Кошаркарски онлајн менаџер

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Победа од 64:89 се надевам и јас дека нема да играм бараж туку директно да одам во 2 лига:vozbud:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Побед...овај пораз од 100-18.Трагедија ме снајде.Ме отепа.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.607
Поени од реакции
1.165
Леле пак победивввв!!! Еј што ми е бе? изгледа со цел памет ке правам серија од 30-0....

МОМЦИ НИШТО НЕ СВАТИВ ОД ИГРАТА!ДЕ АК САКАТЕ ОБЈАСНЕЈТЕ МИ! :smir:
Брат доколку си играл некогаш менаѓер ке ти биде појасно....А сега да ти воведам во играва:
-Се регистираш и ти даваат тим на располагање( со него можес да правиш што сакаш) да продаваш или купуваш играчи, да ја зголемуваш салата и уште многу опции
-2 пати во неделата се играат лигашки утакмици...
-Една сезона има 30 кола и според позициите се испаѓа лили се оди во повисока лига, но истотака се играат и баражи за опстанок и промоција....
-Играва ја играат околу 22000 корисници од нив 150 од МКД...Најдоминантни се Шпанците и Италјаните и секако ние Македноците само што сеуште чекаме да се пласираме на некое Светско(кај и да е ке биде)...
-Најпрво регистрирај се па ке ти биде многу појасно!!!!

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Леле пак победивввв!!! Еј што ми е бе? изгледа со цел памет ке правам серија од 30-0....
И ја ќе имав пред 2-3 сезони ама благодарение на иктораниус 29-1 напраив.

А

Ајсшутер

Гостин
Победив 31 разлика ама не сум задоволен, изгледа оти тимскиов дух ми е слаб а гледам и другиве тимови не тепале со послабиве многу разлика така да може и добар е резултатов, инаку во нашава лига hit 'em high по се изгледа ќе прави биланс од 30:0 во лигава не верувам дека ќе го тепа некој освен ако пушти некои послаби.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.607
Поени од реакции
1.165
Победив 31 разлика ама не сум задоволен, изгледа оти тимскиов дух ми е слаб а гледам и другиве тимови не тепале со послабиве многу разлика така да може и добар е резултатов, инаку во нашава лига hit 'em high по се изгледа ќе прави биланс од 30:0 во лигава не верувам дека ќе го тепа некој освен ако пушти некои послаби.
А кој е твојот тим?

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
И јас се надевам дека ќе завршам со скор 30-0. Уште 8 кола до крајот, 22-0 скор :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Најјаки-Партизан 86-71 ништо,слабо изиграа моите играчи,покрај сите напори неговиот центар беше надмоќен и фактички еден играч ме тепаше ама тоа е,идната сезона подобро се надевам дека ќе биде.
Честитки до сите што победија,Лузер полека но сигурно граби кон опстанок:)

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Победа над Гоко Јунајтед денес... Феномен се одлепи малку од третиот:smir::smir:
Алал да ти е.:cuc::cuc:
И јас се надевам дека ќе завршам со скор 30-0. Уште 8 кола до крајот, 22-0 скор :)
Ти секако го правиш 30-0 скорот, верувај.:wink:

Јас победив 60-96, најдобар поединец ми беше Bergen, со 20 поена, 5 оф, 12 деф скока, 10 аситенции и 2 украдени топки, рејтингот му е 45. Трипл-дабл!:zver:

V

Viktoranius

Гостин
Разочарува Гоко. До пред 2 сезони се бореше во суперлигата, а сеа неможе да избори ни бараж за влез во неа. Иначе Феномен очекувај и јас да го треснам во последното коло, така да загарантиран ти е влезот во суперлигата.:)

Во последните 3 утакмици си докажав дека сум ја научил ептен добро играта, сеа ме чека лесна утакмица со Гостивар во гости, па го пречекувам дома фантастичниот ЕЛ ФЕНОМЕНО, и сигурно тука ќе биде крајот на мојата серија од 12 победи по ред.

- Другата сезона сум сигурен дека ќе успеам да се пласирам во суперлига, со 3 адекватни засилувања ќе бидам конкурентен за првите 2 места.:)

Enis_gv

Dictator.
Член од
17 март 2009
Мислења
353
Поени од реакции
9
Јас го имам тимот на KK Sar-Sel од дивизијата 2.3 ....
Јас вчера играв со прво пласираниот од 2.3 т.е.
К.К.Unbeatable_Sk и ги победив убедливо со 23 разлика...
К.К.Unbeatable_Sk - KK Sar-Sel 44:67 ...
Сакав да ве прашам дали може и јас да се Обложувам во Charazay Обложувалницата?! Очекувам одговор?!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Јас го имам тимот на KK Sar-Sel од дивизијата 2.3 ....
Јас вчера играв со прво пласираниот од 2.3 т.е.
К.К.Unbeatable_Sk и ги победив убедливо со 23 разлика...
К.К.Unbeatable_Sk - KK Sar-Sel 44:67 ...
Сакав да ве прашам дали може и јас да се Обложувам во Charazay Обложувалницата?! Очекувам одговор?!
Јас мислам дека може сега пак си прашај одговорини:)

Kajgana Shop

На врв Bottom