Фан клуб - РК Вардар

Не разбирате вие ништо, кога општина Битола дава милионски суми пари за три клуба во три различни спортови, тогаш тоа се нивни пари и они што сакаат тоа ќе си праат. А кога град Скопје дава пари на ФК и РК Вардар како негов основач, тогаш тоа се државни пари на сите и не може да се даваат пари на Вардар.

Bo купот сме домаќини на групата А, заедно со Бутел, Мулти Есенс и Е.Пелистер 2

Се' си планираме 10 дена одмор до Пелистер, а тоталка заборавив (покрај небитниот куп) дека измеѓу гостуваме кај Мелсунген :D

Се' си планираме 10 дена одмор до Пелистер, а тоталка заборавив (покрај небитниот куп) дека измеѓу гостуваме кај Мелсунген :D
Е на овој натпревар стрварно треба да им се даде шанса на овие што помалце играат. Реално целта е исполнета во Европа, не вреди да се ризикува повреда на главните ракометари пред најважните натпревари дома. Као што направија Мелсунген во Скопје, така треба и ние тамо. Пушти им ги вака.. Гогов, Кеита(Стојановски), Јанковски ( Анастасовски), Kaвада (Tанковски), Марчинијак, Пинто и цепај:)

Revijalna utakmica :) odime da uzivame

Нели повеќе ни одговара втори да сме, за да не налетаме на Монпеље во 1/4-финале? Нека го пуштат Танкоски и тие млади резерви да играат. Таман искуство за нив ќе биде утакмицата.

Е на овој натпревар стрварно треба да им се даде шанса на овие што помалце играат. Реално целта е исполнета во Европа, не вреди да се ризикува повреда на главните ракометари пред најважните натпревари дома. Као што направија Мелсунген во Скопје, така треба и ние тамо. Пушти им ги вака.. Гогов, Кеита(Стојановски), Јанковски ( Анастасовски), Kaвада (Tанковски), Марчинијак, Пинто и цепај:)
Познавајќи го Чупич со неговиот ментален склоп ќе иде максимум и на оваа утакмица.
Автоматски споено мислење:

Танкосен и Митросен

Не разбирате вие ништо, кога општина Битола дава милионски суми пари за три клуба во три различни спортови, тогаш тоа се нивни пари и они што сакаат тоа ќе си праат. А кога град Скопје дава пари на ФК и РК Вардар како негов основач, тогаш тоа се државни пари на сите и не може да се даваат пари на Вардар.
najizvrtena teza vo istorijata samo sami si ja lajknuvate site znajme koj beshe glaven finanser i denes koj e glven finanser a to e partijata direktno a so to drzavata, ne se to skopski pari vashite tuku makedonski i moi i tvoi, za bitola barem e sigurno 100 nasto e od dzeb na bitolchani

Ако натаму тргнал муабетот,која партија е на власт у БОТола?

bitola barem e sigurno 100 nasto e od dzeb na bitolchani
Да бе сигурно, еурофарм има 100 аптеки низ Скопје, половина и повеќе пазарот му е од Скопјани, 100% ваши биле парите, ај важи. Даље, Реплек, исто така скопска фирма, ама парите пак се Битолски, нема гајле.
Бркај работа бе боту еден, иди дркај на платформата

Последно уредено:
Ако натаму тргнал муабетот,која партија е на власт у БОТола?

Да бе сигурно, еурофарм има 100 аптеки низ Скопје, половина и повеќе пазарот му е од Скопјани, 100% ваши биле парите, ај важи. Даље, Реплек, исто така скопска фирма, ама парите пак се Битолски, нема гајле.
Бркај работа бе боту еден, иди дркај на платформата
ne se praj glup so sila zborame za parite sho idat od opshtinata na strana od privatnicite, milionski sumi nejasni pari vo forma na samsonenko od dzeb dava svrtija vo vashite klubovi sala vi izgradija isto od pari od vladata samo, mislam jasno mi e mene slatki bea i tituli i se samo da se kurcite i da prajte sporedbi ne sme od nebo padnati znajme vo koja drzava zivejme sami go pcujate svinjata sho praj so klubot

ne se praj glup so sila zborame za parite sho idat od opshtinata na strana od privatnicite, milionski sumi nejasni pari vo forma na samsonenko od dzeb dava svrtija vo vashite klubovi sala vi izgradija isto od pari od vladata samo, mislam jasno mi e mene slatki bea i tituli i se samo da se kurcite i da prajte sporedbi ne sme od nebo padnati znajme vo koja drzava zivejme sami go pcujate svinjata sho praj so klubot
А со факти да го потврдиш ова шо го пиша можеш, или само чаршиски муабети врзуваш тука?
Ти го знаеш Самсоненко?
Тебе у џеб ти брцна некој?

Па ако е така, ако не сакаш да се правиш мутав, тогаш знаеш и како ти е настаната таа платформа, дека се е исто така политички изгурано, и од истатта партија која нас ни ја лепиш е направен притисок истата таа платформа да продолжи плус надополнета со спонзори кои исто така под притисок од партијата се принудени да спонзорираат за свои бизнис интереси. Ваљда и тоа го знаеш?? Доста ти ја извртуваш тазата дека кај вас платформите и спонзорите доаѓаат од чиста љубов кон клубот, само кај нас се нарачани преку партиска линија. Чукни тоа тимбата малце. Баш дека живееме во Македонија и дека се се знае.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom