Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Jesi nabavio slicice po netu haha provajen si d.suki niko ti neveruje vise podeli ljudi
ma liste ako imas hajde da ljudi da gledaju posto si human toliko.
Trazim sad po netu kad sakupim cu postavit
Sav se tresem hahaaa.Cudno jedan je na pozitivi c linije postavljao kod nas u forumu izgleda zaboravio jebiga godine.
Netreba niko ovdje liste nit nista svi imaju sve tako da izigravat nekog robin huda ovdje mozes jedino od sebe pravit budalu sta mogu poslikat da se uvjerite da govorim istinu al nekima ovdje nikako do mozga da dode da je kajgana hakirana skroz i poprecki.
Zlocko sa svojih 50 i nesto naloga je maher a pojedinci misle ak ce poslat da ce bit frajeri.
Ma listi ima na milijone vani jedino stvarno teska budala danas nemoze do njih.
Pomagali smo u zacetku.
Niko netreba pomoc jer niko danas ne cijeni listu.Sve je to teska sprdacina. Jedina istina je da danas do svega mozes doc na jednostavan nacin.
Sve je dostupno od satelita max,total itd.itd,pa eon,max tv ,a1,next,t-2tv2go iptv,pa svi stalkeri,xtream,pa razni ulazi u panele.
A to da sam provaljen svak pise sta hoce i budale se dive.
Ja sam na svoj rad ponosan a najvise sta je duplecast tim popravio na moju sugestiju tj sta sam im pedlozio i slozili su trailere cak sam bio prvi tester njihov na lg g seriji gdje sam dobio i zahvalnicu.I sad su jedina apk uz
Mutvonline+ kojima rade traileri na vod sekciji nikome zivom ne rade ni jednoj apk.
Uskoro ce bit popravljen stalker i dodana mogucnost ubacaja titlova na vod sekcinu plus boja titlova.Tako svi koji koriste tu apk ce imat koristi.
Mi nekoji se borimo ne stiskamo samo dugmice i cekamo da macici iskacu.

Sad kad ste fino tako eseje ispisali i prisjetili se svoje mladosti sad fino do navece poslikajte total,max,a1 i ostale pakete satelit pa da vidimo kojima se jos uvijek dize a kojima se spustilo od ovih sugovornika ovdje.
Mozete i malo razjasnit ljudima ovdje kako se danas gleda sta je popularno ima dosta toga sta se sa enigmom moze pa da narod fino gleda.Mada ne vjerujem da jos puno ljudi koristi tanjure satelitske kraj toliko iptv.
Pogotovo sta define os i pure os pruzaju jednu dimenziju vise gledanja danas.
Ajmo slikice i ja cu postavit veceras da vidimo koliko nas stvarno jos u tome a koliko jos sanja sta je bilo da bi bilo.
Imamo i experte ovdje za slike imamo i ko lajka expertima ludare.Bice zanimljivo vidit ko kvoce ,a ko stvarno jest u tome
Da vidimo ko ce prihvatit izazov a ko ce kvocati sad i podvit rep.
Ma ti si jedini expert ovdje...
mi samo sanjamo.

Sva rep ide tebi strucnjace,a mozda ti se od toga dize posto...

Sav se tresem hahaaa.Cudno jedan je na pozitivi c linije postavljao kod nas u forumu izgleda zaboravio jebiga godine.
Netreba niko ovdje liste nit nista svi imaju sve tako da izigravat nekog robin huda ovdje mozes jedino od sebe pravit budalu sta mogu poslikat da se uvjerite da govorim istinu al nekima ovdje nikako do mozga da dode da je kajgana hakirana skroz i poprecki.
Zlocko sa svojih 50 i nesto naloga je maher a pojedinci misle ak ce poslat da ce bit frajeri.
Pomagali smo u zacetku.
Niko netreba pomoc jer niko danas ne cijeni listu.Sve je to teska sprdacina. Jedina istina je da danas do svega mozes doc na jednostavan nacin.
Sve je dostupno od satelita max,total itd.itd,pa eon,max tv ,a1,next,t-2tv2go iptv,pa svi stalkeri,xtream,pa razni ulazi u panele.
Ja sam na svoj rad ponosan a najvise sta je duplecast tim popravio na moju sugestiju tj sta sam im pedlozio i slozili su trailere cak sam bio prvi tester njihov na lg g seriji gdje sam dobio i zahvalnicu.I sad su jedina apk uz
Mutvonline+ kojima rade traileri na vod sekciji nikome zivom ne rade ni jednoj apk.
Uskoro ce bit popravljen stalker i dodana mogucnost ubacaja titlova na vod sekcinu plus boja titlova.Tako svi koji koriste tu apk ce imat koristi.
Zasto coveka spominjes taj zlocko za tebe je mozak da znas samo ja ga poznajem dobro jos od njegovog foruma kada je hakirao fibe net i nemoj ga uzmiati u usta jel ce te jebati popreko jos ga neznas koje i staje a ti mozes samo da sanjas da si haker ti obican kurcopusac e to sit i jebote i zlocko i svi mi vidi se dase samo svadjas neznas drugo ako si toliki haker hajde podeli po jedan panel ljudima hahaha madaj ti si sto sam rekao jedan kurco pusac ajde adios manigus
Автоматски споено мислење:

Pomagali smo u zacetku.
A i ovo serem ti se na taj player duplecast imas mnogo dobri playeri ti se uhvatio kao ivica za onu stavr ajde bre bezi vise smaracu nemas ti pojma sta je sta pokazujes tu slike sto skidas na telegram ili gogole ajde neseri vise tisi najveci haker ovde . a sada svi daga pljujemo da ga jebemo da se usere hahahah.

1. Zasto bi neko tebi objasnjavao bilo sta, tebi koji ne razlikujes key share od cardsharinga? :D
2. Ovde je iskljucivo vodjena diskusija sta je radilo pre, niko nije napisao kako, vec sta je radilo, koji sistemi kodiranja i slicno.
3. Samo glup covek moze tebi nesto dokazivati i diskutovati nesto javno sa tobom, priznajem glup sam, ponelo me zadnjih 24h.
4. Niko nije napisao da to sada radi, tako da ti nema bilo ko sta dokazivati niti ima cim.

Na, kraju, cak ovo nisam ni mislio pisati jer sam mislio da si samo neinformisan i pun neznanja pa nisam hteo da idem dublje do kraja, sada vidim da si izazivacki nastrojen i da to prelazi granicu glupog u bezobrazluk. Ovako, posto si napisao kako si vadio kljuceve za Yumatu resivere ljudima u Americi, objasni nam ovde svima za koji k si njima vadio kljuceve za resivere Yumatu, kada nijedan nas paket ni bilo koji Evropski nema opcije signala u Americi, znaci Evopski sateliti ne pokrivaju taj deo, druga stvar Yumatu resiveri su Turski proizvod, verujem da ljudi u Americi ni na slici nisu videli te resivere a ne da si im ti otkljucavao nesto. U, Americi su otkljucavani jedno izvesno vreme Dish TV i mislim Direct TV, ali nasi ljudi tamo su u mikrorpocentima to gledali. Hoces da nam kazes da su te licno Amerikanci zvali da im otkljucavas te pakete, globalno si poznat, covek koji ne razlikuje key share od cardsharinga?

Ovim je moja diskusija sa tobom zavrsena!
Ti si glup nisam napisao da sam vadio za yumatu nego za net tv ,svi znamo kako je yumatu i digi funkcionirali,svi zmamo sta je enigma,svi znamo odakle se vadile c linije n linije i listi,Svi smo se druzili sa draamoxom i vadili i linije iz njega i liste koje su mnogi ovdje gledsli ja sam licno povadio jako puno i slao svaki dan jednom ovdje koji je lajkao juce, a on dijelio vama itd itd ne izvrci sta nije istna i ne mijesaj yumatu drem enigmu i c linije.Dok si ti ganjao po forumima c liniji i stavljao javne unutra ja sam ih vadio iz paneli i dremi i ovdje na kajgani dijelio pogledaj otraga pa ces vidit.I ne mijesaj ako neznas sta je net tv imas na kermun forumu pa se informisi malo.Malo si se zaletio sta se tice mene i cardsaringa da ti nebi sa laptopa poslikao i ulaze u c panele i svasta nesto iz tog doba kad ste vi.I nemoj omolozavat nikog jer nikad neznas sta ovaj drugi zna jer karte se nikad ne otkrivaju samo onoliko da se napravi cuspajz ovdje veliki.
A evo posto si ti velika faca a ja glup izazivam te veceras postavi malo slikica pa da vidimo ko je faca a ko se slepa.
Bice napetije veceras nego serija.
Pa kajgana i sluzi tome da se napravi so ovdje.Pogledaj koliko ih gore i ko sve prati ovih dana hahaaa.A da radi radi sve na satelitu ajmo frajeru sve znas imas 5 posta ovdje otvori lice napisi ko si sta se skrivas da znamo koja si faca.

Ti si glup nisam napisao da sam vadio za yumatu nego za net tv ,svi znamo kako je yumatu i digi funkcionirali,svi zmamo sta je enigma,svi znamo odakle se vadile c linije n linije i listi,Svi smo se druzili sa draamoxom i vadili i linije iz njega i liste koje su mnogi ovdje gledsli ja sam licno povadio jako puno i slao svaki dan jednom ovdje koji je lajkao juce, a on dijelio vama itd itd ne izvrci sta nije istna i ne mijesaj yumatu drem enigmu i c linije.Dok si ti ganjao po forumima c liniji i stavljao javne unutra ja sam ih vadio iz paneli i dremi i ovdje na kajgani dijelio pogledaj otraga pa ces vidit.I ne mijesaj ako neznas sta je net tv imas na kermun forumu pa se informisi malo.Malo si se zaletio sta se tice mene i cardsaringa da ti nebi sa laptopa poslikao i ulaze u c panele i svasta nesto iz tog doba kad ste vi.I nemoj omolozavat nikog jer nikad neznas sta ovaj drugi zna jer karte se nikad ne otkrivaju samo onoliko da se napravi cuspajz ovdje veliki.
A evo posto si ti velika faca a ja glup izazivam te veceras postavi malo slikica pa da vidimo ko je faca a ko se slepa.
Bice napetije veceras nego serija.
Pa kajgana i sluzi tome da se napravi so ovdje.Pogledaj koliko ih gore i ko sve prati ovih dana hahaaa.A da radi radi sve na satelitu ajmo frajeru sve znas imas 5 posta ovdje otvori lice napisi ko si sta se skrivas da znamo koja si faca.
Jebalete slicice ajde izvadi liste iz panela panthers ili olix pa da vidimo koliko si pametan ali dase vidi dasi skenirao ajde mangupe jedan hahahaah nemas ti pojma slikaj nema veze

Jebalete slicice ajde izvadi liste iz panela panthers ili olix pa da vidimo koliko si pametan ali dase vidi dasi skenirao ajde mangupe jedan hahahaah nemas ti pojma slikaj nema veze
Markovic disi malo mucek previse si se uzbudio procitaj sve postove na kajgani zavrsit ces u ludnici.Jedan zavrsio a jedan je na putu.Previse si se napalio na pink.Samo polako da te ne drmne.

Jesi nabavio slicice po netu haha provajen si d.suki niko ti neveruje vise podeli ljudi
ma liste ako imas hajde da ljudi da gledaju posto si human toliko.
E vala retko kad pisem,al sad moram Sto se tice d.Suki svako ko je trazio listu je poslao,drugo svako me je pomogo oko bilo kog saveta,i trece nikom nije ni jedan euro uzeo za uslugu,a covek sto voli da se zeza to mu je pozitivna priroda,pozzz d.Suki

d.suki ili Damire pilićaru, ti si se malo previše budio. Misliš da si napravio ono što si napravio kad si došao na račun ovdje s kajgane pa sad glumiš velikog hakera. Ne zaboravi da i drugi to imaju. Žalosno je što to zloupotrebljavaš, tražiš liste na tuđem računu, posebno od Intere, s kojima si prije bio dobar kad ti je trebalo, a onda to prekineš zbog svojih sitnih interesa. I onda se javno rugaš tome. Ova prethodna objava, tvoja je, kao kad si je sam lajkao, panelrazaraču. Ljudi su te gurnuli u kokošaru, pišeš gluposti, a onda se posipaš pepelom.

E vala retko kad pisem,al sad moram Sto se tice d.Suki svako ko je trazio listu je poslao,drugo svako me je pomogo oko bilo kog saveta,i trece nikom nije ni jedan euro uzeo za uslugu,a covek sto voli da se zeza to mu je pozitivna priroda,pozzz d.Suki
jel vas zvao u pomoc sakice jada haha hakeri zaboravi da ste kekeri ili kerovi haha

d.suki ili Damire pilićaru, ti si se malo previše budio. Misliš da si napravio ono što si napravio kad si došao na račun ovdje s kajgane pa sad glumiš velikog hakera. Ne zaboravi da i drugi to imaju. Žalosno je što to zloupotrebljavaš, tražiš liste na tuđem računu, posebno od Intere, s kojima si prije bio dobar kad ti je trebalo, a onda to prekineš zbog svojih sitnih interesa. I onda se javno rugaš tome. Ova prethodna objava, tvoja je, kao kad si je sam lajkao, panelrazaraču. Ljudi su te gurnuli u kokošaru, pišeš gluposti, a onda se posipaš pepelom.
brate ako si mu rekao veliki seljak a da oprosti helker odnosno haker nemoze uci u paneli vidi se daje pilicar

Svaka cas... je si maher
vidi evo mu ga pajtos kao na balkan club sto se zblizili i terali ljude ljudi postave liste oni ga napadaju seronje

Line 1458700: forum.kajgana.com/:8xbetinstitute:8xbetinstitute@751
Line 1625906: forum.kajgana.com:eee3@t-com.me:!1234567u
Line 1664539: forum.kajgana.com/account/:seoshomevn@gmail.com:Mktshome@@123.
Line 1802719: forum.kajgana.com/login/login:glusce:MIsoSani10
Line 2108459: forum.kajgana.com/register/connected-accounts/twitter/:keshignxz:Src@#1234
Line 2859501: forum.kajgana.com/:selmineldina:amna2002
Line 2908499: forum.kajgana.com/:cakhia6:Cakhiatv689@gmail.com
Line 153089: forum.kajgana.com/:kmitev:344556
Line 383870: forum.kajgana.com/register/:w88mpkr:Matkhaumanh11@#
Line 1417738: forum.kajgana.com:Pishtari:ubejd1976
Line 37435: forum.kajgana.com/register/:dunphyjay56:Gema001@123
Line 1352695: forum.kajgana.com/members/herbertmatso.171038/:gregoryho:vdCBj7Ly4uu73rx
Line 1792810: forum.kajgana.com/register/:sambaldwin141:Delta001@123
Line 1901134: forum.kajgana.com/account-confirmation/serafimov.153765/email:serafimov:serafimov5@
Line 2001237: forum.kajgana.com/account/:herbertmatson38@gmail.com:7zMu4bR6BbFc7E8
Line 2130868: forum.kajgana.com/register/:Lewishamilton44:onuramet1.
Line 2564218: forum.kajgana.com/lost-password/requested:nicovskiz@gmail.com:boss4321451
Line 2635522: forum.kajgana.com/:Pishtari:ubejd1976
Line 3185065: forum.kajgana.com/members/emmadavid.154115/:brucesierra:ASdadafsa!@#1234
Line 4219028: forum.kajgana.com/login/:kmitev:344556
Ovako vam izgledaju linije koje se vrte po netu za ovaj i ostalo sve na netu. I to nije iz podzemlja kako je to dsuki prikazivao već sa telegram grupa i kanala.

Max tv i Total , sad po novom Eon Sat,Albanci i svasta drugo,ajmo sad ovi sta prozivaju i rugaju se.Malo disite decki niko vam nista nece skacete bezveze,crne miseve vidite,meni niko ne salje liste da smo na cisto i ne hakiram vam ja naloge nego drugi.
Vredanje vam ide mozda experti na slikama nadu kriva slova.
Vec sam vam rekao kao prvo i osnovno ovdje mnogi neznaju sta znaci hvala,mnogo je klanova,nezadovoljnih. Morate se naucit da nemozete u zivotu bas dobit sve sta zelite.
I kasnije na tenelju toga vrijedat.
Ja svoje obecanje izvrsio sve radi.na cardsaringu.Pozdrav

Line 1458700: forum.kajgana.com/:8xbetinstitute:8xbetinstitute@751
Line 1625906: forum.kajgana.com:eee3@t-com.me:!1234567u
Line 1664539: forum.kajgana.com/account/:seoshomevn@gmail.com:Mktshome@@123.
Line 1802719: forum.kajgana.com/login/login:glusce:MIsoSani10
Line 2108459: forum.kajgana.com/register/connected-accounts/twitter/:keshignxz:Src@#1234
Line 2859501: forum.kajgana.com/:selmineldina:amna2002
Line 2908499: forum.kajgana.com/:cakhia6:Cakhiatv689@gmail.com
Line 153089: forum.kajgana.com/:kmitev:344556
Line 383870: forum.kajgana.com/register/:w88mpkr:Matkhaumanh11@#
Line 1417738: forum.kajgana.com:Pishtari:ubejd1976
Line 37435: forum.kajgana.com/register/:dunphyjay56:Gema001@123
Line 1352695: forum.kajgana.com/members/herbertmatso.171038/:gregoryho:vdCBj7Ly4uu73rx
Line 1792810: forum.kajgana.com/register/:sambaldwin141:Delta001@123
Line 1901134: forum.kajgana.com/account-confirmation/serafimov.153765/email:serafimov:serafimov5@
Line 2001237: forum.kajgana.com/account/:herbertmatson38@gmail.com:7zMu4bR6BbFc7E8
Line 2130868: forum.kajgana.com/register/:Lewishamilton44:onuramet1.
Line 2564218: forum.kajgana.com/lost-password/requested:nicovskiz@gmail.com:boss4321451
Line 2635522: forum.kajgana.com/:Pishtari:ubejd1976
Line 3185065: forum.kajgana.com/members/emmadavid.154115/:brucesierra:ASdadafsa!@#1234
Line 4219028: forum.kajgana.com/login/:kmitev:344556
Ovako vam izgledaju linije koje se vrte po netu za ovaj i ostalo sve na netu. I to nije iz podzemlja kako je to dsuki prikazivao već sa telegram grupa i kanala.
Dijelomicno si u pravu ja sam ima vec godina pisao da je veliki fajl ogromni iscurio sa dark weba.Svi dobro znamo da je tu bio i art i mnogi ulazi skoro pa svi serveri su pali da se ne zavaravamo.Milijarde url je izaslo van i dan danas to dobro prodaju na
telegramu i vrte ogromne pare.Pitajte te tamo zasto nema iznad 2021 godine nista Rescepkaju po 2 giga i svaki treci dan postavljaju.Prodaju od 100 pa cak vidim i 1000 eura fol dozivotno.I naravno ljudi si napravili skripte i izvlace sta zele iz tih fajlova.
Pa jos se vrte useri od pozitive i raznih foruma..Jos vam tamo u grupe pisu kako ulaze na kajganu po liste.
Neznam sta se sad cudiju svi

Attachments

• IMG_20260206_163155_234.jpg
    IMG_20260206_163155_234.jpg
    105 KB · Прегледи: 95
  • IMG_20260206_163143_375.jpg
    IMG_20260206_163143_375.jpg
    117,8 KB · Прегледи: 90
  • IMG_20260206_163133_733.jpg
    IMG_20260206_163133_733.jpg
    165,3 KB · Прегледи: 84
  • IMG_20260206_163125_183.jpg