Да бе, и кај мене кочи:uvo:Ви кочи Чаразај на вас?
Мене ме заебава нешто...
Ми се повредија двајца центри...главниот играч во тимот пилото 90 000 аси и плејот...нз што се деси..им се еба мамата....дај боже да го вратат серверот назад ....и тоа по 20 дена повредени..ц ц цДа бе, и кај мене кочи:uvo:
Па Пилото има 31 година, многу е стар, што значи почесто ќе се повредуваа!!Ми се повредија двајца центри...главниот играч во тимот пилото 90 000 аси и плејот...нз што се деси..им се еба мамата....дај боже да го вратат серверот назад ....и тоа по 20 дена повредени..ц ц ц
Хахахаха...Стварно Смешно...Немаш Среќа...Пораз 67:68 ми даде кош во 00:00.
Брат ама во тек на утакмице не ни напиша дека се повреди..башка не ни играше тој на утакмицата..влезе во 4 четвртина кога ми се повреди тој резервниот центар...4 минути поигра тогаш и кога да видам си ебал мамата (((((( КОЛКУ МИ Е САМО КРИВО....сега во куп ништо неможам да направамПа Пилото има 31 година, многу е стар, што значи почесто ќе се повредуваа!!
Хахахаха...Стварно Смешно...Немаш Среќа...
00:06 : Лопта се одбија далеко од коша, и Baskim Savevski је хвата
00:04 : Ardzent Nikolovski прави личну на играчу с лоптом како би зауставио семафор
00:04 : Два бацања за Baskim Savevski
00:04 : Baskim Savevski погађа прво слободно бацање (67 - 65)
00:04 : Baskim Savevski промашује друго слободно бацање
00:04 : Промашени шут упада у руке Eric Tardif
00:00 : Док времена убрзано нестаје, Eric Tardif упућује шут у задњој секунди и погађа! (67 - 68)
2009-06-25 19:00 the best team (div. 1.1) K.K Kumanovo 1903 (div. 2.1)со кого играш у куп?
Паааа....доста појак од тебе
Брат шансите да го победиш според мене, ти се 5%....
47,38% ти се шансите:smir:Кај мене иде топ пред 2 утакмици тепав 60 разлика пред 1 тепав 46 а сеа тепав службено и денес играм и незнам какви ми се шансите ај проверете и кажете ми во проценти!
видете и кажете реално http://charazay.com/index.php?act=match&id=8280088