Не знам зошто да се прашуваат модераторите кога има во фифа зошто да не и тукаЗа посебна тема ќе треба да прашаме модераторите.
А ќе може да типуваат други членови?
Ипак би било поинтересно некако.
Ама да ипак да прашаме за секој случај.Не знам зошто да се прашуваат модераторите кога има во фифа зошто да не и тука
Фала брат, честито и на тебе, да ти се множат ваквите победи од 100 разлика и со среќа сега против Вујадиновиќ и остали екипи, знам дека имаш шанса и со нив.Види кој тепал 124-25 тој сум :helou:
Ангел честитки другар
Јас чекам модераторот да ми одговори да видам дали ќе ми одобри па ќе пишам тукаФала брат, честито и на тебе, да ти се множат ваквите победи од 100 разлика и со среќа сега против Вујадиновиќ и остали екипи, знам дека имаш шанса и со нив.
Добро е што тепав, ма да почнаа да ме плашат играчите во трета четвртина кога заспаа, добро е што повторно се разбудија. Примо повторно најдобар, 37 рејтинг... 24 поени за него.
Со Охрид ми иде, оваа сезона 2 победи над него, онаа сезона го тепав еднаш.
Честито на тие што тепаа, а за тема за обложување дозволено ли ни е да отвориме?
1.670.000:baeh:Суперлигаши, колку пари добивате од спонзори?
Ние 1.095.113 :wink:1.670.000:baeh:
Се е ОК...Ама некои не се баш присутни на форумов...Еве јас никогаш не сум го видел КК Куманово да напише нешто а би ми било многу драго ако и тој учествува во играва...Значи еве ја целата листа во која верувам нема да заборавам никој.
Кирца-Скопје Селтикс
Crunk-Партизан Игокеа
Вац 13-Партизан Драгонс
Ред Девил-Лузер
Правниче-Македонија
Акси(на кој тим ќе се обложуваме,не ти е еден)-............
Ајсшутер-Macedonian Wariors
Гравити Грејв-КК Куманово
Виктораниус-Предаторс
Лазаров-Горани Баскет
Феномен-Тиквеш
Елнинокв-Тиквеш канус ауерус
Ален-КК Видуше
јовановски-Демир Хисар Девилс
Ханибал-Аба Струмица
Шоути-Свислион Пелистер
Грмуш-КК Бутел
Со тимовите на овие кајганџиите ќе се кладиме!
17 се понекад и ќе се сретнат меѓу себе.