Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
...ko je uzeo kredit vratio je ratu koliko je kostala kutija šibica.
Zato i propala ona država, prvo 'ošla ekonomija pa krenulo političko prepucavanje, pa pravo pucanje
...Nekad je bila razlika u placi prema Dojci 7:1
Sad je 3:1
Kad padne na 2:1
Zivjet ce se bolje nego u Dojca
I nisam tako optimističan, bolje živi možda 15% nih koji su se prikrpali hdzeju, ostali su u banani, penzići rikavaju i skupljaju boce, na zdravst. pregled čekaš mjesecima ako nemaš da platiš privatnika koji te izuje iz cipela s cijenom i još puno toga. dakle stravično socijalno rastrojavanje a onda dobro dođe vlasti dernek kao danas na trgu uz diobu tko je ustaša a tko partizan, zaboravi se na cijene i da mladi odlaze iz zemlje, jbg... mi Hrvati

...ko je uzeo kredit vratio je ratu koliko je kostala kutija šibica.
Zato i propala ona država, prvo 'ošla ekonomija pa krenulo političko prepucavanje, pa pravo pucanje
...Nekad je bila razlika u placi prema Dojci 7:1
Sad je 3:1
Kad padne na 2:1
Zivjet ce se bolje nego u Dojca
I nisam tako optimističan, bolje živi možda 15% nih koji su se prikrpali hdzeju, ostali su u banani, penzići rikavaju i skupljaju boce, na zdravst. pregled čekaš mjesecima ako nemaš da platiš privatnika koji te izuje iz cipela s cijenom i još puno toga. dakle stravično socijalno rastrojavanje a onda dobro dođe vlasti dernek kao danas na trgu uz diobu tko je ustaša a tko partizan, zaboravi se na cijene i da mladi odlaze iz zemlje, jbg... mi Hrvati
Nije bas tako danas ti vise niko nece radit svi bi ziveli na racun drzave,a mito i korupcija se izlegla jos za vrene yuge.Svi su masivno odlazili u penzije sa prosjekom 30 godina i normalno sad je cenzus negdje oko 15,40 eur po godini staza naravno da se od toga nemoze zivjet.Najlakse je kukat a opet svi glasaju za hdz.
A danas dobit radnika nema sanse niko nece radit.Ja nudam 15 eura na sat i nemas radnika da nades.Pogotovo Romi nece da rade al opijaju se svaki dan i uzimaju socijalu.
A ove sitnice ko ovaj docek ja sam gledao i stvarno sve bilo normalno nikakvi ispadi.
Sad to sta smeta nase susede pa pisu gluposti to je njihov problem ne nas.
Sta nekoga boli kita sta radi u svom dvoristu ak mene ne dira.
I pas laje u dvoristu a ne grize nikog.

Nije bas tako danas ti vise niko nece radit svi bi ziveli na racun drzave,a mito i korupcija se izlegla jos za vrene yuge.Svi su masivno odlazili u penzije sa prosjekom 30 godina i normalno sad je cenzus negdje oko 15,40 eur po godini staza naravno da se od toga nemoze zivjet.Najlakse je kukat a opet svi glasaju za hdz.
A danas dobit radnika nema sanse niko nece radit.Ja nudam 15 eura na sat i nemas radnika da nades.Pogotovo Romi nece da rade al opijaju se svaki dan i uzimaju socijalu.
A ove sitnice ko ovaj docek ja sam gledao i stvarno sve bilo normalno nikakvi ispadi.
ova satnica od 15 eura zvuci jako privlacno a da li je zdravstveno i socijalno osiguranje ukljuceno i placa li se porez na tu sumu?
Samo sam znatizeljan :)

Ja se slazem da generalno nasi ljudi nece da rade u svojim zemljama kao sto rade u inostranstvu. Mnogi pricaju kako tamo dobro zaradjuju samo sto niko nece da kaze da tamo rade po dva posla ili bar po 12 sati,a kada bi toliko radili kod nas isto bi mogli da zive sasvim dobro. A ovo kako neko nekog mrzi to samo prave politicari i novinari,oni su nas uveli jednom u rat,sada ako smo pametni neka se mi malo obican narod sklonimo u stranu,a politicari i njihova deca neka idu da ratuju!

Dolijali prvi.

Attachments

• file_00000000393c7246af329569d27a494d.png
    file_00000000393c7246af329569d27a494d.png
    1,8 MB · Прегледи: 162
Op op i sta cemo sad povijest se ponavlja
ovaj gazda bitke reko nekad radije ce propast negi dat gratis kad smo ga ............

Автоматски споено мислење:

Ima li neko kontakt vlasnika Diogen liste?
Tu ti cita na kajgani inace decki su super
pravi prijateljii Pozdrav za ekipu diogen.

Attachments

• file_00000000cbb0722fbb15dbd71154ab0b.png
    file_00000000cbb0722fbb15dbd71154ab0b.png
    1,8 MB · Прегледи: 111
Op op i sta cemo sad povijest se ponavlja
ovaj gazda bitke reko nekad radije ce propast negi dat gratis kad smo ga ............

Автоматски споено мислење:

Tu ti cita na kajgani inace decki su super
pravi prijateljii Pozdrav za ekipu diogen.

Zar je moguce da niko ne vidi da je AI slika. Svi se zaleteli kao ovce na vestacku inteligenciju. Kakvi mozgovi zive medju nama...

Zar je moguce da niko ne vidi da je AI slika. Svi se zaleteli kao ovce na vestacku inteligenciju. Kakvi mozgovi zive medju nama...
web-panel/
├── index.html # UI / dashboard
├── style.css # dark theme + responsive
├── script.js # frontend logika, live update
└── backend.py # Python FastAPI backend
└── servers/ # podfolderi po serverima
├── nasa-itmedia/
├── hdunited/
├── livego/
└── super-tvnow/
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">