Епа Честитки, за тебе...:bravo:Официјално, останувам во Суперлига!
74:43 победа над Strumica DC, не беа толку слаби струмичаните, дури и ја добија последната четвртина, честито на сите суперлигаши, гледам сите тепале.
Ќе го биде, со добар тренинг.Еве што извлеков ќе го биде или тешко ?
Naum Trajčev
(Small Forward/Shooting Guard)
Height: 196
Weight: 94
Skills Index: 27.737
Salary: 50.157
Defence:8
Free Throws:4
Two Point:5
Three Point:9
Dribbling:6
Passing: 8
Speed: 5
Footwork:8
Rebounds:8
Experience:1
Неам ни 2.000.000 сеа кога ќе зеам што завршив 7-мо плус 1.000.000 ќе иам 3.000.000 и во минус што можам - 2 ама ќе го продавам неможам уште сега тренер наредна сезона би можело.Ќе го биде, со добар тренинг.
Земи си добар тренер ако немаш, има потенцијал детево.
Милион ипол, најмногу 2 мислам дека ќе извлечеш. Штета што немаш тренер, има потенцијал и ќе можеше да биде добар играч.Неам ни 2.000.000 сеа кога ќе зеам што завршив 7-мо плус 1.000.000 ќе иам 3.000.000 и во минус што можам - 2 ама ќе го продавам неможам уште сега тренер наредна сезона би можело.
Инаку колку можам да му извлечам ?
Најдобро нека седи во тимов колку толку ќе помогне не е баш слаб.Милион ипол, најмногу 2 мислам дека ќе извлечеш. Штета што немаш тренер, има потенцијал и ќе можеше да биде добар играч.
Не е којзнае што, али сепак добар играч ќе биде ако се тренира убаво.
Пратив покана ќе ја направиме една ако сакаш да пробам тактики пред почетоков на сезонава, и да видам новиве играчи како ќе се покажат посебно 18 годишниот што е.Има некој за пријателска овие дена? Да добијат малце на искуство играчите![]()
Jaс сум 2.3...Го имам тимот КК САР-СЕЛ...:angry1:Кој е во 2.3 лига нека се спрема доаѓам(да испаднам):zlo: