Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zaboraile deka gi napisa ovie deteto , ama dlaboko vo srce izgleda deka ve sakaat, treba da se raduvas za toaПрегледај го приврзокот 469425
На друг да не го даде профилот?

dada brateПрегледај го приврзокот 469425
Не се заебавај пекол ве чека у петок и тоа кумановскиПрегледај го приврзокот 469425
soberi 15 deca ajde i u kombe na gostovanje....Не се заебавај пекол ве чека у петок и тоа кумановски
Obicno vakvite komentsri gi davaat luge sto nikogas u zivotot nemale nikakva uloga vo nekoja navivacka grupa, I davaat komentsri od tipot porano koa idev ja. Taka da Makedonski ultrsu da si ziv I zdrav, pomalku koment.soberi 15 deca ajde i u kombe na gostovanje....
Sramota cpb nema pravo da zbori...

epa tie prepukuvanja i nekakvi zakani gi pocna tvojata grupa iako bevte 10 godini vo zimski son pa posle drugite odgovorija na toa.Не мора све да се сведуе на препукување на ниво на голем одмор средно школо и мерење кој има поголем
Убаво би било да дојдев сви групе овј викенд у што поголем број како и обични фанови од сви градови и да пробамо да га дигнемо спорт малко да добие медиумски простор без разлика кој спорт е.
много вирови има по Куманово, посебно е раскопана моша пијадеПеток 13-ти…
Кој ќе ни застани на патот,
ќе ја памети ноќта.
![]()
18 reaktsiooni | Петок 13-ти… Собир 15:30ч на бутки. Кој ќе ни застани на патот, ќе ја памети ноќта. | Чкембари Битола / Ckembari Bitola
Петок 13-ти… Собир 15:30ч на бутки. Кој ќе ни застани на патот, ќе ја памети ноќта.www.facebook.com
Петок 13-ти…
ќе ја памети ноќта.
![]()
18 reaktsiooni | Петок 13-ти… Собир 15:30ч на бутки. Кој ќе ни застани на патот, ќе ја памети ноќта. | Чкембари Битола / Ckembari Bitola
Петок 13-ти… Собир 15:30ч на бутки. Кој ќе ни застани на патот, ќе ја памети ноќта.www.facebook.com

Pazi u Kumanovo mnogo ulicni svetla ne rabotiv, da ne se utepate negdeПеток 13-ти…
ќе ја памети ноќта.
![]()

Boo pre smesno neznaev deka tolku humor imatePazi u Kumanovo mnogo ulicni svetla ne rabotiv, da ne se utepate negde![]()
I sami znaete deka Lozari ne navivaat na segasniot KK Tikves, odlicna rakometarska utakmica vo nedela so zasluzuva 2 navivacki grupi! (Ako ne vlezite vo polufinale)Очекуе се слична бројка како претходан пут, ништо специјално, имаше сигурно преко 450 човека
Автоматски споено мислење:
ќе ви дојдемо на кошарку, на рукомет не ни се диза патка толко, а ви па дојдите како лани 15 човека и провоцирајте од карши