Документи Епштајн, разоткривање на елитите

• Креатор на темата Креатор на темата FORZA ACM
  • Време на започнување Време на започнување
Што да потврдува? Заклучокот е дека имаш наводна "елита" која преку парите има скоро неограничена моќ во светот да прави што сака, и го прави тоа секако и го има сето знаење на светов на располагање. И учествува во ритуали, кои се прават илјадници години наназад, веројатно нивното потекло е паганско. Кога ќе ги земеш тие факти од горе, не ти е во најмала рака чудно и језиво што прават зад затворени врати? Дури и да нема педофилија, која секако е најодвратна од сите нивни болештини.

Кјубрик мислам имал претстава и знаење за све, ама решил да се тргне. Мислам дека и во Лондон решил да живее, подалеку од Холивуд.
Види мене ова воопшто не ми е чудно, кога имаш премногу пари со тоа следствено имаш неограничена моќ. Многу од овие милијардери и не би рекол дека се толку in ради парите колку што се ради моќта. Едноставно на друга фреквенција се во споредба со нас смртниците (а и секогаш биле).
Да језиво е ова со окултизмов, ама не знам што значење треба да му препишам? Мислам можеби порано овие езотерични учења се сметале за скриено знаење, денес кога обичен смртник има познанства за нив, што остана за Епстин и неговото друштво?

Во однос на тие што ги знам што читаат(ле) езотерија голем дел од нив забегаа со умовите, па мое е да не му придавам некое значење на ова, не знам можно е и да грешам, затоа прашав на што алудирате со езотеријава.

Гледам често пати се спомнува eyes wise shut и Кубрик. Чисто информативно да ви кажам дека и он бил Евреин.

Гледам често пати се спомнува eyes wise shut и Кубрик. Чисто информативно да ви кажам дека и он бил Евреин.
Он бил од ретките добри евреи. Затоа и го свиткале после снимањево на филмов.

Не знам и не навлегувам во тоа. Кај луѓето има само нијанси во злоба/доброта. Мене сите што направиле адаптација на Лолита ми се сумливи.

виножитото не ми е познато мене. Не сум бил ни ќе бидам дел од виножитни движења.
Имавме ние Хомосексуалци и пред Евреите и нивните организации и Луци ритуали.

Гарант Александар и Хефестион ко се тркале на стадионот каде некогаш трчале Ахил и Патрокло не велеле виножитно знаме над себе. МАКЕДОНСКО СОНЦЕ вееле.
Ај да не влечиме офтопик.
Поштувам.

During a heated House Judiciary Committee hearing on Wednesday, US Congressman Ted Lieu accused Attorney General Pam Bondi of lying under oath.

They told us and we laughed

Последно уредено:
Види мене ова воопшто не ми е чудно, кога имаш премногу пари со тоа следствено имаш неограничена моќ. Многу од овие милијардери и не би рекол дека се толку in ради парите колку што се ради моќта. Едноставно на друга фреквенција се во споредба со нас смртниците (а и секогаш биле).
Да језиво е ова со окултизмов, ама не знам што значење треба да му препишам? Мислам можеби порано овие езотерични учења се сметале за скриено знаење, денес кога обичен смртник има познанства за нив, што остана за Епстин и неговото друштво?

Во однос на тие што ги знам што читаат(ле) езотерија голем дел од нив забегаа со умовите, па мое е да не му придавам некое значење на ова, не знам можно е и да грешам, затоа прашав на што алудирате со езотеријава.

Не ти е незгодно да браниш сатанисти? :kafence:

Znaic go svitkale posle, a ne pred obajvuvanje na filmot koj se snimal odreden period i vo koi ucestuvale eden kup lugje.
Ne ti e malce nelogicno toa?

И во Clockwork Orange се спомнува пијалок-со најверојатно адренохром. И тој филм е режиран од Кјубрик, исто легендарна класика.

Па и во други филмови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom