Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav svima drustvo kako ste .. ima li ex yu liste...

A si cuo da ti koji su cinicni i arogantni da nemogu prcat vise .
Tako kaze struka.
Proxy koriste samo neznalice.
A lajkaju budale.
Niko te nije ni spomenuo a ni vrijedjao. A,kad procitam ovaj post,pitam se ko je arogantan ili neznalica.

Poslao sam ti m3u listu u PP
Автоматски споено мислење:

Nauči se svašta na ovom forumu. Da sam juče umro ne bih znao da postoje proxy posebni za bitku, diogen itd. Ja bolan mislio proxy, k'o proxy...
Pyrana ako te nesto zanima onda meni pisi.
Naucio nisi nista ,ja sam cinicno napisao njemu da vidim kako ce reagirat.
Nemojte skakat ko skakavci sta ja pisem sa nekim.Dijeli liste i mani se eksperti samnom.
Ja sam mislio da si ti panetniji od Diblera bar sam te smatrao.

Niko te nije ni spomenuo a ni vrijedjao. A,kad procitam ovaj post,pitam se ko je arogantan ili neznalica.
Ovi svi koji su presli u pjesnike tu i pisu meni su se samnom druzili nekad, jedino ti nisi i guras se stalno ko osa.Ove razumijem frustraciju, al brate mili aj vise sjasi sa mene i uzjasi zenu neku babu okani se vise mene ovdje.Lijepliv si ko govno kad nagazis na cesti.

Последно уредено:
Nemojte skakat ko skakavci sta ja pisem sa nekim.Dijeli liste i mani se eksperti samnom.

Ovi svi koji su presli u pjesnike tu i pisu meni su se samnom druzili nekad, jedino ti nisi i guras se stalno ko osa.Ove razumijem frustraciju, al brate mili aj vise sjasi sa mene i uzjasi zenu neku babu okani se vise mene ovdje.Lijepliv si ko govno kad nagazis na cesti.
ma nek si ti pametan haahahahaha

Uh znaci zlocko hakirao lemi i pyrana nalog
Tri u jedan ovaj jokicm strasan momak.
Sa takvom vrstom se ne druzim.
Dibler nadi novu budalu da mu lajkas paj paj.
Kajgana je izgleda ustanova za prolupale.
Bolje se maknut iz takvog drustva.
Ovo je pre elitno drustvo za mene.

Attachments

• 20260220_142715.jpg
    20260220_142715.jpg
    866,7 KB · Прегледи: 113
Uh znaci zlocko hakirao lemi i pyrana nalog
Tri u jedan ovaj jokicm strasan momak.
Sa takvom vrstom se ne druzim.
Dibler nadi novu budalu da mu lajkas paj paj.
Kajgana je izgleda ustanova za prolupale.
Bolje se maknut iz takvog drustva.
Ovo je pre elitno drustvo za mene.
Kako se zove ova app?

Nije valjda da si jos ljut sto ti nisam htio objasnit kako se vade liste sa exploit:facepalm:

Od momenta kada sam te pozdravio javno ovdje, a ti ignorisao, nema potrebe da ti pišem direktno. Nisam te pomenuo niti u jednom postu i ne znam zašto si se našao prozvanim. Ti si taj koji je naprasno otišao i prekinuo sve kontakte. Što je gore, povukao si sa sobom neke poštene i dobre ljude koji ti iz nekog razloga vjeruju. Znaš, kad neko tri puta mijenja društvo i virtualne frendove, morao bi se zapitati do koga je.

Zaboravih naglasiti. Moj profil nikada niko nije hakovao. Moraš shvatiti da čovjek koji je dobar sa svima, koji ponekad ignoriše provokacije i koji ne komentariše neke stvari, nije gluh niti slijep. Nego jednostavno kulturan i daje svakome šansu.

Od momenta kada sam te pozdravio javno ovdje, a ti ignorisao, nema potrebe da ti pišem direktno. Nisam te pomenuo niti u jednom postu i ne znam zašto si se našao prozvanim. Ti si taj koji je naprasno otišao i prekinuo sve kontakte. Što je gore, povukao si sa sobom neke poštene i dobre ljude koji ti iz nekog razloga vjeruju. Znaš, kad neko tri puta mijenja društvo i virtualne frendove, morao bi se zapitati do koga je.

Zaboravih naglasiti. Moj profil nikada niko nije hakovao. Moraš shvatiti da čovjek koji je dobar sa svima, koji ponekad ignoriše provokacije i koji ne komentariše neke stvari, nije gluh niti slijep. Nego jednostavno kulturan i daje svakome šansu.
Nisam ja nikog povukao decki su izrazili zelju da odu zna se radi koga i cega.
Zanimljivo 90 % tj svi Hrvati su izasli van.
Necu sad javno ne volim iznosit prvi nista kad me se napada onda da,al prvi nikad nebi prepricavao sta je bilo u grupi.
Nisu svi ljudi imuni na neke gluposti.
A i mir i fina okolina vise vredi nego halabuka i figa u depu.
Iptv je sporedna stvar a ako se ti u nekom drustvo osjecas nelagodno i iskoristeno.
Onda bolje izac.Duga je to sapunica koja se vuce jos od 2014 godine.
Za mene je to zavrsena prica.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom