Кошаркарски онлајн менаџер

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Јас мислам дека може сега пак си прашај одговорини:)
Зашто го реметите кога нема потреба?

Секако дека може,слободно можеш да постираш каде сакаш,само да не е офтопик и спам.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Мац сакаше да праша дали може да игра во Чаразај кладилницата,а не дали може да пише таму,секако дека можеш,и така изгледа првово коло ќе падне во вода.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Зашто го реметите кога нема потреба?

Секако дека може,слободно можеш да постираш каде сакаш,само да не е офтопик и спам.
Не го реметиме туку тој праша дали може да типува во Чаразај обложувалницата и јас му кажав да си праша одговорни тие што го организираат типувањето затоа што веќе почнавме:helou:

V

Viktoranius

Гостин
Го продавам Gaits Oskalns. Кој е заинтересиран нека дава понуди.

Еве го играчот ... Почетна цена 1.800.000 евра.

Форма: 4 Старост: 28
Умор:
Висина: 166
Тежина: 70 Индекс Вештина: 47.553
Плата: 94.834 (+10% FPF) Одбрана: 12
Слободна Бацања: 12 Два Поена: 11
Три Поена: 3 Дриблинг: 7
Додавање: 5 Брзина: 8
Позиционирање: 8 Скокови: 2
Искуство: 9

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
На форумот на Суперлига има гласање за МВП на лигата... И мојот Примо е таму, замислите бил меѓу најдобрите според рејтингот. :) :) :)
Во купот водам против Strumica DC 81:34 со 1239039012031209324-тиот тим и идам даље. :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Јас во купот ќе изгубам над 100,моментално е тука некаде:pos2:со Куманово,очекувано играв со послабите играчи,не е дека ќе имав некакви шанси ако играв со стандардните туку немаше да биде волкава разликата.
Важно си лапнав 300.000 од карти:tv:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Хах и Радулович е во мвп и го дели првото место со Примо.
Гласајте за Радулович!:vozbud:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Јас отпаднав од купот од Битолски уништувачи. Очекувано, само што ми се повреди центарот на 2 дена сега, а излезе после 6 минути, и сега другиот центар има 21 замор:kesa:.

А

Ајсшутер

Гостин
Игравне со Акси пријателска и го тепав 96:48 ама како и стално не сум баш задоволен од играта иако со тимски дух терибл што е (очајен) само кајнего еден играч ми даде 35 поени Елориага со 10 тројки од 16 обиди другиве максимум 4 поени.
Инаку ова што е напредна тактика ако играчот го ставам Off Focus Rarely што ќе биде и што ако го ставам Often не ми е баш јасно.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Игравне со Акси пријателска и го тепав 96:48 ама како и стално не сум баш задоволен од играта иако со тимски дух терибл што е (очајен) само кајнего еден играч ми даде 35 поени Елориага со 10 тројки од 16 обиди другиве максимум 4 поени.
Инаку ова што е напредна тактика ако играчот го ставам Off Focus Rarely што ќе биде и што ако го ставам Often не ми е баш јасно.
Па се очекуваше да ме победиш многу појјак состав имаш а и моиве беа уморени најдобрите ги играв само во 3 и 4 четвртина и тоа по 2 во тим ниедна четвртина не ти играше најсилниот состав ама се гледаме на следен натпревар:duel:

едит:заборавив да кажам овие ЅВЕРОВИ ВО 2/4 четвртина успеаја да постигнат цели 0 поени и ме победи со 30:0:):)
КК Street
PG: Georgi Trajčev
SG: Srgjan nikolov
C: Goce Ivanov
PF: Nikolce Jakimovski
SF: Ilco Grozdanoc

А

Ајсшутер

Гостин
Па се очекуваше да ме победиш многу појјак состав имаш а и моиве беа уморени најдобрите ги играв само во 3 и 4 четвртина и тоа по 2 во тим ниедна четвртина не ти играше најсилниот состав ама се гледаме на следен натпревар:duel:

едит:заборавив да кажам овие ЅВЕРОВИ ВО 2/4 четвртина успеаја да постигнат цели 0 поени и ме победи со 30:0:):)
КК Street
PG: Georgi Trajčev
SG: Srgjan nikolov
C: Goce Ivanov
PF: Nikolce Jakimovski
SF: Ilco Grozdanoc
Па нормално дека ќе ги играш само 2/4 сите мене така ми се јас имам подобар тим ама мислев тесно дека ќе тепам оти тимскиов дух ми е ептен слаб, само нека каже некој погоре сигурно и то го имаше така направено да биде оф фокус да шутира толку за да даде 30 поени.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Па нормално дека ќе ги играш само 2/4 сите мене така ми се јас имам подобар тим ама мислев тесно дека ќе тепам оти тимскиов дух ми е ептен слаб, само нека каже некој погоре сигурно и то го имаше така направено да биде оф фокус да шутира толку за да даде 30 поени.
За 2/4 35 коша па кај мене е на српски ставено и ми е наместено фокус и нападу „често“ тоа последното и само тој шутира најчесто ги виде ли другиве по 5 коша немаа:):)

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.607
Поени од реакции
1.165
Mene tiskiot duh cela sezona mie ocaen.....Od mnogu trgovanje....

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Едвај се снајдов со играчи за утре. Извлеков еден играч денес, и него ќе го играм 3/4 иако има 10000 индекс. Се надевам дека нема да си го расипам скорот без пораз:pipi:. Со среќа на сите утре, посебно на Феномен да си загарантира влез во Суперлига:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom