Фан клуб - РК Вардар

Na kraj ne stigna umorot i toa sto mora da rotirame premnogu se odrazi. Tek ni sleduva Benfika, pa Pelister vo Bitola i Ohrid vo Jane. Ako mene me prasuvate ne e celta da umre ekipava ili da dade sega 120% pa posle da ne moze da odi cel mesec. Zatoa mozebi i scenarioto so poraz so Pelister vo Bitola i igranje so 50% e realno? Ama koj ima srce da ne proba taa utakmica da ja dobie???

Rasporedot ni e pekolen se nadevam ke izbegneme povredi. Malus 2 utakmici imase 10 gola i red bese covekot da sedne u vtoro poluvreme.

Vo sekoj slucaj, pobeda so Ohrid i poraz vo Bitola za start na plejof ni odgovara i e super scenario. Cvrsto odime kon titula.

Зошто да не победиме и во Битола? Батали математики, Вардар треба да оди на победа на секој меч.

Rasporedot ni e pekolen se nadevam ke izbegneme povredi. Malus 2 utakmici imase 10 gola i red bese covekot da sedne u vtoro poluvreme.
Наредно коло ни е за 2 недели. Односно, меѓу Бенфика и Пелистер има 10 дена одмор за првотимците. Измеѓу, нареден викенд се играат куп утакмици. Немам поим со кого играме, ама сигурно ќе се некои слаби екипи со кои ќе може да се комбинира.

По мене немаат ни потреба да се замараат со Бенфика. Многу тешко дека ќе дојдеме до победа од +6, а и тоа не гарантира ништо, затоа што они тепаа во Шведска. Ќе треба дополнително Мелсунген да одигра за нас и ние да ги добиеме португалците со над 6 разлика. Што е многу тешко.
Фокусот треба максимално да биде на македонска лига.

Кога се збореше тука дека во Педро има озбилен ракомет, повеќето не веруваа… а тек допрва ќе биде се подобар и подобар исто како и Воркапиќ… Денес колку и да беше тесна, имавме целосна контрола на натпреварот и резултатот исто и техничките грешки беа каде каде помалку…
Со Јака ситуацијата не е страшна, одмори за да не се ризикува, до вторник е спремен, само помал удар во коленото 99.9% е фит за Бенфика…

Плавиве аптекари од битола, не дека не се ,ама стварно апла понашање ко татарите,...се почнува од нас :D Мечка бледа копија на фитило:(
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Автоматски споено мислење:

Две, три утакмици ги одигра послабо, мајки и шајки му ебаа.

Видете само декси телетабисот што има објавено на страната што ја води "и моето дете ќе навива за работник" и нема што повеќе да се коментира.

Како за се си најдат утеха не ми е јасно, нема за што да зуцнат ни судии ни борко ни торко ни ехф, унпрофор,нато...и пак ќе најдат напатените нешто да излезат ко победници и да си ги утешат напатените аптекарски душички :pipi: :D да ми е нивнио мозок на пар дена да се одморам ко стока

Овие се фаци во Бигорски што се пратени на лечење или се од легендите од битолската Шутка.
Занемарете ги, има и на форумов некои со кои се прави муабет :D
Декси нормално ќе пишува тоа што му носи читаност :D

Валах е добар голман, најдобар во наша лига, он ја спаси утакмицата,да не ја фатеше таа од крило, отиде воз и кукуруз.
Што се однесува на мене, треба на сите утакмици максимално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom