Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Овија Маџари фрижидер да фрљидва у прбу четвртину и тој ке улегнеше, само против нас екипе давав овакви поени
Не е ди Маџари до нас е врску немав . Одбрана сирење у сс Чаир и сга у напад никаква акција.
Нема никаква хемија у екипу фали плеј а и Урош не може да игра целу утакмицу, на крај немаше душу што е разбирливо .
Некиј плеј брз што ќе има улаз и Лука нека му остане замена и тој е тој

Истрошени коњи другари, онј дн седу сс човека и ми кажуе некои суме мислиш имамо тим што игра аба лигу ај да кажемо дека трошимо около 300 000 евра годишно само на плате.. ја ви гарантирам дека за тија паре имаш много поквалитетни играчи

Истрошени коњи другари, онј дн седу сс човека и ми кажуе некои суме мислиш имамо тим што игра аба лигу ај да кажемо дека трошимо около 300 000 евра годишно само на плате.. ја ви гарантирам дека за тија паре имаш много поквалитетни играчи

Па скаути што правив, од следеќу сезону нек се направи тим што стварно ќе игра: 4 квалитетни домашни и 4 странци, па едн ТФТ игра финале и плејоф аба 2 сс 5 играча кои сам 100% сигуран дека помалце су платени од овија наши. Куп е за помалце од две недеље, још сг смо сигурни дека титулу још толко ќе гу чекамо, ми немамо шансе сс Мзт и Тфт ако едн Маџари тепа сс 16 разлику.

Па скаути што правив, од следеќу сезону нек се направи тим што стварно ќе игра: 4 квалитетни домашни и 4 странци, па едн ТФТ игра финале и плејоф аба 2 сс 5 играча кои сам 100% сигуран дека помалце су платени од овија наши. Куп е за помалце од две недеље, још сг смо сигурни дека титулу још толко ќе гу чекамо, ми немамо шансе сс Мзт и Тфт ако едн Маџари тепа сс 16 разлику.
Кои скаути збориш? У клуб нема едн човек што е на некој начин повржан сс кошарку на посериозно ниво, тоталан аматеризам иде се на фору од претходни контакти еднога играча доведуе Урош, другога га доведуе Радукиќ и такој у круг

Јутре од 17:00 исто место друг противник Феникс. Редно е за победу

Надам се дека сам грешка ама нешто не штима такој да не очекују победу јутре ама ќе видимо

Не штима уиграност. Цело време смо некомплетни и еве сг нов играч + играчи од повреду после 2 месеца. Нема шансе да играмо полошо од лани сс бољи тим. Много ротацие правив и много поставе су сг у игру (за разлику од лани кд играсмо сс едну поставу и бесва уиграни цело време), па због тој и у одбрану много лошо се постаљав. Исто такој у напад едн пут плеј е Николиќ, друг Лука, треќ Бајрам. Нормално дека екипа као Маџари која игра сс скоро ист састав (5-6 играча) од почетак на сезону е повише уиграна и ќе не победи. Имамо бољи тим на папир (и бољу клупу) и кд би се уиграле било би друкше. Не само против њима него и сс онија над нас у табелу.

Не штима уиграност. Цело време смо некомплетни и еве сг нов играч + играчи од повреду после 2 месеца. Нема шансе да играмо полошо од лани сс бољи тим. Много ротацие правив и много поставе су сг у игру (за разлику од лани кд играсмо сс едну поставу и бесва уиграни цело време), па због тој и у одбрану много лошо се постаљав. Исто такој у напад едн пут плеј е Николиќ, друг Лука, треќ Бајрам. Нормално дека екипа као Маџари која игра сс скоро ист састав (5-6 играча) од почетак на сезону е повише уиграна и ќе не победи. Имамо бољи тим на папир (и бољу клупу) и кд би се уиграле било би друкше. Не само против њима него и сс онија над нас у табелу.

Марин нека избере еднога плеја и нека га форсира 30 минута, овакој конфузија се ствара. Сложују се сс напишано имамо много бољи ростер од лани али немамо тим

A da gi ga dademo Stoana u Butel, da ni ga vrativ Mackita? Ima li toj, glava za glavu? Marina ga davamo gratis.

Николиќ последњи 3 утакмице сс овуј има укупно 1+1+0 поени...
Автоматски споено мислење:

Боље да се откажемо и од куп, да не се брукамо пред нашу публику

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom