стеницо ...Koe woke sranja.
Aj da placheme za plemeto chiroki sea.
Ko demek tebe te zabole za niv.
оди на livejasmin.com и таму лечи си фрустрациите
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
стеницо ...Koe woke sranja.
Aj da placheme za plemeto chiroki sea.
Ko demek tebe te zabole za niv.
Neli me ignorirashe , ti pochna da me zamarash so tvoite pretpostavki I da izmisluvash gluposti a sea ne ti chini debata ...kakov woke bezrbeten choek si ti.стеницо ...
оди на livejasmin.com и таму лечи си фрустрациите
Ne begaj sea off topic,Сега си и званично игнориран ... не ги гледам твоите постови, форумот не ми ги прикажува
Шеки има нов јузер, сега е под името F.E.A.R, едни исти соросоидни педерчиња прават гужва за да изгледа дека доаѓаат од народните масиАбе слушнал некој нешто за Шеки?
Беше редовен аналитичар на темава, се надевам не пцојсал од дроги или сида.
Каков човек таков оперативен системБил Гејтс гревон некако дошол до пичка и одма фатил трипер.![]()

Ама наместо да иде на доктор, Епштајн го молел да му прати антибиотици... Па на жена му скришно и бутал у јадење да ја излечи без да знае дека и она се заразила... Арно ама го фатила.Бил Гејтс гревон некако дошол до пичка и одма фатил трипер.![]()

Ама наместо да иде на доктор, Епштајн го молел да му прати антибиотици... Па на жена му скришно и бутал у јадење да ја излечи без да знае дека и она се заразила... Арно ама го фатила.![]()
Еј ама после таа руската трипер фуфла и се качил и на Мелинда. Заебан ебач да ти бил Бил Гејтс... Бил Бил Гејтс.![]()