- Член од
- 16 јули 2024
- Мислења
- 280
- Поени од реакции
- 317
Trazim sad po netu kad sakupim cu postavitJesi nabavio slicice po netu haha provajen si d.suki niko ti neveruje vise podeli ljudi
ma liste ako imas hajde da ljudi da gledaju posto si human toliko.
Sav se tresem hahaaa.Cudno jedan je na pozitivi c linije postavljao kod nas u forumu izgleda zaboravio jebiga godine.
Netreba niko ovdje liste nit nista svi imaju sve tako da izigravat nekog robin huda ovdje mozes jedino od sebe pravit budalu sta mogu poslikat da se uvjerite da govorim istinu al nekima ovdje nikako do mozga da dode da je kajgana hakirana skroz i poprecki.
Zlocko sa svojih 50 i nesto naloga je maher a pojedinci misle ak ce poslat da ce bit frajeri.
Ma listi ima na milijone vani jedino stvarno teska budala danas nemoze do njih.
Pomagali smo u zacetku.
Niko netreba pomoc jer niko danas ne cijeni listu.Sve je to teska sprdacina. Jedina istina je da danas do svega mozes doc na jednostavan nacin.
Sve je dostupno od satelita max,total itd.itd,pa eon,max tv ,a1,next,t-2tv2go iptv,pa svi stalkeri,xtream,pa razni ulazi u panele.
A to da sam provaljen svak pise sta hoce i budale se dive.
Ja sam na svoj rad ponosan a najvise sta je duplecast tim popravio na moju sugestiju tj sta sam im pedlozio i slozili su trailere cak sam bio prvi tester njihov na lg g seriji gdje sam dobio i zahvalnicu.I sad su jedina apk uz
Mutvonline+ kojima rade traileri na vod sekciji nikome zivom ne rade ni jednoj apk.
Uskoro ce bit popravljen stalker i dodana mogucnost ubacaja titlova na vod sekcinu plus boja titlova.Tako svi koji koriste tu apk ce imat koristi.
Mi nekoji se borimo ne stiskamo samo dugmice i cekamo da macici iskacu.

ishtari:ubejd1976
nuramet1.