Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Сс Мекиќа што бидна потпиша ли негде или доваѓа куде нас

Автоматски споено мислење:

Има некои интересни работе што може да се слушнев за наш клуб.

Супер подкаст доста убаво инфо за кошаркарску историју ид прву руку а и жално малко колко политика е умешана и колко пут смо га еделе бш поради тој..

Без Уроша пола и повише од време играсмо, без њега побесва уиграни и стварасва акције и комбинације

Без Уроша пола и повише од време играсмо, без њега побесва уиграни и стварасва акције и комбинације
Ја га тој одамна збору ми боље играмо без њега и у напад и у одбрану, свака част на дечка за прошлост ама види се дека више не му се игра кошарка нема мотивацију без вољу игра. Иначе за наредну сезону од странци ја би ги задржаја само Стевановиќа и Николиќа а под кош доведи два црнца.

Утакмица преместена за среду.
Ништо не се мења ни сс нову федерацију не правив ништо да се подигне лига и посетеност све се сведуе на лични залагања на људи.

Утакмица преместена за среду.
Ништо не се мења ни сс нову федерацију не правив ништо да се подигне лига и посетеност све се сведуе на лични залагања на људи.
овој е вондредно коло, заради тој што се одложи почетак на втору полусезону

Управата не пушта, а не Чкембарите
За управу и зборимо.
Не е дека ми не смо ги пуштиле него полиција ги намава поради инцидент сс обични публику још на улаз

За управу и зборимо.
Не е дека ми не смо ги пуштиле него полиција ги намава поради инцидент сс обични публику још на улаз
Јас ти велам дека можи и да нема врска инцидентот што се случи кај вас,можи да е сосема друга работа што не ве пуштат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom