќа на 0, туку ќе и требаат години за да дојде на 0. Единствено ми е жал за РК кој ќе биде колатерална штета во ситуацијата.

А кога ќе падне и Михо во РК, тек тогаш ќе се изгуби и обичната публика, кога некој свињенко 2 ќе стане бог и батина.

Јас би бил многу претпазлив околу правењето некакви прогнози кога станува збор за мечот денеска и пласирање на некаков наратив дека во сите аспекти сме подобра екипа.

Да, имаме некои свои џокери во ракав но, на ваков тип на мечеви не секогаш истите знаат да направат разлика. Многу лесно може да се случи да тргне мечот низ брдо надоле, видовме како пројдовме пред само неколку недели на гостувањето на Лисабон, не размонтираа Португалците. На вакви мечеви е убаво да имаш ротација, но најчесто истите ги решаваат еден, двајца играчи кои ќе дадат 500% од своите можности и ќе изгинат дента напред и назад.

Никуч, Деки, Богдан, Жаре, Фитиљ, Хосни... сите овие веќе имаат изиграно еден куп вакви мечеви и знаат што треба да прават на истите. Да не го заборавам и Иранецот. Со Граховац исто така добија многу и тоа во двете насоки.

Каков и да биде исходот, титулата нема да биде решена вечерва тоа е сигурно.

Последно уредено:
Јас би бил многу претпазлив околу правењето некакви прогнози кога станува збор за мечот денеска и пласирање на некаков наратив дека во сите аспекти сме подобра екипа.

Каков и да биде исходот, титулата нема да биде решена вечерва тоа е сигурно.
Да, имате најдобра екипа на овие простори овааа година.
Да,ако победите вечерва спремајтеја бината за прослава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom