Кирца
Монк
- Член од
- 7 април 2008
- Мислења
- 7.051
- Поени од реакции
- 2.289
А ти си?124-25 :tv: vs Vac
Инаку изгубив САМО 28 коша од Куманово.
Леле Ред Девил го тепал на Охрид.
А ти си?124-25 :tv: vs Vac
Види кој тепал 124-25 тој сум :helou:А ти си?
Инаку изгубив САМО 28 коша од Куманово.
Леле Ред Девил го тепал на Охрид.
Маседониан не ќе да е?Види кој тепал 124-25 тој сум :helou:
Ангел честитки другар
Партизан-Игореа т.е Бивши Чернобил и МЗТ Скопје (почна многу имиња да менуваш):salut:Види кој тепал 124-25 тој сум :helou:
Ангел честитки другар
Две прашања...Ќе праиме кладилница.
Ако праиме да праиме само со членовите од овде што сме.
Кирца
Вац 13
Ред Девил
Ален
Акси
Гравити(само со хендикеп он)
Правниче
Ханибал
Ајсшутер
Виктораниус
Лазаров
Феномен
Шоути
Некој заборавив гарант.
1.-Не туку сите членови од форумов што играат.Така ќе е поинтересноДве прашања...
1.Само членовите што се во прва лига/суперлига?
2.Ако не е така, тогаш...КАДЕ СУМ ЈАС??? :uvo:
Спремај се за пораз76-54 победааааааа
не очекував да победам со 22 разлика(види претходна страна)
О.о следната со КК Street xD
Не мора коефициенти.Кој ке биде организатор? Јас ке му ги пратам коефициентите преку мсн....
jovanovski :pos2::pos2::pos2::pos2:Ќе праиме кладилница.
Ако праиме да праиме само со членовите од овде што сме.
Кирца
Вац 13
Ред Девил
Ален
Акси
Гравити(само со хендикеп он)
Правниче
Ханибал
Ајсшутер
Виктораниус
Лазаров
Феномен
Шоути
Некој заборавив гарант.
Јас мислам вака да се отвори посебна тема и таму да се типуваат натпреварити од кајгана играчите што се нема везе тоа дали ќе се игра против некој друг од кајгана или не.И сега секој пред натпревар ќе си напише со кој игра и потоа сите ќе ги типуваме сите натпревари ќе може да се игра победа/пораз или хендикеп од 20 поени и сега кој ќе погоди кој ќе победи добива 1 поен а со хендикеп да се добиваат 2 поени и на крај на сезоната да ги пресметаме сите поени да видиме кој најуспешно типувал нема многу до крајот МОЕ МИСЛЕЊЕ ако има некое друго нека пише па ќе видиме.Не мора коефициенти.
Хендикеп само и една погодена 1 поен.
Што ќе се коефициенти?
Добра идеја...Само има ли доброволци за организатори?Јас мислам вака да се отвори посебна тема и таму да се типуваат натпреварити од кајгана играчите што се нема везе тоа дали ќе се игра против некој друг од кајгана или не.И сега секој пред натпревар ќе си напише со кој игра и потоа сите ќе ги типуваме сите натпревари ќе може да се игра победа/пораз или хендикеп од 20 поени и сега кој ќе погоди кој ќе победи добива 1 поен а со хендикеп да се добиваат 2 поени и на крај на сезоната да ги пресметаме сите поени да видиме кој најуспешно типувал нема многу до крајот МОЕ МИСЛЕЊЕ ако има некое друго нека пише па ќе видиме.