Брат кој тим е твој? Шо скил има ѕверот, стварно е фантастичен.Jас незнам што се дешава со мојот играч...дали противниците се преслаби...или тој е звер...навистина незнам
погледнете го само шутот 19/24....нешто слично како хаувард..само под кош и само куцање.. ... и НЕВЕРОЈАТНИ 29 скока и тоа за 30 минути игра...а да го пуштам 40 ќе го брка рекордот на брајант 71 кош ... и другиот крилен центар ми се покажува како ептен добар 10/16...и 16 скока...
има ли некој од 1 лига..кој сака пријателска..чисто онака ..да пробам дали ќе можам да победам некого од таму..а и може и некој од суперлига..не е проблем...
Ја мислам дека играч тие ЅВЕР...Jас незнам што се дешава со мојот играч...дали противниците се преслаби...или тој е звер...навистина незнам
погледнете го само шутот 19/24....нешто слично како хаувард..само под кош и само куцање.. ... и НЕВЕРОЈАТНИ 29 скока и тоа за 30 минути игра...а да го пуштам 40 ќе го брка рекордот на брајант 71 кош ... и другиот крилен центар ми се покажува како ептен добар 10/16...и 16 скока...
има ли некој од 1 лига..кој сака пријателска..чисто онака ..да пробам дали ќе можам да победам некого од таму..а и може и некој од суперлига..не е проблем...
Зедов 23 и нешто милиони, така да од утре сум во потрага по добри PG и PFЌе купуваш играч денес?
Хаха ме изнасмеа сеа...
Хаха ме изнасмеа сеа...
Кобреску си го купил вчера за 4 милиони, а денеска тие на продажба за 5...Зашто си го купил го сакаш да го продаваш? Моли се никој да не ти понуди за него зашто ќе земеш само 30% од трансферот т.е околу 2 мил...така да за само 2 дена со тој играч ќе влезеш во загуба од 2 мил, секако доколку понуди некој...
Се надевам дека ке имаш среќа и дека никој нема да понуди...