Кошаркарски онлајн менаџер

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Немора само од суперлига да бидат може и некои потешки натпревари од другиве лиги, има добри тимови и во останативе лиги.
Епа, да, од прва лига ќе ставаме секое коло по 1-2-3 дуела, зависи колку има интересни, а од вторите лиги повеќе има, така да може да организираме типување. :)

А

Ајсшутер

Гостин
Епа, да, од прва лига ќе ставаме секое коло по 1-2-3 дуела, зависи колку има интересни, а од вторите лиги повеќе има, така да може да организираме типување. :)
Да прашаме првен некој од модераториве дали може да отвориме нова тема тука и ќе типуваме од наредно коло сега више касно е.
Со среќа на сите вечер да победите.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Фала, со среќа и на тебе, ма да сигурен сум дека ќе загубам, уморот кај играчиве е голем. :toe:

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
Хеххе, не сум многу голем оптимист..сепак незнам што да очекувам, незнам ни дали имам добра тактика, сепак нов сум во играва...

иначе има live пратење на играта или???

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Хеххе, не сум многу голем оптимист..сепак незнам што да очекувам, незнам ни дали имам добра тактика, сепак нов сум во играва...

иначе има live пратење на играта или???
Има ина.Во утакмици у уживо а ако закасниш можеш директно на резултат или ако сакаш од почеток уживо.
Инаку за типувањето може утакмиците на членовите од фрумов само.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
10:00 : Branko Ercegovac губи лопту у дуелу са Odín Gómez
09:52 : Odín Gómez је остављен сам близу врха рекета, и убацује тројку (16 - 18)
:vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2:
Уште не почна четвртината он ја губи топката. :icon_lol:
Убаво си водев 10:2, сега не ми иде.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.607
Поени од реакции
1.165
За типувањето би било добро да организираме...Иначе јас бев организатор на тој српскиот форум екс-ју кадешто се бираа најинтересните парови по 5 од сите екс ју земји...Иначе јас бирав од Мак нејинтересните...За тој што ке огранизира има коефициенти за хендикепите ако правиме со хендикеп...

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
29-35 на полувреме со Куманово.Сеа во трета 4 тројки по ред и ме води 15.И тоа е успех.

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
Каков пресврт за 7 минути...
Од 38-32
на 40-49
уште една четвртина...се надевам за победа околу 15 разлика...

А

Ајсшутер

Гостин
Ненормален овој сега ја гледам утакмицава од почетокот на Тиквеш Каниус Еуерос за неполна 1` минута ми даде две тројки со овој Момировски, незнам шо ќе биде работава не ми кажувајте резултат ја гледам во живо, мора и јас како овој да земам некој постар ветеран.

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
76-54 победааааааа
не очекував да победам со 22 разлика(види претходна страна) :vozbud::vozbud::vozbud:

О.о следната со КК Street xD

V

Viktoranius

Гостин
И јас го победив на КК Струмица кој е 3 место, го водев и по 22 разлика, али на крајот беше тесно и некако успеав да го тепам 7 разлика.

Ме уби во скокови, али затоа не му одеше шутот. Од 40 обиди погоди само 10.:)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Браво Crunk јас претходно пишав дека ги одмарам играчите,ми претстојат побитни утакмици.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.607
Поени од реакции
1.165
Убедлива победа против 4-от на табелата со резултат 92:56...Одлична игра на скоро сите мои играчи што резултира со висока победа....

Kajgana Shop

На врв Bottom