Кошаркарски онлајн менаџер

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Се е ОК...Ама некои не се баш присутни на форумов...Еве јас никогаш не сум го видел КК Куманово да напише нешто а би ми било многу драго ако и тој учествува во играва...

Иде од време на време.Значи не мора да типува ама на неговиот тим ќе типуваме.
Значи од овие горе 17 души шо ги набројав не мора да типуваат тие ама нивните тимови ама затоа на нивните тимови ќе се типува.
Аковеќе и отвораме тема ќе може и други членови да типуваат што не играат.Поинтересно би било нели?

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.607
Поени од реакции
1.165
Аааа значи на нашите тимови ке типуваме...Така ке биде поинтересно...Па ајда да побрзаме со организацијата ако ова коло не стигнеме до сабота да сме готови и да почнеме зашто нема многу кола до крајот на сезоната....

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ќе се кладиме обавезно со тимови на кајганџии, ма да пола и више утакмици ќе мора со хендикеп, нема везе. Ама ќе ставаме и поинтересни утакмици на тимови кои не се кајганџии.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Аааа значи на нашите тимови ке типуваме...Така ке биде поинтересно...Па ајда да побрзаме со организацијата ако ова коло не стигнеме до сабота да сме готови и да почнеме зашто нема многу кола до крајот на сезоната....
Така нислев менаџерите на томовите на кои ќе типуваме не мора типуваат ако нејќат.
Инаку што толку.Финтата е да најдеме некој што ќе ги собира поените и толку.И ако ставаме ставајте ги утакмиците одма.Што повеќе типувачи тоа подобро.:wink:

Ќе се кладиме обавезно со тимови на кајганџии, ма да пола и више утакмици ќе мора со хендикеп, нема везе. Ама ќе ставаме и поинтересни утакмици на тимови кои не се кајганџии.
Веќе кога се 17 што викаш поинтересно да заокружиме на 20 утакмици.Т.е нема да има секад 20 утакмици некој од овие горе 17 ќе се сренат меѓу себе.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Така нислев менаџерите на томовите на кои ќе типуваме не мора типуваат ако нејќат.
Инаку што толку.Финтата е да најдеме некој што ќе ги собира поените и толку.И ако ставаме ставајте ги утакмиците одма.Што повеќе типувачи тоа подобро.:wink:

Веќе кога се 17 што викаш поинтересно да заокружиме на 20 утакмици.Т.е нема да има секад 20 утакмици некој од овие горе 17 ќе се сренат меѓу себе.
И јас сум за тоа да се заокружи на 20 инаку ќе се обложувате за КК Стрит на мене:)

Значи еве ја целата листа во која верувам нема да заборавам никој.
Кирца-Скопје Селтикс
Crunk-Партизан Игокеа
Вац 13-Партизан Драгонс
Ред Девил-Лузер
Правниче-Македонија
Акси(на кој тим ќе се обложуваме:vozbud:,не ти е еден)-............
Ајсшутер-Macedonian Wariors
Гравити Грејв-КК Куманово
Виктораниус-Предаторс
Лазаров-Горани Баскет
Феномен-Тиквеш
Елнинокв-Тиквеш канус ауерус
Ален-КК Видуше
јовановски-Демир Хисар Девилс
Ханибал-Аба Струмица
Шоути-Свислион Пелистер
Грмуш-КК Бутел

Со тимовите на овие кајганџиите ќе се кладиме!
17 се понекад и ќе се сретнат меѓу себе.
Не е лошо да се напише и кој од која дивизија е да биде полесно даги најдем

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Интересна замисла, ама ќе видиме колку ќе биде успешна :). Да се направат сега некои правила, како ќе биде бодување итн. и да се отвори темата од вторник да почниме со типување.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Интересна замисла, ама ќе видиме колку ќе биде успешна :). Да се направат сега некои правила, како ќе биде бодување итн. и да се отвори темата од вторник да почниме со типување.
Јас мислам за овака да погодиш кој ќе победи 1 поен а за хендикеп ако погодиш 2

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Најдобро да нема на сите утакмици типување, пример Куманово-Loser, нормално дека кец ќе искочи, така да боље да има само со хендикеп на такви утакмици...
А за бодување ќе треба некој да ја прави табелата, ќе треба хендикеп некој да одредува, бодови да рачуна и тако даље, ќе се снајдеме, еве ја сум тука да помогнам, се надевам и вие исто така.

А

Ајсшутер

Гостин
Најдобро да нема на сите утакмици типување, пример Куманово-Loser, нормално дека кец ќе искочи, така да боље да има само со хендикеп на такви утакмици...
А за бодување ќе треба некој да ја прави табелата, ќе треба хендикеп некој да одредува, бодови да рачуна и тако даље, ќе се снајдеме, еве ја сум тука да помогнам, се надевам и вие исто така.
Најдобро сите утакмици да се играат чисто и за секоја погодена да се добива по еден поен да с типува само на утакмиците на членовите од форумов пример 17 сме и ќе има секое коло по 17 тима без разлика дали е јак или слаб тимот.
Инаку можеш да отвориш тема оти marcus слабо иде :wink:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Најдобро сите утакмици да се играат чисто и за секоја погодена да се добива по еден поен да с типува само на утакмиците на членовите од форумов пример 17 сме и ќе има секое коло по 17 тима без разлика дали е јак или слаб тимот.
Инаку можеш да отвориш тема оти marcus слабо иде :wink:
Ти ја давам честа ти да ја отвориш. :) :smir:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Значи еве ја целата листа во која верувам нема да заборавам никој.
Кирца-Скопје Селтикс-Суперлига
Crunk-Партизан Игокеа-Суперлига
Вац 13-Партизан Драгонс-Суперлига
Ред Девил-Лузер-Суперлига
Правниче-Македонија-Суперлига
Акси(на кој тим ќе се обложуваме:vozbud:,не ти е еден)-КК Стрит 3.2?
Ајсшутер-Macedonian Wariors-1.1
Гравити Грејв-КК Куманово-Суперлига
Виктораниус-Предаторс-1.2
Лазаров-Горани Баскет-2.1
Феномен-Тиквеш -1.2
Елнинокв-Тиквеш канус ауерус-1.1
Ален-КК Видуше-2.2
јовановски-Демир Хисар Девилс2.2?
Ханибал-Аба Струмица-Суперлига
Шоути-Свислион Пелистер-1.2
Грмуш-КК Бутел-1.1?

Со тимовите на овие кајганџиите ќе се кладиме!
17 се понекад и ќе се сретнат меѓу себе.

Не е лошо да се напише и кој од која дивизија е да биде полесно даги најдем

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
И ја мислам уште по едно најголемо дерби од Суперлига, 1.1 и 1.2 лигата да ставиме, точно 20 утакмици ако не се сретнеме меѓусебе. :) Пошто вака горе-доле скоро сите ќе ги погодиме, овие дербија потешко.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
И ја мислам уште по едно најголемо дерби од Суперлига, 1.1 и 1.2 лигата да ставиме, точно 20 утакмици ако не се сретнеме меѓусебе. :) Пошто вака горе-доле скоро сите ќе ги погодиме, овие дербија потешко.
Да и ајде отварајте тема и да почнеме.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ајде кој ќе ја отвори темата

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ајде, кој ќе ја отвара? Ама нека стојат и правилата во прв пост напишани, сè како што треба. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom