Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Ова сериски убиец?
Ова вришти на ретардација. Очи закосени, се смее ко зелка. Изглед за 25 годишен дечко-0. Личи на 40 годишен татко шо живее пред тв со пивото у рака.
Овој го имаат одбиено, и тука се флипнал свичот.
Имало некој тригер.
Иначе и порано ќе убивал ( зборам средно пример).

Прегледај го приврзокот 470855Суртук еден

Пошто голем процент од серијските убијци се модели.

Пошто голем процент од серијските убијци се модели.
Иронична бев.
Типов се гледа дека не е со сите. Физиономијата е таа, дебело мажуле, одбивно на жени, пошо пацов.
И ќе се лечи на стари жени..
Дочекале 85 и овој да ги утепа..

Некако не се крена толку многу фама околу убиецов, се прашувам зошто?

Некако не се крена толку многу фама околу убиецов, се прашувам зошто?
Изгледа затоа што овие работи стануваат нормални во ова ненормално општество

Секој ден е све полуд и полуд.
Секојдневно се храниме со вакви информации и после се чудиме зашто све делува скренато и не е ко што некад било.

Значи за кратко време уште еден случај каде што, да се реагирало на време, би се избегнале жртви.

Институциите работат на најјако, алал вера.

За 10 минути ќе налетав на случката директно. Се заглавив таму откако дојде полиција. Страшно за гледање, таткото урлаше, корнеше коси. Уште вика доле и по толку саати.
Вака од маалски муабети, ги малтретирал цело време и биднало што биднало... Бил физички јак, пожарникар.
Трагично.

За 10 минути ќе налетав на случката директно. Се заглавив таму откако дојде полиција. Страшно за гледање, таткото урлаше, корнеше коси. Уште вика доле и по толку саати.
Вака од маалски муабети, ги малтретирал цело време и биднало што биднало... Бил физички јак, пожарникар.
Трагично.
Ги измалтретирал, па после урлал?

Бог да чува. Свашта. Секој бидува родител. Ова не е решение. Ова е ужас. Трагедија.

Ги измалтретирал, па после урлал?

Бог да чува. Свашта. Секој бидува родител. Ова не е решение. Ова е ужас. Трагедија.
Секој ден се карале. Не знам што се случувало денес, има секакви муабети, важно после тоа врескаше на цел глас доле. Уште шета избезумен и се дере, во полициска придружба. Не знам какви се протоколите во вакви ситуации, ама го чуваат 5 џандари околу него, он седи пред зграда и урла од време на време. Телата ги однесоа уште пред 2 саати...

Болесници на секој чекор.
Како не го турна него по скали да го алоса племе негово пцојсано, на жена сила ќе мери.
Не знам зошто жената со се дете скокна, разбирам малтретирана ама која е целта тука, да се спаси таа и ќерката, не разбирам, Бог знае само што се има случувано, се изнаслушавме секакви психопатски приказни па ништо не ме чуди повеќе.
ЖАлно кутро дете, очи отворање со кој правите фамилија, ми се ежи кожата од помислата на тие моменти кога скокнале.

Денес денот стварно црна хроника, прво ова па жена почина на гак после царски

И јас живеам во близина ама начув муабет дека детето се заглавило некако и паѓало па во обид да го спаси паднала и мајката. А ми звучи веродостојно јер локален вработен во околината чул голем врисок пред падот.

Ако е вистина дека скокнала а не било убиство од страна на мажот тогаш го избрала најлошото можно решение и за себе и за својата ќерката .... бог да ги прости и двете и се надевам дека ќе најдат вечен мир коj што не го нашле на овој земен свет.
Исрекно потресувачка е оваа вест и покажува во каков луд свет се живее. Жално и трагично :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom