Кошаркарски онлајн менаџер

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Форма: 3 Старост: 24
Умор:
Висина: 190
Тежина: 90 Индекс Вештина: 48.779
Плата: 89.538 (+10% FPF) Одбрана: 11
Слободна Бацања: 10 Два Поена: 11
Три Поена: 8 Дриблинг: 6
Додавање: 4 Брзина: 9
Позиционирање: 6 Скокови: 5
Искуство: 6

Форма: 4 Старост: 22
Умор:
Висина: 171
Тежина: 75 Индекс Вештина: 48.369
Плата: 101.231 (+10% FPF) Одбрана: 10
Слободна Бацања: 11 Два Поена: 10
Три Поена: 9 Дриблинг: 5
Додавање: 8 Брзина: 8
Позиционирање: 3 Скокови: 8
Искуство: 7

Ги стаив од нула па донирајте некој милион оти ептен требаат пари во моментов.:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

А

Ајсшутер

Гостин
slusaj go ajsshuter,on stanuva se poopasen,minatoto kolo na selektorot mu zadavese problemi,ako znaese porano sto znaci ona off fokus,often ili rarely ke bese pogore,ama za drugata sezona tipuvam na tebe brat,se nadevam deka ke imame pak dueli,ako ostanam vo barazot....................inaku enterrrrr,konsultiraj se so mene za igraci,tuka sum da ti pomognam ne se trci samo,za dolar,so oti ima 15 skil indeks,toa moze i da nema nogu vrska,vidi go vcerasniot natprevar so gorani basket prijatelska i vidi so koi mu igrav,on site so skilovi nad 30+,ama pobednik bese nekoj drug..................pisi mi na posta ke ti pomogneme...........
Отпочеток многу киксови направив не бев сериозен и ова не го знаев за надвор до фокусот да испаѓаат играчите и да минатото коло со селекторов не толку лош резултат солидно се држеа моите дури му земав 2/4 во моја корист ама втората беше пресудна бајги разлика инаку верувам дека ќе останеме јас и ти во лигава и да избегнеме бараж а и наредна сезона може да не купувам ништо ќе собирам пари само секако ако имам сигурно шанси за опстанок.
Инаку што е работава направив челинџ меч го предизвикав вац и сеа излеа треба да потврди.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Отпочеток многу киксови направив не бев сериозен и ова не го знаев за надвор до фокусот да испаѓаат играчите и да минатото коло со селекторов не толку лош резултат солидно се држеа моите дури му земав 2/4 во моја корист ама втората беше пресудна бајги разлика инаку верувам дека ќе останеме јас и ти во лигава и да избегнеме бараж а и наредна сезона може да не купувам ништо ќе собирам пари само секако ако имам сигурно шанси за опстанок.
Инаку што е работава направив челинџ меч го предизвикав вац и сеа излеа треба да потврди.
Друже денес земав итаљанин еден Graziano Policastro

Оваа сезона почнав покасно затоа инаку МЗТ ке ги победам како што ги победив и во првиот меч и тоа без ниту еден трансфер а за утре мислам дека ќе има и до 40 разлика глеј му состав на
КК Ролер а глеј ми на мене . Јас сум сигурен 1-2 место само треба де се почекаат резултатите инаку Утре ќе победам 10000 посто!

А

Ајсшутер

Гостин
Оваа сезона почнав покасно затоа инаку МЗТ ке ги победам како што ги победив и во првиот меч и тоа без ниту еден трансфер а за утре мислам дека ќе има и до 40 разлика глеј му состав на[/B] КК Ролер а глеј ми на мене . Јас сум сигурен 1-2 место само треба де се почекаат резултатите инаку Утре ќе победам 10000 посто!
Не е лош играчот ама викаш 1-2 тешко дека ќе имаш време има само уште 4-тири кола до крајот на оваа сезона, биди задоволен ако играш бараж и секако одиш во повисока лига.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Не е лош играчот ама викаш 1-2 тешко дека ќе имаш време има само уште 4-тири кола до крајот на оваа сезона, биди задоволен ако играш бараж и секако одиш во повисока лига.
Имам шанси :) имам амаа треба да губат и мзт и сите други што треба !
а инаку како мислиш бараж секако идам у друга лига!???

А

Ајсшутер

Гостин
Имам шанси :) имам амаа треба да губат и мзт и сите други што треба !
а инаку како мислиш бараж секако идам у друга лига!???
Баш сега гледав немаш никакви теоретски шанси за директно да влезеш во некоја од 2.1,2.2,2.3,2.4 освен ако некои од првиве не губат службено до крајот на сезоната што е невозможно.
Имаш шанси за четврто место ќе играш бараж ама пак треба овој Team 53354 и сите поднего до тебе да изгубат најмалку 2 утакмици а ти сите да ги тепаш, и тогаш ќе играш бараж со некој од 2-рите лиги што се од 9-то до 12-то место.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Баш сега гледав немаш никакви теоретски шанси за директно да влезеш во некоја од 2.1,2.2,2.3,2.4 освен ако некои од првиве не губат службено до крајот на сезоната што е невозможно.
Имаш шанси за четврто место ќе играш бараж ама пак треба овој Team 53354 и сите поднего до тебе да изгубат најмалку 2 утакмици а ти сите да ги тепаш, и тогаш ќе играш бараж со некој од 2-рите лиги што се од 9-то до 12-то место.
авввв сакам да идаммм ! па јеботе на крај се уклучив
до сеа само 4 утакмици имам играно! :jaj:

Ама брат мора да напраиш споредба од овој тим КК Кривогаштани
http://www2.charazay.com/index.php?act=team&id=47534
до мојот тим и како може они да се 2 место а јас да сум незнам кое таму а да имам 100 пати појак состав ај види.

А

Ајсшутер

Гостин
авввв сакам да идаммм ! па јеботе на крај се уклучив
до сеа само 4 утакмици имам играно! :jaj:

Ама брат мора да напраиш споредба од овој тим КК Кривогаштани
http://www2.charazay.com/index.php?act=team&id=47534
до мојот тим и како може они да се 2 место а јас да сум незнам кое таму а да имам 100 пати појак состав ај види.
Џабе е тоа ти касно почна и сеа потешко ќе ти биде да влезеш во втора лига може и ќе останеш таму.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

Оваа сезона почнав покасно затоа инаку МЗТ ке ги победам како што ги победив и во првиот меч и тоа без ниту еден трансфер а за утре мислам дека ќе има и до 40 разлика глеј му состав на
КК Ролер а глеј ми на мене . Јас сум сигурен 1-2 место само треба де се почекаат резултатите инаку Утре ќе победам 10000 посто!
Сигурно си мислел наредната сезона зошто оваа ниту теоретски шанси немаш за 2 место а не па за 1.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289

Погледни кај мене види какви шутери имам на продажба кај мене во тим на претходната страна ги постирав.За сеа слабо иде.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.626
Поени од реакции
1.184
Aј на сите среќа во утакмиците:vozbud:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
jjjjjggggg.JPG

Малуенда ептен фалеше и уморот на Оклинскас заеба исто така.
Се држев цела утакмица, на крај дојдов и на -1, ама играчите се заебаваат...
На почетокот од моите 41 поен, 38 дадоа Алегриа и Примо заедно, многу фалеа и другите.
Честито за Кирца и сите што победија.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Фала фала.Мислам редно беше да те тепам тебе.Одржував предност негде од 7 разлика се до почеток на 4 четвртина каде ми напраи 5-14 и после серија од 13-1 и на крај победа.Топ ме радува тоа што цел тим играше немаше ниеден кој се издвојува освен.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Јас пак победив некаде 30 разлика сигурно одам во 2 лига директно а може и 1 место да бидам.:vozbud::vozbud:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Леле,цела утакмица се држев со Битолски и на 4 минути до крај ми направи 5 поени разлика,имав 3 напади да се вратам во игра но ништо од тоа,примив тројка и 8 беше.Сепак има мнооогу поквалитетен тим,задоволен сум од играта.

Kajgana Shop

На врв Bottom