- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Зашто го реметите кога нема потреба?Јас мислам дека може сега пак си прашај одговорини
Секако дека може,слободно можеш да постираш каде сакаш,само да не е офтопик и спам.
Зашто го реметите кога нема потреба?Јас мислам дека може сега пак си прашај одговорини
Не го реметиме туку тој праша дали може да типува во Чаразај обложувалницата и јас му кажав да си праша одговорни тие што го организираат типувањето затоа што веќе почнавме:helou:Зашто го реметите кога нема потреба?
Секако дека може,слободно можеш да постираш каде сакаш,само да не е офтопик и спам.
Па се очекуваше да ме победиш многу појјак состав имаш а и моиве беа уморени најдобрите ги играв само во 3 и 4 четвртина и тоа по 2 во тим ниедна четвртина не ти играше најсилниот состав ама се гледаме на следен натпреварИгравне со Акси пријателска и го тепав 96:48 ама како и стално не сум баш задоволен од играта иако со тимски дух терибл што е (очајен) само кајнего еден играч ми даде 35 поени Елориага со 10 тројки од 16 обиди другиве максимум 4 поени.
Инаку ова што е напредна тактика ако играчот го ставам Off Focus Rarely што ќе биде и што ако го ставам Often не ми е баш јасно.
Па нормално дека ќе ги играш само 2/4 сите мене така ми се јас имам подобар тим ама мислев тесно дека ќе тепам оти тимскиов дух ми е ептен слаб, само нека каже некој погоре сигурно и то го имаше така направено да биде оф фокус да шутира толку за да даде 30 поени.Па се очекуваше да ме победиш многу појјак состав имаш а и моиве беа уморени најдобрите ги играв само во 3 и 4 четвртина и тоа по 2 во тим ниедна четвртина не ти играше најсилниот состав ама се гледаме на следен натпревар
едит:заборавив да кажам овие ЅВЕРОВИ ВО 2/4 четвртина успеаја да постигнат цели 0 поени и ме победи со 30:0
КК Street
PG: Georgi Trajčev
SG: Srgjan nikolov
C: Goce Ivanov
PF: Nikolce Jakimovski
SF: Ilco Grozdanoc
За 2/4 35 коша па кај мене е на српски ставено и ми е наместено фокус и нападу „често“ тоа последното и само тој шутира најчесто ги виде ли другиве по 5 коша немааПа нормално дека ќе ги играш само 2/4 сите мене така ми се јас имам подобар тим ама мислев тесно дека ќе тепам оти тимскиов дух ми е ептен слаб, само нека каже некој погоре сигурно и то го имаше така направено да биде оф фокус да шутира толку за да даде 30 поени.
Mene tiskiot duh cela sezona mie ocaen.....Od mnogu trgovanje....Па нормално дека ќе ги играш само 2/4 сите мене така ми се јас имам подобар тим ама мислев тесно дека ќе тепам оти тимскиов дух ми е ептен слаб, само нека каже некој погоре сигурно и то го имаше така направено да биде оф фокус да шутира толку за да даде 30 поени.