- Член од
- 14 октомври 2021
- Мислења
- 2.264
- Поени од реакции
- 4.369
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе како можите да си ја потценувате до толку интелигенцијата за да му се додворите и излижите на некој костумосан партиски полтрон?? Не ти е вака незгодно?Умејр е Дуи со тапија,
На кого мислиш? Јас ги осудив тие што земале пари од лотарија, само за бомбакис пишав дека ги рекламираше во постови.Абе како можите да си ја потценувате до толку интелигенцијата за да му се додворите и излижите на некој костумосан партиски полтрон?? Не ти е вака незгодно?
Умејр ги ренда тие што земале пари од Лотарија (хинт: Дуи)...А ти ми викаш дека Умејр сите постови му ги проверувал Ахмети...Прво тоа..На кого мислиш? Јас ги осудив тие што земале пари од лотарија, само за бомбакис пишав дека ги рекламираше во постови.
Умејр го подржа Османи за Чаир, се е јасно.
25 години поминаа и пак има луѓе што наместо да си гледаат својот народ, нација и држава бараат сламки за да изиграваат космополити, безброј примери за насанкување на народецов, од имер селмани, бени шакири, замир мехмети зошто да не и умејр мухамеди да ве насанка и си обезбеди плата во министерство и изгази врз македонија.Умејр ги ренда тие што земале пари од Лотарија (хинт: Дуи)...А ти ми викаш дека Умејр сите постови му ги проверувал Ахмети...Прво тоа..
Второ, се фати за него оти го критикувал Касами за бембарата, а не Ахмети. А Ахмети дојде со Ауди вредно 15 илјади евра, а од овај е повеќе од 100.000 евра....
Трето, се однесуваш како дуинг бизнис и смрдсм да се на власт, а дпне во опозиција. Од небо се гледа дека си партиски определен, колку сакаш негирај го тоа, џабе ти се оправдувања, „ама не, јас го критикував Мицика за ова и она“ Кога тоа? На еден пост колку да се речи демек? Ти се молам, признај си, не боли.....
Ја вртиш темата, човек една работа те прашува и ти наместо да вратиш со аргумент (нормално, доколку го има) ти враќаш со генерализација, зборувал македонски, бла бла...Јас ти реков да речиш чисто јасно и гласно, што не е точно тоа што го пишува, ти се запнуваш како пијан за плот дека бил албанец, дека бил ова дека бил она. Бујрум, еве демантирај го и речи дека не е нешто вистина во она што го пишува, ако сака и еѓипќанец нека е, или мачка појела језик а?25 години поминаа и пак има луѓе што наместо да си гледаат својот народ, нација и држава бараат сламки за да изиграваат космополити, безброј примери за насанкување на народецов, од имер селмани, бени шакири, замир мехмети зошто да не и умејр мухамеди да ве насанка и си обезбеди плата во министерство и изгази врз македонија.
Но радувајте се што пишува и зборува на Македонски, се додека не ве заебе на првата кривина.
Тоа што продолжуваш да ме поврзуваш за дпне ама ич не ми е гајле, јас не сакам таква Македонија што сакаат дпне и сдс.
Ти кажав, не ме интересира што мислиш за мене и нема потреба по стоти пат да се правдам, ти терај си со твоиве наративи, сега гледам часовници ви биле проблем во инфомакс, предтоа проблем беа наочарите на грујо.Ја вртиш темата, човек една работа те прашува и ти наместо да вратиш со аргумент (нормално, доколку го има) ти враќаш со генерализација, зборувал македонски, бла бла...Јас ти реков да речиш чисто јасно и гласно, што не е точно тоа што го пишува, ти се запнуваш како пијан за плот дека бил албанец, дека бил ова дека бил она. Бујрум, еве демантирај го и речи дека не е нешто вистина во она што го пишува, ако сака и еѓипќанец нека е, или мачка појела језик а?
Извини, ама јас тебе не те имам видено онака жолчно да ги критикуваш дпне (иако се на власт, и тие треба да се подложни на критика) ти си полна уста сдс, дуи, сдс, дуи, албанци, ова она... сдс се умрени, дуи се во фаза на умирање, тоа ти е како да клоцаш на мртов коњ, додека другиот те онади одназад....
- Се навреди оти овај пишал дека Касами возел кола вредна повеќе од 100к евра? Не вози?? Имаш слика, ама се правиш ќор, и наместо да си речиш чекај овај од кај најде пари за тоа возило, ти се запна зошто пишувал кирилица онај што го кажува тоа...И после, зошто сум те викал дека си дпне бот ?
- Или дека мицика твојот тотем носи часовник во топ 3 од сите НАТО лидери на земји членки?
- Или за тоа што сме во периметарот на Вашингтон ама веројатно седиме зад ВЦ и чекаме да не викнат?
- Затоа што дипломатијата ни ја водат тотални аматери, што се вика дечиња, и Претседателка која е одличен професор, ама Бајден политичар?
- Или затоа што платите во здравството 15 години уназад никогаш не каснеле, сега почнаа да каснат?
- Или дека се повлекуваат пари од секаде кога ќе дојди први за да поминат пензиите, и само прашање на време е кога ќе пукни?
- Имаш влезено во продавница да видиш колку е цената на кашкавал, леб, млеко, путер, зејтин, итн итн и да провериш не мора далеку, еве во Грција колку коштаат тие истите, а владата ни наша се прави нема пред трговските олигархии кои го пљачкаат народот??
- Имаш ли претстава Приштина како изгледа сега во моментов, и кој се не продефилирува таму, и со кои финансии луѓе влегуваат таму?
- Имаш ли претстава дека Косово произведува сам воени дронови, домашно производство, држава фетус, а ние немаме фабрика за производство на опинци?
- Имаш ли поим колку се празни државава последниве години?????
ПАТРИОТ Е ЧОВЕК ШТО СИ ЈА САКА ДРЖАВАТА, ПАТРИОТ Е ЧОВЕК КОЈ ЌЕ ЈА НАПРАВИ ДРЖАВАТА РЕСПЕКТАБИЛНА И СЕКОЈ ЧОВЕК ДА БИДИ ГОРД ШТО ЖИВЕЕ ВО НЕА..ДРЖАВА ВО КОЈА ЧОВЕК ЗНАЕ ДЕКА КОГА ЌЕ ПОЈДЕ НА ЛЕКАР НЕМА ДА ГО ВЛЕЧАТ КАКО КУЧЕ ПО ВРАТИТЕ БАРАЈЌИ МУ МИТО ЗА НЕШТО ШТО ГО ПЛАЌА ПРЕКУ ЗДРАВСТВЕНОТО....
Ама нив му одговараат такви како тебе, кои сеат само омраза, зло, пизма кон албанци, вакви такви, албанците бараат кај нивните исти како тебе, само албанци, истото против македонците, а тие сложно и македонци и албанци, мамата и ја ебаа на државата од крадење, додека обичниот народ секој ден си ги испраќа младите надвор по подобар живот и егзистенција..
Му одговараш таков каков што си.. Сите не мразат, сите се против нас, додека полека по полека не снемува, ќе останите само вие плакатолепачите....
Ко ќе не снема (а со ваков тренд, тоа е за жал неминовен процес), тогаш се ќе биди небитно....
Така патриото, само напред, оди држете му ги јајцата на претседникот на ОК во твоето место на живеење, и биди барем еднаш маж да си стојш зад она што го пропагираш, и да не се срамиш од она што си, дпнеоски полтрон.....
Треба капацитет за некои работи да се сфатат, кој очигледно недостасува кај тебе....Ти кажав, не ме интересира што мислиш за мене и нема потреба по стоти пат да се правдам, ти терај си со твоиве наративи, сега гледам часовници ви биле проблем во инфомакс, предтоа проблем беа наочарите на грујо.
Гледајте што појако да дудлате на бугарите и албанците оти економијата и иселување има па се е во ред, може предавство.
Додека за ова дпне и Мицко сум бил јасен дека се мултиетнички глупаци, и кога сме кај иселување има една изрека од старите наши, село без народ не бива, но и народ без село.
Затоа продолжете си вие да мислите за економија и носете мигранти во татковината.
Тебе изгледа ти смета што сум Македонец во сопствена држава а не Македонче, извини но така сум воспитан.Треба капацитет за некои работи да се сфатат, кој очигледно недостасува кај тебе....
Држава без народ не бива, само во тоа си точен. Арамите од твојата партија и од сдс, и од дуи, беса, дпа, пдп, левица, мевица, знам, и сите партии го избркаа народот, да црнчи по Германија, Шведска и Америка, и допрва ќе го доизбркаат. За овде имаат такви ботови ко тебе кои сеат омраза, да сскаат народ, да се расправаат пред кооперации...Ама знајш што? Тие таквите како тебе, ко пукна 2001, први заминаа грчка на плажа, и ваѓаа документи дека се ментално неспособни.....Не дај Господ, да пукни пак, ќе те видиме.....Ама се си мислам ќе се повтори историјата, ќе ја летниш....
А за дудлање ти се молам, прво таму во штабот на ОК извај си го од уста, после кажувај кој како и кому да дудла, оти почна да се засркнуваш....