Кошаркарски онлајн менаџер

V

Viktoranius

Гостин
Ајде заврши и оваа сезона. Јас завршив трето место, и ќе играм бараж.

Кирца да не знаеш кога ќе се знае со кој се игра во баражот?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ајде заврши и оваа сезона. Јас завршив трето место, и ќе играм бараж.

Кирца да не знаеш кога ќе се знае со кој се игра во баражот?
До утре треба да се знае.:helou:
Инаку ќе го убијам правниче изгуби од Креатив а мораше да го тепа да бидам над него а тетово тепаш 2 поени како не изгуби подобра кош разлика иам само 2 коша.Ај јебига инаку тепав 78-53 од Охрид.МВП не мора да се потсетува радулович после 24 скока од кој 20 дефанзивни и 4 офанзивни кој друг може да е.Од новиот центар сум презадоволен.
Инаку аххх бе Мацедониан како успеа од Куманово да изгубиш во последна четвртина.18-37 ти напраил во последна и те решил.
Брунели 44 поени добро 4 четвртини ништо чудно.:nesum:
Ај утре многу среќа во баражот за тие кои што го играат да ви се паднат ботови.
Ред девил и сите други кои освоија титула нека ви е честито.:smir:

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Победа во последното коло над Свислион Пелистер едно 50 разлика.Задоволен сум од оваа сезона,8 место во суперлигата пак е некој успех.Догодина ќе гледам до 6-то да стигнам ако можам.Сега ќе се збираат пари за нешто ново или можеби тренер,ќе видам. Честитки за сите:helou:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Фала Кирца, честито и на тебе што издржа во прва лига, честито на сите останати победници и лузери, се гледаме (играме) наредна сезона во ПРВА ЛИГА! :vozbud:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Уффф колку ја чекам новата сезона.Само да не се изрезилам во бараж.
Сеа ќе има лигашки награди деновиве можно е да иам некој играч у најдобрите тимови.За Рдулович е можно дугите не.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Аааа, ја ќе очекувам повеќе тие награди сега. :zlo:
Него морам да се засилам, да земам 1 или 2 добри засилувања, во прва лига тешко дека ќе опстанам, оваа сезона ич не се засилив...

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Аааа, ја ќе очекувам повеќе тие награди сега. :zlo:
Него морам да се засилам, да земам 1 или 2 добри засилувања, во прва лига тешко дека ќе опстанам, оваа сезона ич не се засилив...
Којзнае колку пари имаш сега,после растур ќе правиш.Со 2ца нови играчи ти гарантирам 10 место следната сезона :)

А

Ајсшутер

Гостин
Влегов бараж сега уште да се падне послаб противник и одам лига напред иначе имам 1.000.000 $ малце ама толку спонзорот даваше ем на полусезона земав играчиште.

А

Ајсшутер

Гостин
Имам исто бодови со петопласираниот ама јас имам +306 а он +250 сега ги очекуваме наградите по лигите и нормално баражот.

Kajgana Shop

На врв Bottom